• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El satılık park yatak

emis53

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
316
Yer
Diğer
Eki Görüntüle 788124 Eki Görüntüle 788125 > ikizlerimize aynı yataktan 2 tane almıştık bu kulandığım yatak satacağım yatak daha yeni çantada olduğu için resmini çekemdim alıcı isterse onun resminide açar çekerim şu an fiyat hakında pek bilgim yok emsalı olan yataklara bakıp yazcam

benimde ikizlerim olucak eğer iki tanesine 150 tl verirsen talibim canım

merhaba ara katı varmı acabapark yatağın

slm bu sizinki değil ama değilmi siteden çekilmiş bir resime benziyor
sizin sattığınızın fotosu varmı aksesuarları falan tammı birde hangi şehirdesiniz

evet bu siteden çekilmiş ama satığım yatağında resmi var ....herşeyi tam yalnızca üste aksesuar asma yeride var sadece kalplerin yerine ben dönencemin ayıcıklarını takmıştım

azrasıla
mesaj kutun dolu olduğu için özel mesaj gönderemedim istanbulda değilim ama ailem istanbulda istnabuldan elden teslim alabilirsin istersen

azrasıla
mesaj kutun dolu olduğu için özel mesaj gönderemedim istanbulda değilim ama ailem istanbulda istnabuldan elden teslim alabilirsin istersen

yatak hala satılık mı? kullanmadıgım dediğiniz sıfır beşik mi? son fiyat kaç olur? ailenir istanbul nerde oturuyor? hepsini cevaplarsanız sevinirim:)

yatak hala satılık mı? kullanmadıgım dediğiniz sıfır beşik mi? son fiyat kaç olur? ailenir istanbul nerde oturuyor? hepsini cevaplarsanız sevinirim:)

evet hala satılık... hayır oda kullanılmış ikizlerimize almıştık...son fiyat :( beylikdüzü ve Silivri

Back
X