Mesleğim olduğu için çok net söylüyorum ki yararDünkü konumdan sonra hala daha üzgün,hala daha canım yanıyordu.Anam bugün ne gördüm adam efil efil geziyor,kızları ekliyor.Ben görünce şok benimle evli bide.İlk defa ona karşı büyük laflar ettim,ilk defa karşısındayım artık ayaklarında değil.Evdeki eşyalarının hepsini çöpe attım.Bir dolap dolusu ayakkabılarına varana dek.Ben onunla evli olduğum için kağıt üzerinde de olsa saygı duyuyorum.O neyin peşinde.Kanı bozuk.İnanılmaz edepsizce oldu mesajım ama çok rahatladım.Ona kıymaktan korktuğum,içime attığım ne varsa söyledim.Gazınıza sağlık :))) O kadar huzurluyum ki.Şimdi daha evliyken bu sosyal hesaplarındaki olayları screenshot yapsam mahkemede yarar mı?
Eklemesi aldatmaya kesin delil degil. Hukuken yani. Eklediyse muhakkak ki birileriyle konusmustur. Sen elindekileri sun ne var ne yok cikar ortaya.Kızlarla konuşmamış ama ekleşmiş buda geçerlidir değil mi?İsteyeceğim zaten bakalım kim kimin canını yakıyor
Cansınız :) sizi sıkmadan özelden bikaç birşey sorabilir miyimMesleğim olduğu için çok net söylüyorum ki yarar
Sor tabi ama ben konuşma vardır diye düşünmüştüm sadece ekleme ikna edici olmaz delil olarakCansınız :) sizi sıkmadan özelden bikaç birşey sorabilir miyim
Bir hukukçu olarak şunu derim. Ne yarar ne yaramaz demeyin bütün bilgileri toplayın. Bırakın yarayıp yaramadığına mahkeme karar versin, siz bütün bilgileri mesajlari kaydedin.Dünkü konumdan sonra hala daha üzgün,hala daha canım yanıyordu.Anam bugün ne gördüm adam efil efil geziyor,kızları ekliyor.Ben görünce şok benimle evli bide.İlk defa ona karşı büyük laflar ettim,ilk defa karşısındayım artık ayaklarında değil.Evdeki eşyalarının hepsini çöpe attım.Bir dolap dolusu ayakkabılarına varana dek.Ben onunla evli olduğum için kağıt üzerinde de olsa saygı duyuyorum.O neyin peşinde.Kanı bozuk.İnanılmaz edepsizce oldu mesajım ama çok rahatladım.Ona kıymaktan korktuğum,içime attığım ne varsa söyledim.Gazınıza sağlık :))) O kadar huzurluyum ki.Şimdi daha evliyken bu sosyal hesaplarındaki olayları screenshot yapsam mahkemede yarar mı?
Teşekkür ederim :)Bir hukukçu olarak şunu derim. Ne yarar ne yaramaz demeyin bütün bilgileri toplayın. Bırakın yarayıp yaramadığına mahkeme karar versin, siz bütün bilgileri mesajlari kaydedin.
Dünkü konumdan sonra hala daha üzgün,hala daha canım yanıyordu.Anam bugün ne gördüm adam efil efil geziyor,kızları ekliyor.Ben görünce şok benimle evli bide.İlk defa ona karşı büyük laflar ettim,ilk defa karşısındayım artık ayaklarında değil.Evdeki eşyalarının hepsini çöpe attım.Bir dolap dolusu ayakkabılarına varana dek.Ben onunla evli olduğum için kağıt üzerinde de olsa saygı duyuyorum.O neyin peşinde.Kanı bozuk.İnanılmaz edepsizce oldu mesajım ama çok rahatladım.Ona kıymaktan korktuğum,içime attığım ne varsa söyledim.Gazınıza sağlık :))) O kadar huzurluyum ki.Şimdi daha evliyken bu sosyal hesaplarındaki olayları screenshot yapsam mahkemede yarar mı?
Pardon da klavyeniz ne acaba bu emojileri cok aradim ama bulamdim:)yürrü beeh kuzum...
oooh taa benim için rahatladı
tekrar ediyorum, kendini bi b.k sanmış saygısız herif.
sitem dahi etme, adam yerine koyma.
o k.ç yere inecekkk!!
Mesaj yazarken üzerinde B" "I "U sembolleri gülücük falan var. Gülücüğe bastığınızda emoji kardeşler çıkıyor :)Pardon da klavyeniz ne acaba bu emojileri cok aradim ama bulamdim:)
Pardon da klavyeniz ne acaba bu emojileri cok aradim ama bulamdim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?