Yaramazmı bende aynısını yaptım hemen kaydet onları.Dünkü konumdan sonra hala daha üzgün,hala daha canım yanıyordu.Anam bugün ne gördüm adam efil efil geziyor,kızları ekliyor.Ben görünce şok benimle evli bide.İlk defa ona karşı büyük laflar ettim,ilk defa karşısındayım artık ayaklarında değil.Evdeki eşyalarının hepsini çöpe attım.Bir dolap dolusu ayakkabılarına varana dek.Ben onunla evli olduğum için kağıt üzerinde de olsa saygı duyuyorum.O neyin peşinde.Kanı bozuk.İnanılmaz edepsizce oldu mesajım ama çok rahatladım.Ona kıymaktan korktuğum,içime attığım ne varsa söyledim.Gazınıza sağlık :))) O kadar huzurluyum ki.Şimdi daha evliyken bu sosyal hesaplarındaki olayları screenshot yapsam mahkemede yarar mı?
çok sevindim sağolunYaramazmı bende aynısını yaptım hemen kaydet onları.
Dünkü konumdan sonra hala daha üzgün,hala daha canım yanıyordu.Anam bugün ne gördüm adam efil efil geziyor,kızları ekliyor.Ben görünce şok benimle evli bide.İlk defa ona karşı büyük laflar ettim,ilk defa karşısındayım artık ayaklarında değil.Evdeki eşyalarının hepsini çöpe attım.Bir dolap dolusu ayakkabılarına varana dek.Ben onunla evli olduğum için kağıt üzerinde de olsa saygı duyuyorum.O neyin peşinde.Kanı bozuk.İnanılmaz edepsizce oldu mesajım ama çok rahatladım.Ona kıymaktan korktuğum,içime attığım ne varsa söyledim.Gazınıza sağlık :))) O kadar huzurluyum ki.Şimdi daha evliyken bu sosyal hesaplarındaki olayları screenshot yapsam mahkemede yarar mı?
Ahahhahah yerim sizi yaaaaaayürrü beeh kuzum...
oooh taa benim için rahatladı
tekrar ediyorum, kendini bi b.k sanmış saygısız herif.
sitem dahi etme, adam yerine koyma.
o k.ç yere inecekkk!!
Bizleri aptal yerine koyuyorlarya ama umdukları gibi olmuyorda taşlar başlarına başlarına gidiyor ohhh içimin yağları eriyor.oh olsun onlarayürrü beeh kuzum...
oooh taa benim için rahatladı
tekrar ediyorum, kendini bi b.k sanmış saygısız herif.
sitem dahi etme, adam yerine koyma.
o k.ç yere inecekkk!!
Ablacıklar ve arkadaşlarım eskisi gibi oldum Allahın izniyle oluyorum çok şükür hepimizin intikamını alıp buraya yazıcam büyük bir zevkle :)))) çok deli aşığımdır ama çokta tersim pistir karadeniz kızıyım sonuçtaBizleri aptal yerine koyuyorlarya ama umdukları gibi olmuyorda taşlar başlarına başlarına gidiyor ohhh içimin yağları eriyor.oh olsun onlara
yakışırAblacıklar ve arkadaşlarım eskisi gibi oldum Allahın izniyle oluyorum çok şükür hepimizin intikamını alıp buraya yazıcam büyük bir zevkle :)))) çok deli aşığımdır ama çokta tersim pistir karadeniz kızıyım sonuçta
sorunuzun cevabını bilemediğim için anladığıma yazayım dedim,tekdirden anlamayanın ....tezine yapmış olduğunuz katkılarınızdan dolayı sizi tebrik eder başarılarınız devamını ve kendisine de bol kötekli günler dilerim ...... pastasız olurmu? olmaaz buyrun afiyet olsun
Aynen hemşehrim böyle devamAblacıklar ve arkadaşlarım eskisi gibi oldum Allahın izniyle oluyorum çok şükür hepimizin intikamını alıp buraya yazıcam büyük bir zevkle :)))) çok deli aşığımdır ama çokta tersim pistir karadeniz kızıyım sonuçta
Kızlarla konuşmamış ama ekleşmiş buda geçerlidir değil mi?İsteyeceğim zaten bakalım kim kimin canını yakıyorMahkemede isine yarayacak en onemli delil. Hatta davayi actiginda telefon dökümlerinin istenmesini talep et. Donuna kadar al. Boyleleri hakediyor çunku.
Bulduğun herşeyin ekran görüntüsünü çek.Hepsini mahkemede çıkartırsın meydana.Kızlarla konuşmamış ama ekleşmiş buda geçerlidir değil mi?İsteyeceğim zaten bakalım kim kimin canını yakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?