Savaşmaya hazırım:) (Lösemi)

seni böyle pozitif görmek çok güzel.

Aferim sana savaşacaksın va kazanacaksın. tedavi sürecini de bizlerle ayrı bir başlıkta paylaş.

günlük tut. belki ileride bir kitap bastırbilirsin:)

umut dolu,başarı dolu,inanç dolu günler diliyorum.:42:

inanmak başarının yarsıdır :):nazar:

dualarımız seninle :16:

Allah yardımcınız olsun şifalar versin.
Umudunuzu hiç ama hiç yitirmeyin hep böyle olun
inşallah iyileştiğinizin bu illeti yendiğinizi de okuyacağız

cnm rabbim saglik hosluk versin sanada tumm hastalarada insallah:) imtihan dunyasi iste.. en kisa zamanda insallah atlatacagina inaniyorum.. rabbim kuvvt ve sabir versin.. :16:

Seni çok tebrik ediyorum :46: Harikasın ya içindeki yaşam sevinci,kendine güvenin.Müthişsin ne diyeyim.
Bende inanıyorum buraya geliceksin ve o mutlu haberi bizimle paylaşacaksın :16 :Allah'ım sana,o küçük çocuğa ve hastalıkla boğuşan herkese yardım etsin.Dualarım seninle ve o küçük çocukla.

Son düzenleme:
rabbım sızın ve butun hastaların yardımcısı olsun bu moralle emınım kı bu hastalıgın ustesınden gelıceksın

Canım Rabbim tez zamanda şifa versin, sana ve tüm şifa bekleyenlerimize inşallah.
Sen o kadar güçlüsün ki atlatacaksın bunu eminim buna,
hem erken teşhis hayat kurtarır derler çok şanslısın aslında unutma sakın,
lütfen moralini yüksek tut ve hiç bir şeyi kafana takma ,
buda gelip geçecek gör bak :38:

Yazını okurken duygulandım ve ağladım.Kendimi senin yerine kyodum senin gibi olamazdım.Hayat sana güçlü olmayı öğretmiş ne güzel öyle şanslısın ki hayatta yaşma sevincin var bunu bu yazıda ble okadar iyi göstrebilmşsin.Profilini takip edeceğim.İnşallah iyileşiceksin.Mutlu hayatına devam ediceksin.Hep birlikte dua edelim mübarek aylardayız.Bir arkadaşım vardı lösemiyi yenmişTİ.Motive diyorum.Herşy gönlünce olsun.Haberlerini merakla bekliyorum..

canım benim hastalıklarda hayatımızın bir sınavı malesef,sabırlı v inançlı olursan zafer senin :65:
ısırgan suyunun faydalı olduğunu duydum araştır istersen
birde saçlarına hiç üzülme,şimdiki halinden daha gür ve sağlıklı saçlar gelicek:28:

Allah razı olsun hepinizden. Beni öyle mutlu edip,cesaretlendiriyorsunuz ki anlatamam. Her şeye hazırım,her durumdan haberdar edeceğım insallah sizi. Merak etmeyin. Hepinize kokulu öpücükleeer:54:

geçecek hayatım. ben bu hastalığı atlatanlardanım. evlendim 1 yıl sonra teşhis kondu. mutlu bir evliliğim beni çok seven bir eşim vardı çok üzülmüştüm ama onu bu hayatta yalnız bırakmıycam dedim. ve sözümü tuttum. hepsini yaşayacaksında o hastalıktan kurtulduğum günü dün gibi hatırlıyorum ben. sonuçları alıp doktordan koşarak çıktım eşim arkamda deli gibi koştum sokaklarda. ben önde o arkada ağladık uzun bir süre. geçecek. sen dimdik ayakta ol. hiç bırakma. herşeye üzülme. umudunu hiç yitirme. k.t süreci biraz sıkıntı buna hazır ol. artık tuzlu krakeri çok seveceksin.

Canim benim cok cok gecmis olsun..
Rabbim sana sabir ve sifa versin insallah ama sen guclu bir kizsin pozitif dusunmen bile basarmanin yarisina gelmissin demektir..
Bide bu acidan bak daha hastaligin erken evresindesin ve son yillarda losemi icin cok etkili ilaclar cikti canim..
Insallah Allah'in izniyle bu hastaliktan sag salim kurtulacaksin ve biz senin basari hikayeni, dugun ve bebek hikayelerini okuyup sevincini paylasacagiz
Saclarin icin hic uzulme, yeniden uzadiklarinda sapasaglam yumusacik olacaklar
Allaha emanet ol moralini hep yuksek tut guzelim
:107:

canımmm yazdıklarını ağlayarak okudum..benimde kuzenin lösemi olmultu 10 yıl önce..ve ileri safhada dediler..AML türündendi en ağır olan..yaşama şansı çıok az verdiler..ama kuzenin daha 10 yaşında tutundu hayata şimdi 19 yaşında gencecik bir adam..adam çünkü o azraile kafa tuttu..hepimizi ayağa kaldırdı....sende ayakata kalıp herkezi ayağa kaldıracaksın eminimmm :16::16::16:

:46::46:Çok güçlü bir kızsın sen... Allah hastalıgına şifa versin iyi haberklerini almak dileği ile

O kadar zor ki biseyler soylemek hayatta hersey insanla
R icin zor bir sinavdan geciyosun ama ailen sozlun hep senin yaninda olacaklar onlarin degerini ve onlar senin degerini daha iyi anlayacaklar .hersey yolunda gider ve iyilesirsin insallah hic uzulme hayata tutun!

Back
X