• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Savaşçı.....

Mamurez

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
342
-5
318
Iyiki varsiniz.siz olmasaydiniz kime dokerdim icimi.tam bir yorgun savasciyim.oyle yorgunumki hayattan, insanlardan.bir tane doğru insan çıkmadı karşıma. Hem arkadaş hemde aşk anlaminda.25 yasindayim ve mutluluğa o kadar acimki.yalniz ölmek istemiyorum. Evim olsun cocugum olsun istiyorum. Cok bunaliyorum yalnizliktan..iliskikerde hep benim cabalayan ugrasan seven.biktim yoruldum. Beni kimse sevmicek mi gerçekten yalniz mi öleceğim. Beklentileri yüksek olan biri degilim yanimda biri olsun elimi tutan istiyorum. Etrafima bakıyorum hep evliler evlenicek olanlarla dolu. Sohbetlerine katılamıyorum bile. İnsanlara guvenimde sifir.herkes cikar pesinde.ama bunda benim sucum ne.cok yoruldum hemde cok.icimden hic bişey yapmak gelmiyor anlamaktan başka. Herseyimdir benim göz yaşim.ben onu atsam bile o bi hiç yalnız bırakmiyor...mutlu olmak benimde hakkim değil mi.kendimi kahrede kahrede bu yaşima geldim hala kahrediyorum.yasamimin bi anlami yokki ne cocuk ne ev..bi amacim olsun istiyorum. Cocuguma bakiyim istiyorum. Yorumlariniza ihtiyacim var hemde cok...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iyiki varsiniz.siz olmasaydiniz kime dokerdim icimi.tam bir yorgun savasciyim.oyle yorgunumki hayattan, insanlardan.bir tane doğru insan çıkmadı karşıma. Hem arkadaş hemde aşk anlaminda.25 yasindayim ve mutluluğa o kadar acimki.yalniz ölmek istemiyorum. Evim olsun cocugum olsun istiyorum. Cok bunaliyorum yalnizliktan..iliskikerde hep benim cabalayan ugrasan seven.biktim yoruldum. Beni kimse sevmicek mi gerçekten yalniz mi öleceğim. Beklentileri yüksek olan biri degilim yanimda biri olsun elimi tutan istiyorum. Etrafima bakıyorum hep evliler evlenicek olanlarla dolu. Sohbetlerine katılamıyorum bile. İnsanlara guvenimde sifir.herkes cikar pesinde.ama bunda benim sucum ne.cok yoruldum hemde cok.icimden hic bişey yapmak gelmiyor anlamaktan başka. Herseyimdir benim göz yaşim.ben onu atsam bile o bi hiç yalnız bırakmiyor...mutlu olmak benimde hakkim değil mi.kendimi kahrede kahrede bu yaşima geldim hala kahrediyorum.yasamimin bi anlami yokki ne cocuk ne ev..bi amacim olsun istiyorum. Cocuguma bakiyim istiyorum. Yorumlariniza ihtiyacim var hemde cok...

Aramızda sadece 2 yaş var ve gerçekten yazık ediyorsunuz kendinize yaşadığınız her sıkıntı üzüntü size ders olsun ve insanlarla ilişkiniz için size yol göstersin daha çok gençsiniz ne bu umutsuzluk allahtan hep hayırlısını isteyin yürümeyen ilişkiniz bittiyse şükredin demekki hayırlısı değilmiş sizin için önünüze bakın daha yaşınız kaç allah aşkına yapmayın bunu kendinize herşeyin bir zamanı vardır.

Biliyor musunuz bu ah ettiginiz bekarlik gunlerinizi ozleyeceksiniz.
Acisiyla, tatlisiyla yasanan her ne varsa ozleyeceksiniz.
Ve bir tavsiye; lutfen sahip cikin yasadiklariniza.
İsyan etmeden, saf bir kabullenisle.
Cunku siz bugun sizseniz o yasadiklariniz sayesinde.
25 yasindaymissiniz.
Yasitiz.
Ama anlayamadim sizi.
Cunku cok genciz.
Nedir bu karamsarlik ve kendini evlilige yogunlastirma?
Belki zamaniniz gelmemis.
Belki o insanla karsilasmaya henuz hazir degilsiniz.
İsyan etmeye gerek goremedim.
Kismet diye bir seye inaniyorsaniz dua edip bekleyin.
Ve anin tadini cikarmayi unutmayin.

Etrafimdakiler sanki evde kalmış tek benmisim gibi yapinca böyle oluyor

Eskidendi o evde kalma muhabbeti daha 25 yaşındasın :53:
Çevrenin ne dediğini bu kadar umursamayın ya ...
Evlenip mutsuz olmakta var bunu hiç düşünmüyor musunuz ?

