Savaşmaya hazırım:) (Lösemi)

derdı veren rabbım dermanınıda verır seker portakalım benım,hıc uzulme,aksıne sevın hep mutlu ol kendıne ınan guven ve basar,sana ınanıyoruz,dua edıyor rabbımden sıfa dılıyoruz.ama en buyuk yardımcın sensın bunu sakın unutma.

ya siz ne kadar iyi insanlarsınız,çok çok çok teşekkür ediyorum. Sizin sayenizde moralim yerine geliyor. Fakat biraz önce yine ağladım. Sözlümü aradım aramamin amacı hastalığımı soylemekti. Napiyosun nasıldı günün dedim. ıyi senin dedi. îyi olmaya calisiyorum caddedeyim suan eve doğru gidiyorum dedim. Ne yapabilirim dedi:85: Bir şey yapman için söylemedim ki,merak etmeyesin diye arayayim dedim dedim. Farketmezdi dedi. Tersler ve alay eder gibi konuştu. Nasıl kötü oldum,ağlayarak geldim eve. Cümleler boğazimda takili kaldi:85: Tam iyi olacağım,sevdiklerim yanımda olacak derken sözlüme bir şeyler oldu. Başka birisiymis gibi konuştu:85:

rabbim cabucak şafi ismiyle şifanı versin inşallah... Tabi tüm hastalarında... Güclü olacaksın önce kendin icin ailen özellikle anneciğin icin... Ben bir anneyim ve onuda ben anlıyorum.... Senin kadar hatta senden fazla üzgün şu anda... öyle güclü olacaksın ki annenede güc vereceksin... şu koca dünyada tek değilsin bir cok hasta ve hastalığı atlatan var.....rabbim secti seni özelsin sen... Cok dua edeceksin rabbim huzuruna cağırıyor hem günahlarını silecek hem dualarına karşılık verecek....imtihan vakti dua vakti enin icin şimdi... Herkesin imtihanı farklı seninkide bu... Bu imtihanda 3 yanlış 1 doğruyu götürmüyor... Hem sen hem biz hem sevdiklerin dua edecek... Rabbim kabul buyurmayacağı duayı ettirmez....

Sen şu an ilgi bekliyorsun ama sözlünün bundan haberi yok..belki canı başka şeye sıkkındır.... Karanlıkta göz kırpıyorsun.. Ne bilsin zavallı...

Canım benim senin için dua ettim ve edeceğim.
Bu hastalığı yeneceğini biliyorum.
Hatta kendinde bir hastalık varmış gibi bile davranma.
Normal grip olmuşsun gibi düşün.
Küçümse bu durumu. Önemseme...
Nasıl bakarsan duruma öyle olur çünkü.
Bu senin sınavın ve sen başarılıyla ve gücünle bu durumu hallediceksin.
Sana güveniyorum ve herzaman arkandayım canım.

canım benım dualarımdasın artık hem sen guclu bır kızssın sana vız gelır tırıs gıder ben senınleyım yaz dertles her zman

Tüylerim diken diken oldu.
Rabbim şifa versinibu zamanları atlatman için güç versin, sabır versin inş.
Ailene de güç versin.
Hep güçlü ol inş, Rabbimin izniyle sevdiklerinin duasıyla herşey güzel olacak inş.
Benim de dualarımda olacaksın.
Güzel haberlerini bekliyoruz inş.
Rabbim korusun seni.

Dünyanın en güzel prensesi bu hastalığı yiyip yutacağına inanıyorum canı gönülden.Şimdiden sabırsızlıkla "buda benim zaferim" konunu bekliyorum.Allah acil şifalar versin ve yardımcınız olsun....

sen çok güçlüsün,önünde ne kanser ne de hiçbir şey duramaz!

Allah yardımcın olsun canım,bunu alatacaksın İnşallah..

:16:

sadece inanın ben size inanıyorum allahım şifalar versin kısa zamanda bekliyoruz güzel haberini.

Harikasın tatlım benim..Dün konunu okudum ama yazmak içimden gelmedi, içim sıkıldı..Şimdi bu konuyu okuyunca içim ferahladı, "işte bu" dedim...
Dualarımız seninle, gelişmeleri her dönem bildir lütfen...İyi haberlerini alacağımızdan adım kadar eminim:16::16::16:

Rabbim şifa versin,sevdiği kullarını yardımcı etsin sana,sabrını gücünü arttırsın,kolaylıkla atlatmanı sağlıkla sevdiklerinle yaşamanı sana ve tm aynı hastalıktan muzdarip olanlara nasip etsin.Her nerede derdine derman arayan var ise güzel yaradanımız hepisine hepimize derman versin.Yolun başındasın KURTULACAKSIN :34::54:

Saçların olmasada sen dünyasnın en güzel prensesisinn, Çok güçlüsün hep böyle güçlü ol canım.

en kısa zamanda iyileşiceksin inşallah dualarımız seninle canım sen güçlü olduktan sonra gerisini düşünme en önemliside moral :34:

Canım benim sana şimdiden geçmiş olsun ki ohoooo sen bu moralle yeneceksin bu hastalığı tüm kalbimle inanıyorum..
Hayat zorlu bir sınav işte başımıza ne zaman ne gelir hiç birimiz bilmiyoruz.Evet kolay olmayacak ama zoru başaracaksın sen.
Bak doktorda söylemiş erken teşhis diye ki biliyorsun kanseri yenmenin en önemli nedeni erken teşhis ve moral..
Saç baş bunlar geçici şeyler hiç önemli değil.Sen moralini yüksek tut ve lütfen doktorun ne derse yap kendine çok dikkat et.İyi niyetle gelenler olacaktır illaki ama gripli vs rica et yanına yaklaşma.Ne denirse dikkat et.Umarım en kısa zamanda geçecek.
Bizim dualarımız seninle çok çok sevgiler prenses :)

canımm çok büyük geçmiş olsun.. sakın moralini bozma ben eminim ki bu hastalığı yeneceksin.. dualarım seninle umarım en kısa zamanda her şey eskisi olacak.

inan bi kez daha okurken etkilendim diğer konunda da etkilenmiştim şimdide burnum sızladı derler ya hani öyle oldum sen çok güzçlü bir kızsın inanıyorum ben atlatıcaksın canım ben sana inanıyorum RABBİME de güveniyorum sende güven inan dua ve sabır umarım zaferin sağlığın olur
ALLAHIM yar ve yardımcın olsun AMİN geçmiş olsun ALLAH çok büyük unutma o en güzel ve en güvenilir dosttur,ona inan güven mutlaka seni görüyor ve duyuyor en kısa sürede cevap vericektir dualarım seninle İNŞALLAH
ALLAH sağlık ve şifa versin AMİN .
kk nın güzel prensesi

Son düzenleme:
Back
X