- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.388
- 448
canııııııım sempatikimmmsaol tatlım............fotoların boyutu büyük arkadaşlar yükleyemiyorum isteyene mail atabilirim sempatik çok beğendi
Eki Görüntüle 961850 Eki Görüntüle 961851 Eki Görüntüle 961852
Bunlar resimllerim canım 400 Tl ye alınmıştır, 36 beden 55 kiloya kadar olur diye tahmin ediyorum. 1.5 saat giyilmiştir. Kaftan, tül tarlatanı, kemer ve tacı ile 200 Tl canım. Hayırlı olsun bu arada.
Evet canım satıldı.satıldı mı acaba bindallınız
Evet canım satıldı.
geçen burada bir arkadaşta almak istedi, alan kişiyle görüştüm ama satmayı düşünmüyor. Olsun daha güzelleri nasip olur inşallah canım. Mutluluklar dilerim. Bol eğlenceli kınanız olsun.hayrlısı olsn begenmiştim gercktn
geçen burada bir arkadaşta almak istedi, alan kişiyle görüştüm ama satmayı düşünmüyor. Olsun daha güzelleri nasip olur inşallah canım. Mutluluklar dilerim. Bol eğlenceli kınanız olsun.
Bende 36 beden bindallı arıyorum Ankarada oturuyorum satılık yada kiralık uygun fiyatlı şalvarlı bindallı arıyorum.. Yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok iyi olacak..
çok teşekkürler ederim ilgine ama kırmızı dışında bir renk düşünüyorum:) kısmet bakalım denk gelirse ama çok teşekkürler yinede..Eki Görüntüle 1068542 bu 38 beden ama düşünmek istersen 50 liraya satıyorum
Arkadaşlar satılık yada kiralık bindallı arıyorum. salvarlı sevmiyorum etekli olursa güzel olur. bedenim 36 fiyat uçuk olmasın :))
merhaba ne gibi şeylerle takas yaparsın?kızlar 36 beden bindallısı olupta farklı şeylerle takas yapmayı düşünen varmı sonuçta bir daha giyilebilecek bir şey değilbence elinizde kalmasın
merhaba ne gibi şeylerle takas yaparsın?
canm bendede sultan modeli bindallı var 36 38 beden uyumluEki Görüntüle 961808 aynısından ama benimkinin kaftanı daha uzun daha dökümlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?