- Konu Sahibi sekerportakalii
Ne desem bilemiyorum,hepinizin yazdıklarını okurken gözlerim doldu. Ama ağlamayacağım dedim kendi kendime. Bugün benim ağladığım son gün. Yürekten söylüyorum,buraya yazan herkes+mesaj atanlar bana çok iyi geldiniz. Cesaret geldi bana iyice,eğer bu hastalığı atlatırsam hepinize bir süprizim olacak,ciddiyim. Bunu bile düşündüm:) Siz öyle değerli insanlarsınız ki benimle ağlayıp,üzüldünüz. Derdime ortak oldunuz,ellerinizi gözlerinizi yordunuz. Benimle özel ilgilenenlere hele minnettarım,sonsuz teşekkür ediyorum. Sizi çok seviyorum. Bugün sözlümü aradığımda hasta olduğumu söyleyemedim,tersledi beni alay eder gibi konuştu. Ya da bana öyle geldi,bu hastalıktan sonra ilgi bekliyorum sanırım. Umarım bana karşı davranışları bu şekilde devam etmez. Kendime çok dikkat edeceğim sizin de dediğiniz gibi. Üzülerek,ağlayarak bir yere varamam ki. Daha çok gencim,daha hayallerim var benim. Onları gerçekleştireceğim. Benden kurtulamayacaksınız
Şaka yapıyorum tabi ki,hepiniz benim için dua ediyorsunuz. Kelimeler tükendi artık,siz olmasaydınız ben hala ağlıyor olurdum muhtemelen. Saçlarımı sorun yapmıyorum artık inanın sizin sayenizde. Kemoterapiye başladığımda yavaş yavaş saçlarım dökülecek. Hem olsun şimdiki saçlarımdan memnun değilim zaten. Kel olmak bana yakışır belki de hihih:) Fotoğrafımı atacağım size mutlaka. Artık sıklıkla buraya giremeyeceğim malum. Beni özleyiin. Prensesiniz uzun mücadelesine başlıyor. Bana güvenin,desteğinizle atlatacağım. Yeter ki dualarınız benimle olsun. iyi ki varsınız,Rabbim sizi en mutlu insanlardan kılsın,tüm güzellikler sizinle olsun