• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saxenda mi ozempic mi

nil17

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
45
Puanlar
13
Merhabalar kilo problemim var artik yaptigim diyetler cok olumlu yanit vermiyor veya surduremiyorum 85 kiloyum endokrin doktoruna kontrol oldum ozempic onerdi ultrasonla bakti baska biseye gerek yok dedi ama saxenda ile aralarinda fiyat farki var butcem kisitli ne yazikki bildiginiz veya duydugunuz kadar ile sizce hangisi daha etkili saxenda ile de guzel kilo veren arkadaslar varmi yoksa doktorun onerisini mi direk almaliyim

Merhabalar kilo problemim var artik yaptigim diyetler cok olumlu yanit vermiyor veya surduremiyorum 85 kiloyum endokrin doktoruna kontrol oldum ozempic onerdi ultrasonla bakti baska biseye gerek yok dedi ama saxenda ile aralarinda fiyat farki var butcem kisitli ne yazikki bildiginiz veya duydugunuz kadar ile sizce hangisi daha etkili saxenda ile de guzel kilo veren arkadaslar varmi yoksa doktorun onerisini mi direk almaliyim
Merhaba ne yaptınız

Merhaba ne yaptınız
Merhaba ozempic 0.50 ile basladim direk hicbir yan etki yasamadim istahimi gercekten kapatti bayramda sadece tek bir baklava yedim oda cok minikti onun disinda gunde bir ogun protein tuketiyorum genelde kirmizi et veya tavuk bir hafta olmadi 3 kilo gitti simdilik hergun yarim saat yuruyus yapiyorum bol su icmeye calisyorum

Ozempic ile maounjuru ismi yazamadım fiyat farkı var sanırım siz ne kadar a aldınız

Back
X