sayannora güzellik merkezi denilen sahtekarlara dava açacağım mağdur olanlar yazsın lütfen ..

Haklisin canim yarin gidip dava acicam sikayet edicem ama benim ana borc 300 tl imis guya 8 sene once simdi benden 4 bin tl istiyorlar
300 tl lik borcun faiz tutariyla ilgili oranını ancak mahkeme karar verir. Bunlar kendi kafalarina göre faiz oranı belirlemişler. Dolandiricilar ışte.

Bimer e sikayetinizi yazın kesinlikle

Bana odeme emri geldi bide a habere watsap ihbar hattina sikayet ettim cevap bile atmadilar toplu dilekce toplayim bir kisiye kargo ile yollayalim oda bizim adiniza versin bende veririm tabi kim talip olursa

Ben imza attığım ana makbuzu aldığıma eminim. %100 eminim. İnsanları tehdit ederek şantaj ederek para koparmaya çalışıyorlar. Toplu şekilde şikayet edelim.
Anahaber bültenlerine de gönderebiliriz daha fazla insanlar düşmesin bu çetenin ağına yazık günah ya.

Gonderelim a habere yazin ben yazdim bugun sizde yazin watsap ihpar hattina 05051881000 buraya yazdim

Ben imza attığım ana makbuzu aldığıma eminim. %100 eminim. İnsanları tehdit ederek şantaj ederek para koparmaya çalışıyorlar. Toplu şekilde şikayet edelim.
Anahaber bültenlerine de gönderebiliriz daha fazla insanlar düşmesin bu çetenin ağına yazık günah ya.
Haberlere cikacak kadar ciddiye almayin bu adamlari.
Hem ortada sadece tehdit mesajları var başka bir kanıt yok.

Mahkeme açıp, davayı kazanıp, yapılacak olan ödeme onaylansa, tamam haksızlık giderilmesi için birşeyler yapılır ama şimdi tv kanalları ciddiye almaz ki. Ya gerçekten borcunuz varsa derler.

Memurlar net haber yapmıştı. Ama firma ismi vermeden. Firma ismi veremezler, çünkü elde onların dolandırıcı olduğuna haksız bir para istediklerine karşın kimsede bir kanıt yok. Yapılan haberde, bu sekilde para isteyenleri dikkate almayin yazıyordu sadece

Dilekce toplayalim
Canim dilekçeyi neden kime karşı toplayacaksin.
Hadi topla din verdin bir yere, onlar da diyecekler ki, sana açılmış bir dava yok ki diyecekler
Onların dava açması gerek, bizimde bu dava da haksızlık var diye dilekçe toplamanız gerek.

Ama onlar dava acmiyorlar kazanamayacaklarini bildikleri için. Sadece tehdit mesajı.

Sen karakola gidip bu firma bana tehdit mesajı atıyor diye ancak şikayet edebilirsin.

Bana odeme emri geldi bide a habere watsap ihbar hattina sikayet ettim cevap bile atmadilar toplu dilekce toplayim bir kisiye kargo ile yollayalim oda bizim adiniza versin bende veririm tabi kim talip olursa
ü
Haberlere cikacak kadar ciddiye almayin bu adamlari.
Hem ortada sadece tehdit mesajları var başka bir kanıt yok.

Mahkeme açıp, davayı kazanıp, yapılacak olan ödeme onaylansa, tamam haksızlık giderilmesi için birşeyler yapılır ama şimdi tv kanalları ciddiye almaz ki. Ya gerçekten borcunuz varsa derler.
bir kişinin iki kişinin ihbarını dikkate almazlar ama atıyorum 70/80 kişi yazarsa dikkate alabilirler. Türkiye'nin birçok yerinde var bayileri ve insanları dolandırmaya devam ediyorlar. Siz biz bişey yapamazlar diyoruz ama demek ki bayağı hasıla elde ediyorlar ki bu dolandırıcılığa devam ediyorlar. Yani ben çok insanı ağlarına düşürdüklerine inanıyorum.

ü

bir kişinin iki kişinin ihbarını dikkate almazlar ama atıyorum 70/80 kişi yazarsa dikkate alabilirler. Türkiye'nin birçok yerinde var bayileri ve insanları dolandırmaya devam ediyorlar. Siz biz bişey yapamazlar diyoruz ama demek ki bayağı hasıla elde ediyorlar ki bu dolandırıcılığa devam ediyorlar. Yani ben çok insanı ağlarına düşürdüklerine inanıyorum.
Evet canim bir çok kişi korkup parayı yatirmistir ama bilinçli insanlar para felan vermez.

