- 15 Ocak 2015
- 53
- 16
- 38
- Konu Sahibi cubba cubba
serapaltay_84@hotmail.comMail adresiniz yanlış olmuş sanırım, yazdım ama mail gitmedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
serapaltay_84@hotmail.comMail adresiniz yanlış olmuş sanırım, yazdım ama mail gitmedi
Bugun benimde uzaktan bir tanidigimi aramislar 3 sene once islem yaptirip ucretinide odedim ama sözlesmemi aldimmi hatirlamiyorum odeme makbuzlarimida bulamiyorum. Sozde adresime icra kagidi gonderiyorlarmis geri donuyormus adresim degismis ki degismedi oyle bir kagitta gelmedi Akyüz hukuk burosu diye bir yerden aramislar. E_devlette adima gorunen herhangi bir dava yok. Kizlar bana bir fikir verin savciligami gideyim toplu sikayet edilen bir yer varmiumarım kapanır bugün tesadüf bi arkadaşla konuşurken onunda mağdur olduğunu ondan da böyle arayıp korkutup para aldıklarını duydum iyice hırslandım zaten dünde gittim Ankara nöbetçi icra müdürlüğüne borca itiraz ettim şimdi sonucu beklicem mahkemeye verirlerse katılıcam hemde şahit ve delillerle elmi yaman beymi yeter artık insanları kandırıp kandırıp soyduğunuz nereye varırsa varsın bakalım
konuyla ilgili bir gelişme olursa yazın kütfenBugun benimde uzaktan bir tanidigimi aramislar 3 sene once islem yaptirip ucretinide odedim ama sözlesmemi aldimmi hatirlamiyorum odeme makbuzlarimida bulamiyorum. Sozde adresime icra kagidi gonderiyorlarmis geri donuyormus adresim degismis ki degismedi oyle bir kagitta gelmedi Akyüz hukuk burosu diye bir yerden aramislar. E_devlette adima gorunen herhangi bir dava yok. Kizlar bana bir fikir verin savciligami gideyim toplu sikayet edilen bir yer varmi
Iyide ben sözde borcun ne kadar oldugunuda bilmiyirum adresime kagit falan gelmedi ben iddia ettikleri gibi adres degistirmedim zarf atiyorlar diye dusundugum icin hukuk burosunuda hic aramadim savciliga gidip kis kardesimin eltisini arayip borcu var demisler aslinda oyle bir borc yok demem cok garip degilmibanada aynı şeyi yaptılar akyüz hukuk denen bi yerden aradılar icra kağıdı göndermişler bende gittim borca itiraz ettim sonucu bekliyorum mahkeme açılırsa katılıp hakkımı arıyıcam sizde öyle yapın sakın kandırılmayın çğnkğ bu sahtekarlar insanları dolandırmanın kısa yokunu bulmuşlar
E devlette hakkınızda dava açılmış mi bakinIyide ben sözde borcun ne kadar oldugunuda bilmiyirum adresime kagit falan gelmedi ben iddia ettikleri gibi adres degistirmedim zarf atiyorlar diye dusundugum icin hukuk burosunuda hic aramadim savciliga gidip kis kardesimin eltisini arayip borcu var demisler aslinda oyle bir borc yok demem cok garip degilmi
Bugun benimde uzaktan bir tanidigimi aramislar 3 sene once islem yaptirip ucretinide odedim ama sözlesmemi aldimmi hatirlamiyorum odeme makbuzlarimida bulamiyorum. Sozde adresime icra kagidi gonderiyorlarmis geri donuyormus adresim degismis ki degismedi oyle bir kagitta gelmedi Akyüz hukuk burosu diye bir yerden aramislar. E_devlette adima gorunen herhangi bir dava yok. Kizlar bana bir fikir verin savciligami gideyim toplu sikayet edilen bir yer varmi[/QUOTE
Bende bundan 8 yil once ogrenim gorurken sayanora guzellik merkezi adi altinda kacakmis meğer spor salonuna gittim neyse 2 ay gittim parami odedim ogrenci evinden baska biyere gitmem gerekti konustum gidicem iptal edin diye tamam ettik dediler 8 sene sonra odeme emri geldi gitmedigim halde guya epilasyon yaptirmisim asla yaptirmadim itiraz ettim itirazim kabul edildi sonra arayip tacizlere devam ettiler stresten erken dogum yaptim bebegim 6 aylik oldu eve haciz yollayacaklarmis sutun kesilecek diye korkuyorum akyuz hukuk beni tehtit etti hamileyken suratima telefon kapatti simdile hergun bana ve aileme mesaj yolluyorlar biktim artik lutfen iletisime gecelim neler yaptiniz bende hakkimi aramak istiyorum
Canım merhaba. Savcılığa toplu dilekçe verirsek etkisi ne olurmuş lütfen beni de bilgilendirir misiniz ?banada aynı şeyi yaptılar akyüz hukuk denen bi yerden aradılar icra kağıdı göndermişler bende gittim borca itiraz ettim sonucu bekliyorum mahkeme açılırsa katılıp hakkımı arıyıcam sizde öyle yapın sakın kandırılmayın çğnkğ bu sahtekarlar insanları dolandırmanın kısa yokunu bulmuşlar
