- Konu Sahibi maviduvar1
2. el kıyafetler zaten çok ucuza gider işinize karışmak gibi olucak ama çok ihtiyacınız olduğunu sanmıyorum onlardan gelicek üç beş kuruşa
ihtiyacı olanlara verseniz mesela
van'da onlarca insan evsiz herşeylerini kaybettiler 1 tane bile kıyafeti kalmayanlar var 1-2 kişiyi sevindirebilirsiniz..
herkes ne kadar yüklenmiş kızcağıza
1. van'a kıyafet göndermek için bir koli dolusu kıyafet ile kargoya kadar gitmiş sonra da artık vana kıyafet kabul etmiyoruz bebek bezi varsa verin cevabını alıp geri dönmüş biriyim ben mesela. yani oturduğumuz yerden van'a gönderin edebiyatı yapmayalım bence.
2. ve paraya da ihtiyacı olabilir ne var bunda Allah kimseyi dara düşürmesin benim mesela kpss dershanesine borcum var. İnsan borcunu ödeyebilmek için ne yapacağını şaşırıyor bunu borcu olmayan anlayamaz.
3. "başkasının kıyafetini giymem ben"ciler hep bu siteye toplanmış herhalde. Facebook'ta ikinci el kıyafet alım satım takas piyasası almış başını gidiyor. makineye atıp yıkadın mı giyersin mis gibi abartacak ne var anlamıyorum üstündeki ter kokusu ile giy demiyor kimse size.
her neyse kimseye yüklenmek istemem ağır konuştum ise kusura bakmayın ama bence bir konuda konuşmadan önce empati yapın.