- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.525
- 548
- 27
- Konu Sahibi -Thanatos-
Aylardır görüşmediğim,kavgalı bir şekilde konuşmayı kestiğim eski erkek arkadaşım cezaevine girmiş. Ben bunu yeni öğrendim. Nedendir bilmem ama içime doğmuş sanırım yaklaşık 1 haftadır onu üzdüğüm için için üzülüp ağlıyordum. Cezaevine girmiş olması beni derinden etkiledi,ne zaman çıkacağını bilmiyorum abisinden net bilgi alamadım,belli değil dedi. Bir yandan biliyorum ki bana ihtiyacı var,yanında olmamı gönülden istiyor. Çünkü hala beni seviyor,bundan eminim. Onu yalnız bırakmak istemiyorum. Bu yüzden savcılık izniyle gidip onu bir kez de olsa görmek istiyorum,belki izin vermezler bilemiyorum. İnandırıcı olabilmesi adına nasıl birşey söylemem gerekiyor,yani nasıl izin almam gerekiyor? Savcıya ne demem gerekiyor? Koğuşunu nerede yattığını tam olarak bilmiyorum sadece görüş gününün çarşamba günü olduğunu biliyorum. Nasıl yapmalıyım ne yapmam lazım onu görmek için. Ne kadar yatacağı bile belli değilmiş,acaba bir insan kavgadan kaç ay yatar? Çok ceza verirler mi? Bilgisi olanlar ya da avukat olanlar cevaplarsa çok sevinirim.