satmak istediğim kıyafetlerim var. ne yapabilirim...

maviduvar1

Ben beni bıraktığımda, sen beni bırakma ya' Rab...
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2009
14.377
24.218
398
zamanında giydiğim hala taş gibi duran ama zayıfladığım için giyemediğim kıyafetlerim var. bunları satmak istiyorum. ne yapabilirm. bu konuda tecrübesi olan var mı

İnternetteki 2. el mağazalara ve gitti gidiyor'a başvurun.
:55:

Ben bu sitedede rastgelmiştim ama hala yapılıyor mu bilmiyorum.İstersen biraz karıştır siteyi ya da editörlerden birine mesaj yolla.

Ukalalık yapmak istemem ama neden ihtiyacı olan birine vermiyorsunuz. parayamı ihtiyacınız olduğu için satıyorsunuz.

Katiliyorum arkadasa.

kendi adıma konuşayım, başkasının giydiği kıyafeti asla giyemem. helede tanımadığım biri ise .. onu alacak olsaydım zaten yeni kıyafet almayı tercih ederdim. halen anlamış değilim, insanlar neden eşyalarını satmak yerine ihtiyacı olana vermezlerki. zenginin malı züğürtün çenesi misali oldu:1::1:

ben de aynı şeyi yazacaktım tam da.aklın yolu bir.hem bu derdinden kurtulur arkadaş hem de birilerini sevindirir...

Arkadaş hangi düşünceyle yazdı onuda bilemeyiz ama. en azından biri sevinirdi. ben kendi evimde bile giyilemeyecek bir kıyafet olsun çöpe, ama bana olmayan yada kendime yakıştırmadığım birşey olursa direk çevremde arkadaşlarımla paylaşırım. oda olmadı mutlaka ihtiyacını olana veririm. Satmak aklımın ucundan bile geçmez. paylaşmak yada paylaşılmakdır önemli olan:34::34:

Arkadaş hangi düşünceyle yazdı onuda bilemeyiz ama. en azından biri sevinirdi. ben kendi evimde bile giyilemeyecek bir kıyafet olsun çöpe, ama bana olmayan yada kendime yakıştırmadığım birşey olursa direk çevremde arkadaşlarımla paylaşırım. oda olmadı mutlaka ihtiyacını olana veririm. Satmak aklımın ucundan bile geçmez. paylaşmak yada paylaşılmakdır önemli olan:34::34:

ailemin çevresinde ihtiyacı olanlar var gönderiyorum. onların mutlu olduğunu duyunca çok duygulanıyorum.benim için önemsiz olan onun için önemli oluyor.maneviyatımızı tekrar hatırlatıyor bana. ama tabi sizin de dediğiniz gibi arkadaş ne için satıyor bilemeyiz....

hiç tanımadığım kişinin kıyafetini asla giymem :19:

ooo neler yazılmış...açıkcası şunu söyleyeyim. paraya ihtiyacım yok. kullanmadığım kıyafetleri verdiğim bir akrabam var. Üniversitede okuyor.. 2 elbisem var. 42 beden ve ben onları sadece 1-2 kere giydim. bu kıyafetler akrabama olmuyor. belki satabilirsek parasını kullanır diye düşünmüştük....ben de bir başkasının kıyafetini giymem ama belki de az giyilmiş bir elbiseyi daha ucuza almak isteyen olabilir...

zamanında giydiğim hala taş gibi duran ama zayıfladığım için giyemediğim kıyafetlerim var. bunları satmak istiyorum. ne yapabilirm. bu konuda tecrübesi olan var mı

ben giymediğim bütün kıyafetlerimi internet üzerinden satıyorum.. artı kendime alırkende internet üzerinden alıyorum çoğu zaman.. sıfırda var ikinci el de.. :1: hiç takıntılarım yoktur gayette iyi oluyor tavsiye ederim.

ben giymediğim bütün kıyafetlerimi internet üzerinden satıyorum.. artı kendime alırkende internet üzerinden alıyorum çoğu zaman.. sıfırda var ikinci el de.. :1: hiç takıntılarım yoktur gayette iyi oluyor tavsiye ederim.

internette hangi sitede satıyorsun nasıl yapıyorsun...biraz açıklar mısın

2. el kıyafetler zaten çok ucuza gider işinize karışmak gibi olucak ama çok ihtiyacınız olduğunu sanmıyorum onlardan gelicek üç beş kuruşa
ihtiyacı olanlara verseniz mesela
van'da onlarca insan evsiz herşeylerini kaybettiler 1 tane bile kıyafeti kalmayanlar var 1-2 kişiyi sevindirebilirsiniz..

2. el kıyafetler zaten çok ucuza gider işinize karışmak gibi olucak ama çok ihtiyacınız olduğunu sanmıyorum onlardan gelicek üç beş kuruşa
ihtiyacı olanlara verseniz mesela
van'da onlarca insan evsiz herşeylerini kaybettiler 1 tane bile kıyafeti kalmayanlar var 1-2 kişiyi sevindirebilirsiniz..

ben bir önceki mesajımda yazmıştım. derdim para değil ki...yine ihtiyacı olan birine yardım etmek.

internette hangi sitede satıyorsun nasıl yapıyorsun...biraz açıklar mısın

genelde sahibinden.com dan satış yapıyorum. şu zamana kadar 100 den fazla eşya satmışımdır giysi değil sadece tabiki :1: gayet karlı ve keyifli bir şey. satıyorum alıyorum tekrar satıyorum.. dolabımda bi sirkülasyon var :1:
diğer arkadaşlara ihtiyac sahiplerine veriyoruz ama 3 5 kuruş kazanmak suçmuş gibi yargılamışsınız sizler fakirlere verin bizde ticaret yapalım gerektiğinde verelim.. burda yardımın lafını mı yapalım yani. nie satıyorsunuzda niye vermiyorsunuzda sizene ki.. biz size niye diye soruyormuyuz.. devam arkadasımm:1:

genelde sahibinden.com dan satış yapıyorum. şu zamana kadar 100 den fazla eşya satmışımdır giysi değil sadece tabiki :1: gayet karlı ve keyifli bir şey. satıyorum alıyorum tekrar satıyorum.. dolabımda bi sirkülasyon var :1:
diğer arkadaşlara ihtiyac sahiplerine veriyoruz ama 3 5 kuruş kazanmak suçmuş gibi yargılamışsınız sizler fakirlere verin bizde ticaret yapalım gerektiğinde verelim.. burda yardımın lafını mı yapalım yani. nie satıyorsunuzda niye vermiyorsunuzda sizene ki.. biz size niye diye soruyormuyuz.. devam arkadasımm:1:

üç beş kuruş kazanmak elbette suç değil asla böyle bir yargılamada bulunmadım ben sadece naçizane fikrimi belirttim elbette karar kendinizindir
kötü birşey söylemişim gibi yargılayan sizsiniz

üç beş kuruş kazanmak elbette suç değil asla böyle bir yargılamada bulunmadım ben sadece naçizane fikrimi belirttim elbette karar kendinizindir
kötü birşey söylemişim gibi yargılayan sizsiniz

üstünüze alınmanıza gerek yoktu çogu kişinin nacizane fikri neden sadece siz alındınız üstünüze. boşverin ben genel konustu

Back
X