Savcılığa toplu şikayet dilekçesi verelim demiş bir arkadaş.Bende bundan 8 yil once ogrenim gorurken sayanora guzellik merkezi adi altinda kacakmis meğer spor salonuna gittim neyse 2 ay gittim parami odedim ogrenci evinden baska biyere gitmem gerekti konustum gidicem iptal edin diye tamam ettik dediler 8 sene sonra odeme emri geldi gitmedigim halde guya epilasyon yaptirmisim asla yaptirmadim itiraz ettim itirazim kabul edildi sonra arayip tacizlere devam ettiler stresten erken dogum yaptim bebegim 6 aylik oldu eve haciz yollayacaklarmis sutun kesilecek diye korkuyorum akyuz hukuk beni tehtit etti hamileyken suratima telefon kapatti simdile hergun bana ve aileme mesaj yolluyorlar biktim artik lutfen iletisime gecelim neler yaptiniz bende hakkimi aramak istiyorum
hiç korkmayın bence bizim içinde yargı yolu var gerekirse tv ye video şeklinde haber tarzı bişeyler çekilip yollanabşlşr sesimizi duyurmak babaunda yani bu akyüz müdür ne zıkkımdır milleti bağır çağır baskı yaparak para koparmaya çalışıyor sıkıyosa erkeklere yapsınlar kadınlara baskı yapmak korkutmak kolay tabi bence hep birlikte show haber yada fox habere böyle bir ihbarda bulunup devlettende yardım isteyebiliriz isteyen arkadaşlarla yol alabiliriz bence bu ülkeBende bundan 8 yil once ogrenim gorurken sayanora guzellik merkezi adi altinda kacakmis meğer spor salonuna gittim neyse 2 ay gittim parami odedim ogrenci evinden baska biyere gitmem gerekti konustum gidicem iptal edin diye tamam ettik dediler 8 sene sonra odeme emri geldi gitmedigim halde guya epilasyon yaptirmisim asla yaptirmadim itiraz ettim itirazim kabul edildi sonra arayip tacizlere devam ettiler stresten erken dogum yaptim bebegim 6 aylik oldu eve hacizyollayacaklarmis sutun kesilecek diye korkuyorum akyuz hukuk beni tehtit etti hamileyken suratima telefon kapatti simdile hergun bana ve aileme mesaj yolluyorlarbiktim artik lutfen iletisime gecelim neler yaptiniz bende hakkimi aramak istiyorum
olabilir imzda toplayabiliriz aslındaCanım merhaba. Savcılığa toplu dilekçe verirsek etkisi ne olurmuş lütfen beni de bilgilendirir misiniz ?
Ben itiraz ettim kabul edildi bunlar sebeke galiba toplu dilekce verirsek bize birdaha bulazamazlar bende dilekce veririm irtibata gecelim lutfen muhsar_sevil@hotmail.com mail adresim senin itirazinin sonucu icin istanbul adliyesini arayip sonucu ordan ogren yada git ben aradim kabul edildi itiraziniz dediCanım merhaba. Savcılığa toplu dilekçe verirsek etkisi ne olurmuş lütfen beni de bilgilendirir misiniz ?
Bende bundan 8 yil once ogrenim gorurken sayanora guzellik merkezi adi altinda kacakmis meğer spor salonuna gittim neyse 2 ay gittim parami odedim ogrenci evinden baska biyere gitmem gerekti konustum gidicem iptal edin diye tamam ettik dediler 8 sene sonra odeme emri geldi gitmedigim halde guya epilasyon yaptirmisim asla yaptirmadim itiraz ettim itirazim kabul edildi sonra arayip tacizlere devam ettiler stresten erken dogum yaptim bebegim 6 aylik oldu eve haciz yollayacaklarmis sutun kesilecek diye korkuyorum akyuz hukuk beni tehtit etti hamileyken suratima telefon kapatti simdile hergun bana ve aileme mesaj yolluyorlar biktim artik lutfen iletisime gecelim neler yaptiniz bende hakkimi aramak istiyorum
Kızlar benim de başıma geldi aynısıCanım merhaba. Savcılığa toplu dilekçe verirsek etkisi ne olurmuş lütfen beni de bilgilendirir misiniz ?
Benim bdv de konum vardı ama 4 ay oldu nerdeyse.Mune abla bu konuyu bdv ye taşır mısınız?
Eminim birçok şehirden bir sürü mağdur vardır.
Daha kolay farkedilir konu
Canim numaralarını engelleyin. Avukat değil arayanlar mesaj atanlar. Dolandırıcı bir şirket.hiç korkmayın bence bizim içinde yargı yolu var gerekirse tv ye video şeklinde haber tarzı bişeyler çekilip yollanabşlşr sesimizi duyurmak babaunda yani bu akyüz müdür ne zıkkımdır milleti bağır çağır baskı yaparak para koparmaya çalışıyor sıkıyosa erkeklere yapsınlar kadınlara baskı yapmak korkutmak kolay tabi bence hep birlikte show haber yada fox habere böyle bir ihbarda bulunup devlettende yardım isteyebiliriz isteyen arkadaşlarla yol alabiliriz bence bu ülke
olabilir imzda toplayabiliriz aslında