satmak istediğim kıyafetlerim var. ne yapabilirim...

2. el kıyafetler zaten çok ucuza gider işinize karışmak gibi olucak ama çok ihtiyacınız olduğunu sanmıyorum onlardan gelicek üç beş kuruşa
ihtiyacı olanlara verseniz mesela
van'da onlarca insan evsiz herşeylerini kaybettiler 1 tane bile kıyafeti kalmayanlar var 1-2 kişiyi sevindirebilirsiniz..

herkes ne kadar yüklenmiş kızcağıza
1. van'a kıyafet göndermek için bir koli dolusu kıyafet ile kargoya kadar gitmiş sonra da artık vana kıyafet kabul etmiyoruz bebek bezi varsa verin cevabını alıp geri dönmüş biriyim ben mesela. yani oturduğumuz yerden van'a gönderin edebiyatı yapmayalım bence.
2. ve paraya da ihtiyacı olabilir ne var bunda Allah kimseyi dara düşürmesin benim mesela kpss dershanesine borcum var. İnsan borcunu ödeyebilmek için ne yapacağını şaşırıyor bunu borcu olmayan anlayamaz.
3. "başkasının kıyafetini giymem ben"ciler hep bu siteye toplanmış herhalde. Facebook'ta ikinci el kıyafet alım satım takas piyasası almış başını gidiyor. makineye atıp yıkadın mı giyersin mis gibi abartacak ne var anlamıyorum üstündeki ter kokusu ile giy demiyor kimse size.

her neyse kimseye yüklenmek istemem ağır konuştum ise kusura bakmayın ama bence bir konuda konuşmadan önce empati yapın.

genelde sahibinden.com dan satış yapıyorum. şu zamana kadar 100 den fazla eşya satmışımdır giysi değil sadece tabiki :1: gayet karlı ve keyifli bir şey. satıyorum alıyorum tekrar satıyorum.. dolabımda bi sirkülasyon var :1:
diğer arkadaşlara ihtiyac sahiplerine veriyoruz ama 3 5 kuruş kazanmak suçmuş gibi yargılamışsınız sizler fakirlere verin bizde ticaret yapalım gerektiğinde verelim.. burda yardımın lafını mı yapalım yani. nie satıyorsunuzda niye vermiyorsunuzda sizene ki.. biz size niye diye soruyormuyuz.. devam arkadasımm:1:

hem yardım yapmadığımızı nerden biliyorlar demi :)
ben şu an çok ama çok sevdiğim kıyafetlerimi face'de satışa sundum. Paraya ihtiyacım olmasa hiç satar mıyım mesela :(

Sanal nefs tatmini için yanlış bir adres değil kk.

Doğru bir adreste değil ama:))
**

ikinci el kıyafet için blogger v.b. adresi alıp da satış yapabiliyorsun. yapabiliyordun.
Bir ara vergisiz satış olduğundan yasak geldi blog satışlarına, kapattılar bir bir.
Son akıbet hakkında ise bilgim yok.

KOnumuz birine yardim edip etmemesi degil, ister yardim eder ister satar. Benimde cok para veripalip giyemedigim yepyeni duran bir urunum olsa satarim. Elbette gerektiginde giyilmeyenler olmayanlar verilir ama o urun para edecek degerdeyse satilip benim ihtiyacimi gorecek evime yardimi dokunacak faturami odeyecek birseyse neden satmayayim ki? Sanal nefis tatmin etme yorumunu begendim bu da moda oldu son gunlerde zaten.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar
evlendik bizde çeyiz görmeye bile hediye getirirler, sonrasında evimize geldiler yine bir sürü hediye derken ev aLDIk ve şimdide çokoprensim oldu... bir sürü kullandığım kullanmadıgım ürünleri en sonunda nette değerlendirmeye karar verdim...
bakmak isterseniz mona1,
sevgilerimle...

isteyen istediğini yapabilir tabii ki ama bazı üyele neden başkasının kıyafetlerini giymezken siz kendi kullanılmış kıyafetlerinizi başkasına veriyorsunuz bu da bana çok büyük bir tezat gibi geldi.
hem 2. el kıyafetleri almak bence bazı durumlarda çok mantıklı daha ucuza gelebiliyor ve öyle kıyafetler var ki vintage insanların gözdesi. hatta mağazaları bile açıldı bir çok yerde. bana mantklı geliyor. hem o kıyafetleri yıkama gibi bir şansımız var ama 2. el kitaplar mesela insanların çok aldığı 2. el ürünlerdir nerelerde sürünüyor acaba kim hangi ellerle dokunuyor ya da ayak altında mı geziniyor? bilemeyiz.:50:bunları yıkama şansımızda yok üstelik

çok basit bir soru sorulsa bile işi hemen ahlaki yüce değerlere getiren arkdaşları kutluyorum. siz bütün vaktinizi iyilik yaparak geçiriyor olmalısınız. haklısınız fakir deilse elbiselerini satmak ne büyük terbiyesizlik. herkes melaike oldu yarabbimm :15:

ben gg de kullanışmış iç çamaşırı satışı bile gördüm ya... senin abiye falansa ucuz diye satılır. zaten abiye 1 kere giyiliyor. ben eski gg satıcılarındanım. 2 üyeliğim 2 dükkanım vardı ama ben çinden getirtiyordum mallarımı japon style satardım...

