Doğuma Hazırlık Satın Aldığımız Biberonları Kaynatsakta mı Saklasak :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

MenekseMine

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
30
2
286
İstanbul
Merhaba ,ilk bebişte satın alınan yeni biberonları ve emzikleri kaynattıktan sonra kullandım gibi hatırlıyorum.Ama 9 yıl oldu tabi ve şimdi ne yapsam diye düşünüyorum.Sizce kaynatmalı mı kaynatmadan sadece sıcak su ile yıkamalı mı?Sizler nasıl kullanacaksınız?

Bebeğin küçükse her kullanımdan önce kaynatmanı öneririm. Zira biberonların kullanım kılavuzlarında da öyle yazıyor. Benimki 1 yaşını geçti. Sadece arada kaynatıyorum.

Avent in cok basit yapili bir sterlize sistemi var buharda kaynatir gibi arindiriyor mikroplardan kullanimi cok pratik ve saglikli

Ben aldığımda kaynattım bulaşık makinasında yıkıyorum yüğksek derecede kaynamış gibi mis pak oluyor du biberonlar zaten cam kullanmıştım kızımda oğluşum da da aynını yaparım.

öncelikle kullanılan biberon sağlıklı olmalı cam olabilir veya tupper ware nin biberonunu almıştım ben o da olabilir.tabi bunlar kaynatmaya da uygunlar.her kullanımın öncesi ve sonrası kaynatılmalı bence.gerçi ben kızıma biberon kullanmadım doğru düzgün de kullanacaksanız temizliği çok önemli.

Avent ürünlerini kullanmıştım ben .emziklerini ve biberonlarını hergün kaynatıyordum.2. ye biberon kullanmıyordum süt yada su için.Fikrimce hergün kaynatılması gerekiyor

kızlar ben chicco nun kauçuk emzikli biberonunu aldım kaynattım.nedense emzik buğulu çıktı yani sudan mı kaynaklanıyo anlamadımbeyaz beyaz olmuştu.sonra deterjanla yıkadım makinede yıkadım değişmedi.sonra gittim bende silikon olanlarında aldım.güzelim emzik ucu boşa gitti.atmayada kıyamıyorum.ama beyaz beyaz kireçlenmiş gibi bebeğime kullanamam onu.

Back
X