• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldığını öğrenmek ister misin ?

ImTheDevil

I’m the devil of my world
Pro Üye
Emoji Skoru
35.520
Puanlar
598
Yer
Türkiye
Arkadaşlar şimdi size çok kritik bir konuda danışmak istiyorum
Antalyada yaşayan öğretmen olan nişanlı biri varsa aranızda bana özel msj atın bari iyi göreceği varmış diyip burdan ssleri atayım içim şu an iki türlü de hiç rahat değil çünküüü

Bana dün akşam Twitter’dan bir adam yazdı normal bir tweet’ime cevap vermiş ben de karşılık cevap verdim ve sabah uyanıp bana günaydın yazdı böyle 2-3 nnnli falan ben de kendisine işte günaydın işte nasılsın iyiyim sen sohbetinden sonra ben buna dedim ki
sen kimsin?
bu da bana direkt olarak
ben şu şu şu şurada yaşıyorum şu mesleği yapıyorum diye yazdı
ben de dedim ki hani anlamadım kimsin tanışıyor muyuz falan hayır de tanışmıyoruz şöyle böyle konuşmaya çalıştı
ben de bu sırada adam profil resminde yüzüne telefon tuttuğu için tipini göremedim bu yazan nasıl bişi acaba diye merakla arattım ve şehir meslek tüm bilgileri verdiği için bu şekilde Google’dan bir arama yaptım ve adamın linkedin profilini buldum neyse bu sırada adamın LinkedIn profilini bulunca Instagramını da bulmuş oldum

Instagramı kapalıydı ben de kullanıcı adını yazıp Google’da aratınca adamın nişanlı olduğunu gördüm etiketlendiği fotoğraflar çıktı adam Ağustos ayında nişanlanmış sonra ben tabii ki bu iki kişi aynı kişi diye emin olamadığım için adama gittim dedim ki kaç yaşındasın şimdi yaştan çıkarım yapmaya çalıştım yaşını küçük söyledi gibi geldi çünkü fotoğraftaki adam o yaşta değildi daha büyüktü
ben de işte emin misin kesin mi falan böyle bir şakalaşınca adam tuttu bana kendi resmini attı resimdeki adamla adam aynı kişi olduğundan emin oldum.
Bende adama dedim ki hani beni ne niyetle ekledim görmüş beğenmiş saçım hoşuna gitmiş ilgi çekici bulmuş bilmem ne bir şeyler yazdı
Bende bu adama dedim ki dürüst bir insan mısındır evet dedi
ben de o zaman aynı dürüstlüğü nişanlına da gösteriyor musun mesela başka biriyle mesajlaşıyorum ilgimi çekti hoşlandım sohbet etmek istedim diyor musun dedim
Bu da durdu durdu bana
ne nişanlısı ne diyorsun yazdı
ben de dedim ki vallahi erkekler çok ilginç varlıklar
Sonra bu herhalde anladı ifşa olduğunu bilmiyorum o an ne oldu birden bütün mesajlarını düzenlemeye başladı ben zaten ss almıştım ne olur ne olmaz diye fotoğrafını falan da telefona indirmiştim sonra ben de buna yazdım ki
sende mesajları düzenleyecek akıl var da ben de ss almış olma aklı yok mu sanıyorsun
şu an kendin olduğunu doğruladın
Bu tuttu bütün mesajları geri çekti
(Ekleme şimdi twitter hesabını da sildi)

Şimdi ben bir ikilemde kaldım
yani bir flört olmadı bir şey yok fakat bu benim için bir aldatma çünkü ben adamı hani konuşma başında patlatmasan flört edecekti bundan yüzde bi milyon eminim yani bilmiyorum bana çok saçma geliyor ya Allah bilir nişanlısına yogunum çalışıyorum şu bu diyip mesaj atmayan adam bana günaydınnnn yazıyor hoşlandım ilgimi çekiyorsun şu bu diyo ve ben buna gıcık oluyorum bu erkekleri Allah bildiği gibi yapsın istiyorum ama bir yandan da kızın profiline baktım yani kıyamıyorum da daha yeni nişanlı nişanı atabilir mi acaba nasıl bir ailesi var üstünde baskı var mı ya da söylesem nasıl karşılar ya bu arada böyle faketen falan söylemeyi düşünmüyorum direkt gerçek hesabımdan yazıp söyleyeceğim ss leri atcam ama bilemedim siz olsanız öğrenmek ister misiniz ?