Bazi arkadaslar kiza niye boyle yuklenmis anlamis degilim... nedense birileri kizilay gibi olmus:1:

Ama isin ilginc tarafi.. "BEN ASLA IKINCI EL KIYAFET GIYMEM, KIMSENIN KIYAFETINI GIYMEM" diyen arkadaslar.. Neden peki o kiyafetleri ihtiyaci olan birine verilmesini istiyorsunuz?? Kendinize yakistirmadiginiz, iyy asla giyemem dediginiz seyleri baskasinin giymesini istemek ne kadar dogru??

Hem kiz burda kimseye kiyafeti ne yapsam sormamis.. "NASIL SATABILIRIM?" ihtiyaci olasa olmasada.. ona akil vermek bize dusmez diye dusunuyorum..
arti ihtiyaci olan birine verse, tas gibi kiyafetleri o fakir insan nerde giyicek, belki gece kiyafetidir ne biliyoruz ki.. :44::44:

Neyseee:1:

Son düzenleme:
Ben konunun başındaki arkadaşımı kesinlikle destekliyorum
ve gerçekten alan var almayan var, herkesin canı nasıl isterse yani...
ki bu da bir nevi evi boşlatma olarak görüyorum kutusundan çıkartıp öylece bekleyenler var, yada hediye gelinip uymayanlardan ... yazık olmasın...
eğer çok iyilik sever olarak düşünülürse de verdiklerimizi acaba kullanıyorlarmı diye düşünebiliyor insan..
saygılar

ben yıllar önce abiye elbiselerimi fakir diye üç kız kardeşe vermiştim sonra tesadüfen bir kuaförde gördüm kiraya veriyorlarmış :26:
yani ben onların ihtiyacı olabileceğini düşündüm ama onlar ticaret yapıyorlar niye benim o kadar aklım yok mu :36:
sonra oğlumun küçülmüşlerini (eskimişlerini toz bezi yapar bir kere kullanıp atarım ben ) 5 çocuklu kadına verdim eşi ceza evinde diye kadın bir defa giydirip kirlenince sobaya atarmış nasıl olsa herkes getiriyor diye :26: benim içim gitti duyunca ne paralar verip alınıyor sonuçta yepyeni biliyorsunu çocuklar çabuk büyüyor bir çoğunu daha giyemeden küçülüyor ....
bende karar verdim burada ki arkadaşı görünce bende netten satarım ...3kuruş 5 kuruş hiç değilse enayi yerine konmamış olurum ...
zaten iyi tanıdığım biri var geçen hafta 3 çanta kıyafet gönderdim...en iyi olanları da satarım abiyeler ,topuklular,takılar ,çantalar ,nişan ,kınagecesi kıyafetleri vs.var ...
satış yapan arkadaşlara iyi satılar dilerim ...

ay ne kadar yüce gönüllüsünüz ki buraya gelip bir bir iyilik dersi veriyorsunuz hiç güleceğim yoktu ayol :))

birisinin bir giydiğini asla giymem diyenlerde yarın birgün giymek zorunda kalmasınlar..

isteyen satar isteyen satmaz be size ne gelip burda vıdı vıdı konuşuyosunuz? çok iyilik yapmak istiyosanız gidin yapın buraya yazmakla olmuyor

konuya gelince

ben bitek gittigidiyoru biliyorum...belki bloglarda vardır...ha bide sahibinden.com

ben yıllar önce abiye elbiselerimi fakir diye üç kız kardeşe vermiştim sonra tesadüfen bir kuaförde gördüm kiraya veriyorlarmış :26:
yani ben onların ihtiyacı olabileceğini düşündüm ama onlar ticaret yapıyorlar niye benim o kadar aklım yok mu :36:
sonra oğlumun küçülmüşlerini (eskimişlerini toz bezi yapar bir kere kullanıp atarım ben ) 5 çocuklu kadına verdim eşi ceza evinde diye kadın bir defa giydirip kirlenince sobaya atarmış nasıl olsa herkes getiriyor diye :26: benim içim gitti duyunca ne paralar verip alınıyor sonuçta yepyeni biliyorsunu çocuklar çabuk büyüyor bir çoğunu daha giyemeden küçülüyor ....
bende karar verdim burada ki arkadaşı görünce bende netten satarım ...3kuruş 5 kuruş hiç değilse enayi yerine konmamış olurum ...
zaten iyi tanıdığım biri var geçen hafta 3 çanta kıyafet gönderdim...en iyi olanları da satarım abiyeler ,topuklular,takılar ,çantalar ,nişan ,kınagecesi kıyafetleri vs.var ...
satış yapan arkadaşlara iyi satılar dilerim ...

Türkiye Bu siteden ikinci el kıyafetlerin satışını ve aşını yapabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X