Elektrikli Mutfak Aletleri satiyorum alan varmiii Tefal Actifry "0 kullanilmis"

neden pısmansınız ne ıcın kullanmadınız nıye aldınız ne ıcın satıyorsunuz ne kadar

Biraz uzun ve karisik gelebilir size ama anlatayim soyleki tefale gittim 3boyu var dediler elimizde orta ve buyuk boy var dediler en kucuk boyunda yemek pisirirken tasmamasi icin tavasinin ust bolumundeki cikintinin olmadigini ve sonraki yani orta ve buyuk boyunda bu cikinti var yenmek pismesini engelliyo dediler ve kucugu elimizde yolk dediler leki ozaman orta boy olsu dedim ve aldim eve gelir gelmez denedim bakiyorum bahsettigim cikinti yok 2kez sadece patates kizarttim ve hep kafamda sru isareti bunun cikintisi nerde diye gittim urunu magazaya goturdum hata bizde degistirelim urunu fakat orta boy kalmadi on gun icinde gelir dediler geldim eve 1hafta gecti ve dank etti ben bunda icli kofteyi boregi nasil kizarticam dondurulmadN kizartilmiyor 3tane kucuk cocugum oldugu icin bana daha pratik yagli firitöz lazim gittim orta boy gelmisti ama degisim yapmak istedim 10gunu gectigi icin degisim yapmadilar ve orta boy actifry i eve getirip dlabin ustune koydum ve hicindirmedim 450lira verdim ve cok uzgunum:50:

Fazla gelebilir size belki ama maalesef 450 tl ye aldım hiç kullanmadığım için 400 tl ye satmayı düşünüyorum aylar oldu alali kutusundan cikarmadim:50:

Tabi sen kendi acindan haklisin ama 400 e her yerden alınabilir sifiri

Urunden coook memnunum.bos vaktinde yap kofteyi at buzluga.hem pratik hem saglikli.sirf kizim patates seviyor diye aldim.iyiki de almisim.en ufak boyunu 400 tl ye aldim 1 hafta once.bilginiz olsun;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tabi sen kendi acindan haklisin ama 400 e her yerden alınabilir sifiri
Sizde haklisiniz almayi dusunuyomusunuz ben orta boyunu 450ye aldim ama bu urunden kurtulmak istiyorum bana daha pratik olan yagli firitoz lazim almayi dusunen olursa sirf kurtulmak adina biraz daha indirim yapabilirim

Back
X