• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saxenda iğnesi kullanan

Arzug11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Saxenda iğnesi aldım 99 kiloyum. Daha önce kullanan ve güzel kilolar vermiş olan varmı

iğneyle verip sonrasında iğneyi bıraktığında fazlasıyla geri alan bi tanıdığım var

12 kg verdim arkadaşım 15 kg verdi. İştahınızı güzel kapatır ama çözüm değil, kendinize bir yeme kültürü edinin mesela ben 6dan sonra yememeye çalışıyorum. Böyle bir kural bulun kendinize.

12 kg verdim arkadaşım 15 kg verdi. İştahınızı güzel kapatır ama çözüm değil, kendinize bir yeme kültürü edinin mesela ben 6dan sonra yememeye çalışıyorum. Böyle bir kural bulun kendinize.
Ben normalde aralıklı oruç sistemine alışkınım yani akşam 7 den sojea bişe yemiyorum. Siz 12 kiloyu ne kadar sürede verdiniz

Ben normalde aralıklı oruç sistemine alışkınım yani akşam 7 den sojea bişe yemiyorum. Siz 12 kiloyu ne kadar sürede verdiniz
40-45 gün kadar kendimde aralıklı oruç-ketojenik-zaman zaman karnivor karışık gittim ama bana da aralıklı oruc cok yarıyor.

40-45 gün kadar kendimde aralıklı oruç-ketojenik-zaman zaman karnivor karışık gittim ama bana da aralıklı oruc cok yarıyor.
Banada cok yarıyo. İğne kullanırken aralıklı oruçta yapacağım o zaman daha etkili olur diye düşünüyorum

Back
X