- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
zamanında giydiğim hala taş gibi duran ama zayıfladığım için giyemediğim kıyafetlerim var. bunları satmak istiyorum. ne yapabilirm. bu konuda tecrübesi olan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ukalalık yapmak istemem ama neden ihtiyacı olan birine vermiyorsunuz. parayamı ihtiyacınız olduğu için satıyorsunuz.
Katiliyorum arkadasa.
Ukalalık yapmak istemem ama neden ihtiyacı olan birine vermiyorsunuz. parayamı ihtiyacınız olduğu için satıyorsunuz.
ben de aynı şeyi yazacaktım tam da.aklın yolu bir.hem bu derdinden kurtulur arkadaş hem de birilerini sevindirir...
Arkadaş hangi düşünceyle yazdı onuda bilemeyiz ama. en azından biri sevinirdi. ben kendi evimde bile giyilemeyecek bir kıyafet olsun çöpe, ama bana olmayan yada kendime yakıştırmadığım birşey olursa direk çevremde arkadaşlarımla paylaşırım. oda olmadı mutlaka ihtiyacını olana veririm. Satmak aklımın ucundan bile geçmez. paylaşmak yada paylaşılmakdır önemli olan![]()
zamanında giydiğim hala taş gibi duran ama zayıfladığım için giyemediğim kıyafetlerim var. bunları satmak istiyorum. ne yapabilirm. bu konuda tecrübesi olan var mı
ben giymediğim bütün kıyafetlerimi internet üzerinden satıyorum.. artı kendime alırkende internet üzerinden alıyorum çoğu zaman.. sıfırda var ikinci el de..hiç takıntılarım yoktur gayette iyi oluyor tavsiye ederim.
2. el kıyafetler zaten çok ucuza gider işinize karışmak gibi olucak ama çok ihtiyacınız olduğunu sanmıyorum onlardan gelicek üç beş kuruşa
ihtiyacı olanlara verseniz mesela
van'da onlarca insan evsiz herşeylerini kaybettiler 1 tane bile kıyafeti kalmayanlar var 1-2 kişiyi sevindirebilirsiniz..
internette hangi sitede satıyorsun nasıl yapıyorsun...biraz açıklar mısın
genelde sahibinden.com dan satış yapıyorum. şu zamana kadar 100 den fazla eşya satmışımdır giysi değil sadece tabikigayet karlı ve keyifli bir şey. satıyorum alıyorum tekrar satıyorum.. dolabımda bi sirkülasyon var
diğer arkadaşlara ihtiyac sahiplerine veriyoruz ama 3 5 kuruş kazanmak suçmuş gibi yargılamışsınız sizler fakirlere verin bizde ticaret yapalım gerektiğinde verelim.. burda yardımın lafını mı yapalım yani. nie satıyorsunuzda niye vermiyorsunuzda sizene ki.. biz size niye diye soruyormuyuz.. devam arkadasımm![]()
üç beş kuruş kazanmak elbette suç değil asla böyle bir yargılamada bulunmadım ben sadece naçizane fikrimi belirttim elbette karar kendinizindir
kötü birşey söylemişim gibi yargılayan sizsiniz