(güncelleme bu ahraz eşek şimdi de instagramı kapattı muhtemelen hesaplarım hacklendi meklendi bişi dicek gibi gerçi hesabını hackleyen niye gidip elin kızına yürümeye çalışsın ifşa olunca kapatsın ama işte anlatabilir miyim bunları sanmam)

Son düzenleme:
Aldatıldığımı öğrenmek isterim tabi ki ama tanımadığım bir kadın bana nişanlın seni aldatıyor dese ciddiye almam. Ss’ler geçerli bir kanıt olmaz 10 dakika içinde yapılabilir şeyler çünkü.

Kimsenin ilişkisine müdahil olmayın.

Arkadaşlar şimdi size çok kritik bir konuda danışmak istiyorum
Antalyada yaşayan öğretmen olan nişanlı biri varsa aranızda bana özel msj atın bari iyi göreceği varmış diyip burdan ssleri atayım içim şu an iki türlü de hiç rahat değil çünküüü

Bana dün akşam Twitter’dan bir adam yazdı normal bir tweet’ime cevap vermiş ben de karşılık cevap verdim ve sabah uyanıp bana günaydın yazdı böyle 2-3 nnnli falan ben de kendisine işte günaydın işte nasılsın iyiyim sen sohbetinden sonra ben buna dedim ki
sen kimsin?
bu da bana direkt olarak
ben şu şu şu şurada yaşıyorum şu mesleği yapıyorum diye yazdı
ben de dedim ki hani anlamadım kimsin tanışıyor muyuz falan hayır de tanışmıyoruz şöyle böyle konuşmaya çalıştı
ben de bu sırada adam profil resminde yüzüne telefon tuttuğu için tipini göremedim bu yazan nasıl bişi acaba diye merakla arattım ve şehir meslek tüm bilgileri verdiği için bu şekilde Google’dan bir arama yaptım ve adamın linkedin profilini buldum neyse bu sırada adamın LinkedIn profilini bulunca Instagramını da bulmuş oldum

Instagramı kapalıydı ben de kullanıcı adını yazıp Google’da aratınca adamın nişanlı olduğunu gördüm etiketlendiği fotoğraflar çıktı adam Ağustos ayında nişanlanmış sonra ben tabii ki bu iki kişi aynı kişi diye emin olamadığım için adama gittim dedim ki kaç yaşındasın şimdi yaştan çıkarım yapmaya çalıştım yaşını küçük söyledi gibi geldi çünkü fotoğraftaki adam o yaşta değildi daha büyüktü
ben de işte emin misin kesin mi falan böyle bir şakalaşınca adam tuttu bana kendi resmini attı resimdeki adamla adam aynı kişi olduğundan emin oldum.
Bende adama dedim ki hani beni ne niyetle ekledim görmüş beğenmiş saçım hoşuna gitmiş ilgi çekici bulmuş bilmem ne bir şeyler yazdı
Bende bu adama dedim ki dürüst bir insan mısındır evet dedi
ben de o zaman aynı dürüstlüğü nişanlına da gösteriyor musun mesela başka biriyle mesajlaşıyorum ilgimi çekti hoşlandım sohbet etmek istedim diyor musun dedim
Bu da durdu durdu bana
ne nişanlısı ne diyorsun yazdı
ben de dedim ki vallahi erkekler çok ilginç varlıklar
Sonra bu herhalde anladı ifşa olduğunu bilmiyorum o an ne oldu birden bütün mesajlarını düzenlemeye başladı ben zaten ss almıştım ne olur ne olmaz diye fotoğrafını falan da telefona indirmiştim sonra ben de buna yazdım ki
sende mesajları düzenleyecek akıl var da ben de ss almış olma aklı yok mu sanıyorsun
şu an kendin olduğunu doğruladın
Bu tuttu bütün mesajları geri çekti
(Ekleme şimdi twitter hesabını da sildi)