Allah aşkına yaşın daha 25 bu ne karamsarlık.Hangi çağdayız,hangi devirdeyiz.Bırak etrafındaki evli barklıları güzelim,yaşıtlarının kendi ayakları üzerinde durmak için verdikleri çabaları örnek al.Okul,iş,çevre..Wtrafındaki eski kuşağın laflarını dikkate alıyorsan,demek ki,hiç bir adım öne geçememişsin onlardan.Bu hayatta Allah var,kader var kısmet var.Neyin ne zaman olacağını Allah bilir.Bize düşen herşeyin hayırlısını dilemek.Kneidni geliştirmiş,bir yerlere gelmiş,ufku geniş hiçbir insan 25 yaşında bir kıza evde kalmış muamelesi yapmaz.Evlenmek yuva kurmak güzel şeyler.Ama hayatta ki tek amaç o olmamalı.
Gençsin.Sağlıklısın.Aklın fikrin yerinde.Allah dermansız dert vermesin.Fikir yapını değiştir.Hayatta bir idealin,çaban olsun.Nedir bu kahreden şey.

daha 25 yaşındasın. farkında mısın?
neyin telaşı bu?
tadını çıkarsana gençliğinin. elbette evlenirsin çocukların olur....

25 yaşımda asla asla asla evlenmem diyordum.
26 yaşımda asla evlenmem diyordum.
27 yaşımda şimdilik asla evlenmem diyordum.
Yine 27 yaşımda birden kendimi evlenmiş buldum.
Hayatın ne getireceği belli olmuyor açıkçası. Kendini bu kadar üzmeye değer mi?

Hayatim degissin istiyorum. Biliyorum evlenince daha kötü olcak diceksiniz.akranlatim yok istrdigim biseyi yapamiyorum.ev id is ev.tatillere artık annemle babamla gitmek istemiyorum. Çocuğum olsun istiyorum

Bunaldim yalan ilişkilerden. Gerçek değil hayatım. Ne yapacağım nereye gidecegim bilmiyorum. .

ben de senin gibi hep bekarlıktan yakınıyordum yıllrca hayatımda hep boşluk vardı ama şimdi düşünüyorum da aslında çok huzurlu bir hayatım varmış.Şimdi ne oldu hergün kavga hergün tartışma üstüne şiddet görüyorum a kadar pişmanım ki eski günlerime dönmeyi çok istiyorum bence tadını çıkar bu yılların her şeyi akışına bırakmak lazım

Hayatim degissin istiyorum. Biliyorum evlenince daha kötü olcak diceksiniz.akranlatim yok istrdigim biseyi yapamiyorum.ev id is ev.tatillere artık annemle babamla gitmek istemiyorum. Çocuğum olsun istiyorum

Ben evliyim.
Yasitiz demistim.
Cocuk istiyorum ama yapamiyorum kendimle alakali sebeplerden, hastaliklardan oturu.
Yani evlilik kaba tabirle caaart diye cocugunun olmasi demek degildir.
Cocuk icin en buyuk engel bekar olmak degildir.
Evlenirsiniz ama cocugunuz olmayabilir, esiniz istemeyebilir vs.
Demek ki her sey evlilige de bagli degil.
Ustelik hep derim her seyin bir vakti var.
Kotu evliliktense bekarlik iyidir.
Ama anliyorum.
Sevilmek sevmek vs guzel duygular.
İnsan istiyor.
Yine de yasiniz itibariyle hicbir seye gec kalmis ya da her seyden eksik kalmis degilsiniz.
Allah isteyen herkesin gonlune gore versin insaallah.

Üzülme Rabbim inşallah sanada hayırlı bir yuva kurmayı nasip eder hata geçmişte kalandır sma mükerrer hatalar yaparak üzülme sabrın meyvesi herzaman lezzetlidir.beklediğin o kişi gelmiyorsa eğer yazıldığı tarih gelmemiştir

Geçmişte açtığın konular hep birbiriyle aynı. yıllardır süre gelen bir kısır döngü Yaşargibi hep aynı şeylerimi yaşıyorsun ?geçmişte yaşadığın üzüntüleri des alıp ona göre davranmalısın madem çevren dedikoducu ozaman dedikoduya mehal verme.hem anlamadığım neden herkınuştuğun erkekle yattığını düşünüyo bu insanlar?bunu düşünmelerine sebep olacak etkenleri hayatından çıkar.hareketlerinse hareketlerini,sözlerinse sözlerini evet temiz bir genç kız olduğunu anladım mutluluk ergeç senide bulur takma kafaya birde merak ettim acaba senmi konuları yanlış anlıyor ve abartıyorsun psikolojik olabilirim?

Back
X