Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzelmiş dogrusubir yengem var benim ilk okul mezunu seni beni mastırnı yapmış ünv mezununu doktorasını yapmakta olan eşini dahi cebinden çıkarır.ne kaynanası tek laf edebilir cesaret dahi edemez ne eşi işine müdahale edebilir lafı ble olamaz cemaat içinde o konuştumu tüm seçenekler tükenir herkezin onayını alır halbuki yaşı henüz 30lardadır,bulmaca gazetesini 10 dklık süre zarfında tüketir buna nasıl oldugnu anlam ble veremem.insanlar saygı duydukları kadar onun kadar kimseyide aramazlar etraflarında hep arar sorar ilgilenirler dostluk kurmak isterler.allahımmm okadar imreniyordumki kendisine hem sevilip hem sayılan gördüğüm yegane insan.ya seviliyoruz ya meccburen saylı duyuluyoruz busefer sevilmiyoruz.yenge dedim nasıl bukadar çokşey biliyorsun evlilik hakkında arabalar hakkında kitaplar hakkında ilaçlar hakkında herşey herşey aklıma ne takılsa başıma ne gelse ona danışırım bunalımdan o kurtarır eşimle aram açıldımı ona yakınırım ertesigün herşey rayında.hem insanları seviyorum dedi ben okusaydım psikolog olmak isterdim dedi çünkü dertlerine ortak olup çareler sunmayı seviyorum muhabbeti seviyorum okumayı seviyorum hiçbirgün eve kapanıp tümgün yatmadım hergün yeni şeyler ögrendim kendimi geliştiririm yenilerim etrafımdaki insanların ne beni sömürmelerine nede fikrimideğiştirmelerine müsade etmem bilgimide saklamadığım için etrafımda yaşı geçmiş insanlar dahi olsa düşüncelerime saygı duyuyorlar demişti.imreniyorum yemin ederim hem amcam peşinde pervane hem çocukları sözünden çıkmaz hem her dakka arayanı soranı bitmez onu çooook seviyorum kahkahası bile insana yetiyor ayyy canm benm
"bir insana ancak çalırşırsa,meslek sahibi olursa ya da paralı olursa saygı duyulur" diye yorum yapanlar etraflarından saygı görüyorlarsa bile o saygıyı kesinlikle haketmiyorlar.ben insana insan olduğu için değer veririm.kimseyi hor görmem kimseyi de benden yüksek görmem hayatta herkesin bir rolü vardır çünkü.bu tipler kendilerinden düşük görüdüklerine her türlü hakereti yapıp,kendilerinden (rütbece) yüksek gördüklerinin yanında kıvrım kıvrımm kıvrılıp,her türlü dansözlüğü yapan zavallılardır.