Şimdi ben bir ikilemde kaldım
yani bir flört olmadı bir şey yok fakat bu benim için bir aldatma çünkü ben adamı hani konuşma başında patlatmasan flört edecekti bundan yüzde bi milyon eminim yani bilmiyorum bana çok saçma geliyor ya Allah bilir nişanlısına yogunum çalışıyorum şu bu diyip mesaj atmayan adam bana günaydınnnn yazıyor hoşlandım ilgimi çekiyorsun şu bu diyo ve ben buna gıcık oluyorum bu erkekleri Allah bildiği gibi yapsın istiyorum ama bir yandan da kızın profiline baktım yani kıyamıyorum da daha yeni nişanlı nişanı atabilir mi acaba nasıl bir ailesi var üstünde baskı var mı ya da söylesem nasıl karşılar ya bu arada böyle faketen falan söylemeyi düşünmüyorum direkt gerçek hesabımdan yazıp söyleyeceğim ss leri atcam ama bilemedim siz olsanız öğrenmek ister misiniz ?
Ben olsam öğrenmek isterdim.Daha evlenmeden görsün adamın gerçek yüzünü.Belki daha hayırlı aldatmayacak biri çıkar kızın karşısına.Durumu bilsin devam ederse de kendi bileceği iş.

İletişim varsa aldatma vardır sana birşey sormak için yazmamış tanışmak için yazmış sonuçta. Ama kocasını nişanlısını bu durumda koruyan karşı tarafı suçlayan çok kadın var ben söylemezdim ama kanıtlarıda silmezdim ne olur ne olmaz belki kendi görür adam size suç atar elinde kanıt olur

daha nisanliyken öğrensin iyi olur bence at gitsin
ha muhtemelen inanmaz, adam da yapay zeka der - o kadin manyak bana kafayi takti der ikna eder ama en azindan sen elinden geleni yapmis olursun. bundan sonrasi kendi problemi.
ben yeni evli biri olarak hele ki nisanliyken böyle seyi duymak bilmek isterdim. sonucta bu soylemeyince duzelecek birsey degil ki. karakteri bu demek ki adamin elbet evliyken de yapacak yolun bir yerinde karsina cikacak. ne kadar erken o kadar iyi

Ya hanımlar hepiniz de her türlü düşünceme tercümansınız şu an
Bir yanım yapma onlar iyi olur sen kötü olursun diyor
Bir yanım boşver sana mı kaldı diyor
Diğer yanım yapan zaten her türlü bi yerde patlar diyor
Diğer yanım sen öğrenmek isterdin söyle diyor siz de hemen hemen aynı şeyleri yazdınız çoook kararsızım

Ben öğrenmek isterdim. Böyle bir durumla karşı karşıya kalırsam da nişanlısına söylerdim artık nişan atıp atmamak ona kalmış. Mesajları sonradan düzenlediğine dair kendi yazdıklarımla birlikte olarakta ekran videosu atardım

Ben isterdim ama karşıdaki kadını tanımıyorsunuz, hasta, deli , takıntılı olabilir.Geti dönüp size iftira atabilir,uğraşır belki başınıza bela olur.Tanıdık bir kadın olsa bilseniz gidin söyleyin derdim ama bu türlü bir hareket canınıza bile mâl olabilir.
Birde lütfen her merhaba diyenle yazışmayın, tanımadığınız bilmediğiniz adamlarla muhattap olmayın etraf sapık,takıntılı tiple dolu....

Ben isterdim ama karşıdaki kadını tanımıyorsunuz, hasta, deli , takıntılı olabilir.Geti dönüp size iftira atabilir,uğraşır belki başınıza bela olur.Tanıdık bir kadın olsa bilseniz gidin söyleyin derdim ama bu türlü bir hareket canınıza bile mâl olabilir.
Birde lütfen her merhaba diyenle yazışmayın, tanımadığınız bilmediğiniz adamlarla muhattap olmayın etraf sapık,takıntılı tiple dolu....

Ben kadına atmak isterdim ya. Takıntılı olabilir seni de suçlayabilir evet ama aklıselim biri de olabilir belki...
Ya açıkcası takıntılı olma ihtimali aklıma gelmedi bu kadar açık açık isim soyisim şehir meslek verince nişanlı olduğu hiç aklımın ucundan geçmedi basitçe bi profil fotosundan tipine bakcaktım bu kadar yani en fazla nasıl takıntı yapabilir ki beni çok çok bulacağı şehrim ya da ne bileyim ailem falan kendi utanmıyosa ben hiç utanmam bana bela olup sarabileceği durumu yok bence ama şrfsz tüm sosyal medyasını kapattı kıza hesabımı çaldılar dese kız inanabilir yani bomboş uğraşmış olurum

