Iyiki varsiniz.siz olmasaydiniz kime dokerdim icimi.tam bir yorgun savasciyim.oyle yorgunumki hayattan, insanlardan.bir tane doğru insan çıkmadı karşıma. Hem arkadaş hemde aşk anlaminda.25 yasindayim ve mutluluğa o kadar acimki.yalniz ölmek istemiyorum. Evim olsun cocugum olsun istiyorum. Cok bunaliyorum yalnizliktan..iliskikerde hep benim cabalayan ugrasan seven.biktim yoruldum. Beni kimse sevmicek mi gerçekten yalniz mi öleceğim. Beklentileri yüksek olan biri degilim yanimda biri olsun elimi tutan istiyorum. Etrafima bakıyorum hep evliler evlenicek olanlarla dolu. Sohbetlerine katılamıyorum bile. İnsanlara guvenimde sifir.herkes cikar pesinde.ama bunda benim sucum ne.cok yoruldum hemde cok.icimden hic bişey yapmak gelmiyor anlamaktan başka. Herseyimdir benim göz yaşim.ben onu atsam bile o bi hiç yalnız bırakmiyor...mutlu olmak benimde hakkim değil mi.kendimi kahrede kahrede bu yaşima geldim hala kahrediyorum.yasamimin bi anlami yokki ne cocuk ne ev..bi amacim olsun istiyorum. Cocuguma bakiyim istiyorum. Yorumlariniza ihtiyacim var hemde cok...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.