Guya avukatkari bana parayi yatirtin yatirdin yoksa hemen icra geliyor dediler stresten erken dogum yaptim ogluma yalan soyluyorsunuz dosya numarami verin dedim suratima kapattilar hergun tehtit aile arama biktim 1 aydir msj atmiyorlardi bugun attilar eve haciz gelecekmis dosya masrafi ile 4 bin tl verecekmisim mevlam yedirmesin coluk cocugun nafakasini

Guya avukatkari bana parayi yatirtin yatirdin yoksa hemen icra geliyor dediler stresten erken dogum yaptim ogluma yalan soyluyorsunuz dosya numarami verin dedim suratima kapattilar hergun tehtit aile arama biktim 1 aydir msj atmiyorlardi bugun attilar eve haciz gelecekmis dosya masrafi ile 4 bin tl verecekmisim mevlam yedirmesin coluk cocugun nafakasini
Bana da aynı mesajı attılar bugün. Otomatik herkese atıyorlar sanırım.
Eve icra göndermeleri için önce dava açmaları gerek. Ve böyle basit bir dava ancak 5 senede sonuçlanır.

E devletten ara ara bakın, açılan bir dava var mj diye. Ben baktım bugün yine, hiçbirşey yok. Eve kafalarına göre nasıl haciz gonderiyorlarsa

Ben itiraz ettim kabul edildi bunlar sebeke galiba toplu dilekce verirsek bize birdaha bulazamazlar bende dilekce veririm irtibata gecelim lutfen muhsar_sevil@hotmail.com mail adresim senin itirazinin sonucu icin istanbul adliyesini arayip sonucu ordan ogren yada git ben aradim kabul edildi itiraziniz dedi
Arkadaslar itirazim kabul edildigi halde bugun baktim e devletten dava dosyasi halen acik lutfen biseyler yapalim sonunuz benim gibi olur zorla aliyorlar parayi

Benim bdv de konum vardı ama 4 ay oldu nerdeyse.
Benim itirazim kabul edildigi halde dava dosyam halen acik lutfen bir olalim imza topalyalim herkesin sonu benim gibi olacak bunlar sebeke heryerde adamlari var imza toplamadan bu is hal olmaz

Eklentiler

• Screenshot_20180725-115934.webp
    Screenshot_20180725-115934.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 115
Kızlar elinizde mesajlar aramalar varmış hiç değilse rahatsız ediliyoruz tehdit ediliyoruz diye savcılığa başvurun

Dolandırıcılara bak çok sinir oldum. Bir de telefonla taciz ediyorlar

Merhaba buradan birkac kisiye de ulastim ama sormak istiyorum yine de.Ben de haziran ayinda bi sozlesme imzaladim ama yorumlari okuyunca ertesi gun iptal etmeye gittim.Oncesinde avukatla konustugum icin biraz daha tedbirli davrandim.Bendeki nushanin uzerine iptal yazip bilgilerimi karalayip imzami yirttilar.Orijinal sozlesme geldi ona da aynisini yaptilar.İki nushanin da onlarda kalacagini bana sadece imzalarimi vereceklerini soylediler ama ben kabul etmeyip bendeki nushayi vermedim.Yine de icim rahat degil.Dedigim gibi orijinal sozlesmenin uzerindeki bilgilerim de karali uzerinde iptal yaziyor ve imzam bende.Arkadasimin ablasi hakim ona da sordugumda sende iptal yazan bir nusha olmasi sozlesmenin iptal olduguna dair bir delildir dedi.Ayni durumu yasayan var mi?

Bende madurum yeni gördüm yorumları banada yeni oldu ödediğim halde icraya vermişler avukatı aradım makbuzları yolladım tmm bi yanlışlık olmuş arkadaşı yönlendiriyorum kaldırılır diye yalandan geçiştirdi ve bunu 6 kez yaptılar eşimden bir sürü laf duydum bu dünyanın öte tarafıda var elbet haksızlığı gören Allah var yanlarına kalmıyacaktır çocuklarımın rızkını yedirmeyeceğim Allah’ında izniyle hakkımı arayacağım

Back
X