Ya hanımlar hepiniz de her türlü düşünceme tercümansınız şu an
Bir yanım yapma onlar iyi olur sen kötü olursun diyor
Bir yanım boşver sana mı kaldı diyor
Diğer yanım yapan zaten her türlü bi yerde patlar diyor
Diğer yanım sen öğrenmek isterdin söyle diyor siz de hemen hemen aynı şeyleri yazdınız çoook kararsızım
Gerçeği bilmek herkesin hakkı.Gerçeği söylemekle sen kötü olmazsın.yuva bozma yok.Yuva daha kurulmadan içinde çatlaklar var.İlla ki bir yerden patlar adam ama bir an önce patlaması belki daha iyi olur.Geç olmadan anlasın gerçek yüzünü üzülecekse şimdi üzülsün.Adamın yalanlarına inanmayı seçerse de kendi bilir.Yakalanınca inkâr edip mesajları silmesi ve hesap kapatması yalancı olduğunu gösteriyor.Evlilikte aldatmasının tekrar etme ihtimali çok yüksek.Kimbilir adam günde kaç kadına mesaj atıyor.

Ben öğrenmek isterim açıkçası ama ben oturup aklı selim düşünüp tartıp o konunun eğrisini doğrusunu öğrenip hayatımdan çıkaracak biriyim. Tam aksine öğrenip ayrılmayı göz alamayıp nişanlım/eşim sütten çıkma ak kaşık sen ona aşıksın aramızı açmaya çalışıyorsun bla bla bla diyecek kadın da çok fazla. Ben böyle durumlarda her zaman hemcinslerimin öğrenmesi gerektiğini düşünürdüm ve aksiyon alırdım da ama artık kadın profilleri de tuhaflaştı saçma bir hal aldı, o yüzden artık karışmıyorum.

Ben öğrenmek isterim açıkçası ama ben oturup aklı selim düşünüp tartıp o konunun eğrisini doğrusunu öğrenip hayatımdan çıkaracak biriyim. Tam aksine öğrenip ayrılmayı göz alamayıp nişanlım/eşim sütten çıkma ak kaşık sen ona aşıksın aramızı açmaya çalışıyorsun bla bla bla diyecek kadın da çok fazla. Ben böyle durumlarda her zaman hemcinslerimin öğrenmesi gerektiğini düşünürdüm ve aksiyon alırdım da ama artık kadın profilleri de tuhaflaştı saçma bir hal aldı, o yüzden artık karışmıyorum.
Ben sana bişi diyim mi bunun çok benzerini biz tw de bi toplulukta yaptık bi çocuk twitterde bir kaç kıza sapıklık yapıyor ve bunun kim olduğunu kızlar keşfediyo bunlar daha üniversiteli sevgili yani söz nişan evlilik gibi bir bağlayıcılık da yok çocuk ifşa olcağını anlayınca kıza hesabını falan gizliye aldırdı kıza instada mesaj atamıyoruz nasıl becerdiyse istek atıyoruz kız kabul etmiyo asla ve büyük bi topluluk herhalde 50-100 kişi denedik yok kız kabul etmiyo hiçbirimizi neyse sonra aklımıza bir fikir geldi instagram adımızı sevgilin sapık yapıp kıza bu şekilde mesaj vermeye çalıştık yine baya hesaptan işte aldatılıyosun şu bu kızın post sayısı takip takipçi sayısı değişiyo kız aktif ama asla takmadı o çocukla profilini asla kaldırmadı hiç umursamadı bile yani bu ihtimal de var olduğu için biraz fazla kararsızım

Ya açıkcası takıntılı olma ihtimali aklıma gelmedi bu kadar açık açık isim soyisim şehir meslek verince nişanlı olduğu hiç aklımın ucundan geçmedi basitçe bi profil fotosundan tipine bakcaktım bu kadar yani en fazla nasıl takıntı yapabilir ki beni çok çok bulacağı şehrim ya da ne bileyim ailem falan kendi utanmıyosa ben hiç utanmam bana bela olup sarabileceği durumu yok bence ama şrfsz tüm sosyal medyasını kapattı kıza hesabımı çaldılar dese kız inanabilir yani bomboş uğraşmış olurum
Hiç bulaşmayın,normal olan hem cinsini uyarmaktadır ama normal zamanlarda değiliz,çılgın ,tehlikeli bir zamanda yaşıyoruz.

Acaba talkintili birimi nisanliniza yada size karşı

Back
X