sayannora güzellik merkezi denilen sahtekarlara dava açacağım mağdur olanlar yazsın lütfen ..

Bende bundan 8 yil once ogrenim gorurken sayanora guzellik merkezi adi altinda kacakmis meğer spor salonuna gittim neyse 2 ay gittim parami odedim ogrenci evinden baska biyere gitmem gerekti konustum gidicem iptal edin diye tamam ettik dediler 8 sene sonra odeme emri geldi gitmedigim halde guya epilasyon yaptirmisim asla yaptirmadim itiraz ettim itirazim kabul edildi sonra arayip tacizlere devam ettiler stresten erken dogum yaptim bebegim 6 aylik oldu eve haciz yollayacaklarmis sutun kesilecek diye korkuyorum akyuz hukuk beni tehtit etti hamileyken suratima telefon kapatti simdile hergun bana ve aileme mesaj yolluyorlar biktim artik lutfen iletisime gecelim neler yaptiniz bende hakkimi aramak istiyorum

Allah onların belasını versin inşallah tez vakitte beni arayan soran olmadı hergğn ben arayıp icrayı kapatmalarını söyledim bu konuda eşim çok sorun yaratır baya bi süre sakladım bi kaç gün önce söyledim evimin huzuru kaçtı onca insanın çoluğun çocuğun hakkı çıksın tez vakitte inşallah siz ne yaptınız peki oldumu bi sıkıntı bunlar dolandırıcı alabildiklerinden alıyolar parayı sanırım

Allah onların belasını versin inşallah tez vakitte beni arayan soran olmadı hergğn ben arayıp icrayı kapatmalarını söyledim bu konuda eşim çok sorun yaratır baya bi süre sakladım bi kaç gün önce söyledim evimin huzuru kaçtı onca insanın çoluğun çocuğun hakkı çıksın tez vakitte inşallah siz ne yaptınız peki oldumu bi sıkıntı bunlar dolandırıcı alabildiklerinden alıyolar parayı sanırım
7 günü geçirmeden icra müdürlüğüne gidip borca itirazda bulunun.Makbuzlarinizla tüketici haklarına gidin yardımcı olurlar kesinlikle.Yine geri çekmezlerse savcılığa başvurun..Geçmiş olsun.Avukata danışın bir de kesinlikle

7 gün içinde gidip icra müdürlüğüne itirazda bulunmuştum

Sonra akrabalarimi bile arayıp.rezil esip para almaya çalıştılar ama kanmadik.

Şimdi e devletten takip ediyorum, birşey cikmadi

Bende madurum yeni gördüm yorumları banada yeni oldu ödediğim halde icraya vermişler avukatı aradım makbuzları yolladım tmm bi yanlışlık olmuş arkadaşı yönlendiriyorum kaldırılır diye yalandan geçiştirdi ve bunu 6 kez yaptılar eşimden bir sürü laf duydum bu dünyanın öte tarafıda var elbet haksızlığı gören Allah var yanlarına kalmıyacaktır çocuklarımın rızkını yedirmeyeceğim Allah’ında izniyle hakkımı arayacağım
İcra müdürlüğüne gidip itiraz edin elinize ulaştığında tarihten 7 gün icinde

Arkadaşlar hukuk bürosu sizi borçlu da olsa tehdit edemez. Hatta size borcunuz var ödemezseniz şöyle olur gbmyle yaparız diye sürekli korkutmalar da yapamaz. Bunun yaptırımı ağırdır. Böyle bir durum varsa üzüldüm gerçekten bian önce savcılığa suç duyurusunda bulunun. Bu hareketler suç teşkil etmekte. Ama zannetmiyorum ki bir meslektaş böyle Mesajlar atıp tehdit etsin. Siz yine de hakkınızı aramayı ihmal etmeyin. Ayrıca kimse sizi taahhüd imzaladığınız sürece borcunuzdan dolayı hapse atamaz.

Back
X