Savruluyorum.....

E

edo24

Ziyaretçi
bi yanım çok mutlu bi yanım çok mutsuz tam 7 yıllık evliyim 1 oğlum var 4 yaşında çok sorumsuz bir eşim vardı vardı!!!! yaklaşık 9 aydır ayrıyız boşanma davam sürüyo kayınvalideçmlerle oturduk sorunlarımız hiç bitmedi her gün daha da çok aştı hep söledikleri yarıda kaldı hep oyaladı beni onun için işe girdim çalıştım çocuğumu ordan oraya savurdum .... ŞUAN HAYATIM ÇOK BAŞKA OLDU BİRİYLE TANIŞTIM AMA O BEKAR HİÇ EVLENMEMİŞ BENİM BU AY BOŞANMA DAVAM VAR SON CELSE BOŞANICAZ ÖLE İYİ BİRİKİ ALAHIM ÖLE ANLAYIŞLI NAMUSLU HAYATIMDA TAM İSTEDİĞİM BİRİ YÜREĞİ ÇOK İYİ BİRİ RABBİM TAM İSTEDİİM GİBİ BİRİ NASİP ETTİ ETTİ ETMESİNE AMA KORUYORUM ÇOCUĞUM VAR OĞLUMU ŞUAN KABUL EDİYOR AMA YA SONRA ETMEZSE SORUN EDERSE BEN EŞİMLE AİLE ZORUYLA EVLENMİŞTİM İLK SEVGİ BUNDA TATTIM ÇOK ANLAYIŞLI TAM ERKEK GİBİ ERKEK SAHİP ÇIKAN HEŞEİYLE ÇOK SEVİYOR BENİ VE BENDE ONU EVLENME TEKLİFİ ETTİ BANA AMA AİLESİ BİLMİYO BENİ EVLENİP AYRILMIŞ OLDUMU SİZCE SORUN YŞARMIYIM BANA AKIL VERİN DOĞRUMU YAPIYORUM YALNIŞMI :çok üzgünüm: HAYATIMDA İLK DEFA AŞKI DUYGUYU SEVGİYİ HUZURU BULDUM ÇOK MUTLUYUM ONU TANIDIĞIM ANDAN İTİBAREN EN GÜZEL GÜNLERİM ONUNLA OLDU AMA OĞLUMUDA ÇOK SEVİYORUM ONSUZ OLMAK İSTEMİYORUM ONUNDA BENİMLE OLMASINI İSTİYORUM NEYAPÇAM BANA AKIL VERİM BİR YANDA OĞLUM ESKİ EŞİM VE BİYANDA SEVGİM MUTULUĞUM YAŞAMA SEBEBEİM BENİ ENMUTSUZ GÜNÜMDE O HAYATA BAĞLADI OKADAR İYİ VE TEMİZKİ ANLATAMAM SİZE NE OLUR AKIL VERM BANA
 
Son düzenleyen: Moderatör:
canım benim,bence çok dikkatli olmalısın.eski eşin ve ailesi senin biriyle olduğunu duyarlarsa oğlunu senden alabilirler.bence öncelikle boşanma davanın ve velatet olayının sonuçlanmasını bekle.ondan sonra herşeyi düzene koyduktan sonra arkadaşınla oturur ne yapacağınıza karar verirsiniz.sevmek ve sevilmek tabiiki en doğal hakkın ama aceleye getirme bence..
 
dusel ailem biliyo bi birlikteliğim olduğunu gördüler çok güvenilir biri o çok iyi tabi eşim bilmiyo aileside ama çok çaresiz kaldım yüreğimle mantık arasında sıkıştım oğlum herşeyden önemli ama ilk def amutluyum nefes alıyorum
 
canım bence öncelikle evliliğini tamamen bitirip ondan sonra simdiki ilişkin için birşeyler düşünmelisin.. zorla evlendirilmen aşkı hiç yaşamaman gerçekten üzücü umarım şu anda hayatındaki adam gerçekten iyi biridir ve senin hayatındaki senelerin eksikliği olan aşkı sana doya doya yaşatır ama dediim gibi once boşan oğluşunu al yanına ondan sonra hayat istediğin gibi aksın sana doğru...
 
