- 18 Şubat 2018
- 830
- 3.412
- 113
- Konu Sahibi Birtekefem
-
Genel kültür mu, günlük konular mi?Bayanlar merhaba benim size Bi sorum var içinden çıkamadığım şimdi aile içinde sayılmadığınızı düşünün yani gelin olduğunuz evde sürekli sen ne bilirsin ki havaları var bunla nasıl başa çıkabilirsiniz yani dışarıya karşı değilde ev içinde nasıl daha sayılır sözü dinlenir bir kişi olunur
Her ikisinde de genel kültürde araştırıp öğrendiğim bir konuyu anlattığımda herşeyi sen bilirsin zaten diyor ama başkasından duyunca aynı şeyi yaa bak böyleymiş böyle yapalım diyorGenel kültür mu, günlük konular mi?
Bol kitap okuyun sizin eğitime bilgiye verdiğiniz değeri görünce bunu bilse bilse birtekefem bilir derler ama eğer daha önce verdiğiniz fikirler yanlış yonlendirdiyse bunu yıkmak biraz daha zor olurBayanlar merhaba benim size Bi sorum var içinden çıkamadığım şimdi aile içinde sayılmadığınızı düşünün yani gelin olduğunuz evde sürekli sen ne bilirsin ki havaları var bunla nasıl başa çıkabilirsiniz yani dışarıya karşı değilde ev içinde nasıl daha sayılır sözü dinlenir bir kişi olunur
En iyisi bu sanırımGenel olarak saygisiz ve seviyesiz insanlarsa uzak durarak rahat edebilirsiniz. Ben esimin ailesinin yaninda pek bir sey konusmam,kolay kolay fikir soylemem,bana bir sey soruluyorsa soylerim. Ortak bir paylasimimiz yok,ayni dili de konusmuyoruz dolayisiyla.
E yaniEn iyisi bu sanırım
Süpersin teşekkür ederimAnladigim kadari ile esinle ilgili bir sorun yok. Sorun eşinin ailesi. Her bildigini her yerde söyleme ,değer verdikleri kadar deger ver ve neyi doğru biliyorsan onu yap söylemen ilan etmen gerekmiyor. Kısacası uzak dur. Az insan çok huzur (!)
Keskin dilde konuşmadığımız için oluyor. Ben çoçugum pudra kullanmıcam çünkü zararlı bu kadar. Mesela sunu yapıcam bunu yapmıcam gb keskin ve net bir diliniz olmalı.Herşeyide bilirsin dediğinde evet araştırıp öğreniyorum deyip kestirmelisiniz. Belli zaman geçince kendi düşüncelerinize önem verdiğinizi anlarlar. Böyle insanlarla fikir alışverişi yapmıcaksınız. Benim düşüncem bu deyip köşeye cekilceksiniz.Genel olarak kıymetsizlik gibide diyebilirim ne kadar yüz Göz olduysak ne kadar kıymet verdiysrk6ne kadar samimiyet attıysa o kadar kıymetim azaldı ve sözüm dinlemedi en basitinden bebekler için pudranın pişiği artırdığını okudum gazetede bunu söyledim bebeğim için kullanmayalım dedim herşeyi de bu bilir zaten dedi arkamdan ben duymamazlıktan geldim kaynanamın kız kardeşi başka Bi ortamda bana dedi puda pişik yapıyormuş diye bende dedim evet kaynanam hemen dedi tamam bizde kullanmayalım bak pişik yapıyormuş dedi kalakaldım orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?