Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sütümü artırmak için hastane tipi pompa kiralamak yerine bu ürünü almak istiyorum. Çekim gücü hastane tipi kadar kuvvetli mi sizce? ürünün durumu nasıl? Ne kadar kullandınız? Avent son model kullanıyorum ama sütüm azalıyor. Bebeğim de emmiyor artık.Hayır satmadım
Elimdeki makine avent natural son modelinden. Ama sütümü artırmak istiyorum. Pompanın çekişi yetersiz geliyor. Süt azalıyor. Bebeğim 7 aylık bir aydır emmiyor. Bu pompa sütü artırıyor yazıyor yorumlarda. İlginiz için tşk ederimHastane tipi pompanın gücünü bilmiyorum açıkças. Bu makine çiftli sağım yapıyor ve gayet güzel ancak en çoksütü arttırma yolu daha fazla emzirmektir. Bebeğiniz kaç aylık ne kadar emzirme niyetindrsiniz elinizdeki makine yetersiz mi kalıyor
Benim ilk oğlumda 4 aylık falanken emmeyi bırakıp aylar sonra emmeye tekrar başlamıştı ta ki 27 aylıkken ben sütten 2. Hamileliğim nedeniyle kesene kadar. Bu süre zarfında bende süt sağdım. Makinenin 2 yedek valfi kayıp sadece o da ebebekte 22 tl ye satılıyor. Almasanız da olur adı üstünde yedek.Izmir'de ya da Manisa'da iseniz makineyi deneyebilir; işinizi görüp görmeyeceğşne karar verebilirsiniz
hala satılık mıMakineyi tam olarak kaç ay kullandım hatırlamıyorum inanın ama çekim gücünü düşürecek kadar kullanmadım. İkinci oğluma ise hiç süt sağıp vermedim ve 6 aylıkken rahatsızlığım sebebiyle süttem kesmek zorunda kaldım. Makinenin çekim gücü ve hız ayarı yapan 2 düğmesi var ayrıca.
Makine iyi durumda yani içiniz rahat olsun