bence konu başlığının değiştirip bir derdim var a aç konuyu orada daha çok yardım ederler sana fikir açından
 
canım ilk önce ilk evliliğini bitir,sonra bunu düşün,arkadaşında kendi ailesiyle açık açık knuşsun,durumu kabul ettirsin,o senin oğlunu kabul etmiş,ama ilerde problem çıkarmı bilmiyorum,bunu onunla ayrıntılı konuş,ben deli gibi sevsemde çocuğumu bırakıp evlenemem,yanına kabul edecekse problem yok.
 
once esinden ayril kafani topla iyice dusun tasin..ondan sonra karar ver bir evlilikten cikip baska bir evlilige yanasma bence..oglunla yalniz kal..tadini cikart nasilsa zamanla oturur hayatin o zaman evlilik dusunursunuz..insan bosluktayken daha buyuk bir yanlis adim atabiliyor..
 
canım ailesi karşı çıkacaktır ilk başta biraz sorun yaşayabilirsin ama bakarsın onlarda kabullenir...oğlun var evet ama belki baba gibi sevecek benim bi komşum vardı sonradan öğrendim ilk çocuğunun ilk eşinden olduğunu şok olmuştum çünkü üvey baba diyeyeim onunla gerçek baba evlat gibilerdi söylemese asla anlamazdım vicdanlı insanda çok tamam kötü çok ama buda kötü olacak demek değilki şüpheyle yaklaşma bırak zaman gösterir zaten noldunu anlarsın sende ona göre hareket edersin ..seviyosan boşandıkten sonra iice düşün karar ver mutlu olmak seninde hakkın canım dilerim allah bu kez yüzünü güldürür çocuğunla mutlu mesut yaşar iyi bir örnek olursun evliliğinle bu kararsızlıkta kalanlara ....
 
kızlar hayatımda ilk defa çok mutluyum hemde okadar çok mutluyum ki anlatamam... İLK DEFA SEVGİYİ HUZURU DEĞERİ MASUMLUĞU YÜREKLİLİĞİ GÖRDÜM eşimin bana 7 yılda göztermediği sevgiyi aşkı değeri duyguyu güveni hzuru herşeyi herşeyi o bana yaşatıyo çok iyi biri okadar iyiki onu kaybetmek istemiyorum ama oğlumuda çok sevyorum onsun hiç bişey istemiyorum sice mutlu olurmuyum sorun olurmu ilerde çok anlayışlı çok iyi çok başka biri anlatılması çok zor ilk defa ama ilk defa yaşadımı anladım onunla çok mutluyum gerçekten bu zamana kadar yaşadığım kötü günleri o bana unutturdu inanın
 
yaşadıklarının sebebi sen değilsinki..istemeden yapılan bi evlilik..sonun hüsran olmuş..şimdi sevdiğin bi insan var..uzun zaman sonra ilk kez mutlu olacaksın...bence mutluluğuda fazlasıyla hakediyosun..seni seven adam böyle sevmiş geçmişinle..
yanında çocuğunla..sana ait parçanla yani..seni seven sana ait o çocuğuda sever..senden çünkü..aileside evlatları mutlu olacaksa bunu bişey demezler bence..
hayat bu başımıza gelenler bizim seçtikelrimiz değilkii
 
yaren kara içime su serptin azda olsa gerçekten okadar mutluyum ki anlatamam allahıma şükrediyorum böle biriyle karşılaştığım için ama korkuyorumda onu kaybetmekten beni çok seviyor biliyorum bend eonu çok sveiyorumm ve bu rüya hiçbitmesin istemiyorum..
 
bence gereksiz bir endişe seninkisi.. anlattıgna gore bı ınsansa sevdgn o kısı aılesınıde ıkna etmeyı bılır dıye dusunuyorm.herkesın basından talıhsız olaylar, evlilikler gecebilir. ki ilk evlılıgn senın secımın bıle değil. eğer ailesiyle sorun yaşycak gibi olrsan kendını onlara iyi tanıtmaya onları kazanmaya calıs.hayırlısı neyse o olsun, bence çook mutlu bir aile olcaksınz :-)
 
bence sana biraz daha zaman lazım
yeni boşancaksın
eski evliliğinin üzüntüsü hala sendedir.
senin hayatın ama bekle derim ben.
 
inş çünkü artık mutlu ve huzurlu bir hayat istiyorum oğlumla yaşamak ve ömür boyu mutlu olmak istiyorum allahım herkezin gönlüne göre versin hepinize tşkr ederim verdiğiniz teselliler için ALLAHIM RAZI OLSUN ..
 
X