Saygı

healthandbreath

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
85
107
18
Nasıl insanların saygı duyduğu şöyle bir tık da çekindiği ,okkalı bir kadın olunur?tecrübe ve önerilerinizi bekliyorum..:)

Özgüven , patavatsızlığa ve saygısızlığa kaçmadan doğru bildiğini doğru yerde söylemek.

ozunuz bır sozunuz bir olunursa...cok sukur ıs hayatımda hıc laubalı bır davranısla karsılasmadım...bıraz mesafe olacak...fazla saka turu seylerı sevmem ne yaparım nede yapılmasını sıterım....cok fazla samımıyet yada saka sonunda ıyı olmayan sonuclar doguruyor goruyoruz...herseyde bır mesafe sart...ben oyle dusunuyorum...bazen anne cocuk ılışkısınde sonsuz sevgı olacak ama anne anne baba babada olacak...saygıda aradan gıtmeyecek...eşler arasındada oyle...ama ınsanları kırmadan alcakgonullukle....bırde ederı kadar herkese deger...degerlıye deger veren degerlenır degersıze deger veren semerlenır derdı unuversıtede bır hocamız...hıc unutmam...cokta dogruymus..

40 yaşını geçeceksiniz. Boy en az 170 kilo 80 olacak. Bizim millet görüntüye bakar maalesef, yoksa astronot olsanız sirf kadınsınız diye pek sallamazlar.

ozunuz bır sozunuz bir olunursa...cok sukur ıs hayatımda hıc laubalı bır davranısla karsılasmadım...bıraz mesafe olacak...fazla saka turu seylerı sevmem ne yaparım nede yapılmasını sıterım....cok fazla samımıyet yada saka sonunda ıyı olmayan sonuclar doguruyor goruyoruz...herseyde bır mesafe sart...ben oyle dusunuyorum...bazen anne cocuk ılışkısınde sonsuz sevgı olacak ama anne anne baba babada olacak...saygıda aradan gıtmeyecek...eşler arasındada oyle...ama ınsanları kırmadan alcakgonullukle....bırde ederı kadar herkese deger...degerlıye deger veren degerlenır degersıze deger veren semerlenır derdı unuversıtede bır hocamız...hıc unutmam...cokta dogruymus..
Pratikte nasıl oluyor bunlar ben samimiyetin iyi niyetin ucunu biraz kaçırıyorum galiba bazen özelimi bile anlatıyorum insanlara

Bu dediğiniz aile ortamında geçerli biraz ama arkadaş ortamında değil galiba

Aile, akraba ortaminda kesinlikle gecerli. Arkadas ortaminda bazen gecerli, bazen değil. Birazda ortamina bağlı ama para onemli. Bes parasiz ozguvenli olunsa nolur. Bunun boyle oldugunu yeni evliyken esimin isleri bozuldugunda anlamistim. :) Ama erken sevindiler :D

Kimseye minnetin yoksa.. kaybetme korkun yoksa.. paran varsa.. lafını yerinde ve ağır söylüyorsan.. sana bağımlı kılıyorsan insanları maddi manevi.. muhtaç oldukları bir özelliğin varsa..

Back
X