- 26 Nisan 2016
- 85
- 107
- 18
- Konu Sahibi healthandbreath
Nasıl insanların saygı duyduğu şöyle bir tık da çekindiği ,okkalı bir kadın olunur?tecrübe ve önerilerinizi bekliyorum..:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saygı korkunun kardeşidir diyorum ve çekiliyorumNasıl insanların saygı duyduğu şöyle bir tık da çekindiği ,okkalı bir kadın olunur?tecrübe ve önerilerinizi bekliyorum..:)
Pratikte nasıl oluyor bunlar ben samimiyetin iyi niyetin ucunu biraz kaçırıyorum galiba bazen özelimi bile anlatıyorum insanlaraozunuz bır sozunuz bir olunursa...cok sukur ıs hayatımda hıc laubalı bır davranısla karsılasmadım...bıraz mesafe olacak...fazla saka turu seylerı sevmem ne yaparım nede yapılmasını sıterım....cok fazla samımıyet yada saka sonunda ıyı olmayan sonuclar doguruyor goruyoruz...herseyde bır mesafe sart...ben oyle dusunuyorum...bazen anne cocuk ılışkısınde sonsuz sevgı olacak ama anne anne baba babada olacak...saygıda aradan gıtmeyecek...eşler arasındada oyle...ama ınsanları kırmadan alcakgonullukle....bırde ederı kadar herkese deger...degerlıye deger veren degerlenır degersıze deger veren semerlenır derdı unuversıtede bır hocamız...hıc unutmam...cokta dogruymus..
sakın ha...helede su devirde...ozelınızı tavsıye kimseye anlatmayın derim...Pratikte nasıl oluyor bunlar ben samimiyetin iyi niyetin ucunu biraz kaçırıyorum galiba bazen özelimi bile anlatıyorum insanlara
Bu dediğiniz aile ortamında geçerli biraz ama arkadaş ortamında değil galibaBulundugun cevreye gore durumun bikac tık daha iyiyse yani yeterince paran varsa...
Bu dediğiniz aile ortamında geçerli biraz ama arkadaş ortamında değil galiba
İnsanları nasıl bagımlı kılcaz 23 yaşındayım ben dahaKimseye minnetin yoksa.. kaybetme korkun yoksa.. paran varsa.. lafını yerinde ve ağır söylüyorsan.. sana bağımlı kılıyorsan insanları maddi manevi.. muhtaç oldukları bir özelliğin varsa..
İnsanları nasıl bagımlı kılcaz 23 yaşındayım ben daha![]()