Sattığım tablonun parası bana nasıl ulaşır?

_NurteN_

...
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
7.001
3.629
448
34
Evet bir sorum var şimdi ben bi tablo sattım ama karşı taraf bana olan ücretini kapıdan ödeyecek... Bu durumda ücret bana nasıl ulaşacak? Bilen var mı acaba aranızda?

Ayrıca Ptt kargoda bi sözleşme yapılması gerekiyormuş bunu için bu şekildemi acaba???

tabloyu gönderdinmi?benim bildiğim önce hesabına parayı yatırsın sende kargo ile yolla.kapıdan ödeme firmalara özgü diye biliyorum

kredi kartıyla ödese hesap numaran olmadan nasıl ödeyecek:44: kargo gönderimlerinde kapıda ödeme benim bildiğim sadece kredi kartıyla oluyor

ödemeyi kargocuya yapacakmış tövbe tövbe.heryerde ptt var o zaman gitsin ptt den havale etsin.sözleşme falanda yok ki.oradaki belgeyi dolduruyor sizin hesabınıza yatıyor.tabi sizin posta çeki hesabınız varsa.

Hayır kapıda nakit ödeme şekli var ben o şekilde telefon almıştım.

ama siz satış yapan siteden almışsınızdır.onlarda nakit var cünkü para direk kendi hesaplarına yatıyor.siz tablonuzu elden mi gönderdiniz?elden gönderdiyseniz parayı nakit verme şansı olsa bile kargo şirketi size parayı nasıl verecek?o zaman alan kişininde parayı kargoyla göndermesi lazım

evet bende onu diyorum.bizde netten alışveriş yaptıkmı firma elemanları yada anlaşmalı kişiler getiriyor nakit ücret onlara ödeniyor.siz birabir alışveriş yapacaksınız.siz kargo ile gönderirsiniz ama kargo değerli eşya mücevher nakit para taşımaz.kargo zarflarında bile böyle yazar ve sorumluluk kabul etmezler.

Ups ptt başka bikaç firmadan daha var söylediğin sistem şahıs da yapabiliyor sözleşmeye falan ihtiyaç yok ama ek ücret var

Back
X