Saygısı biten bir evlilik bitmeye mahkum mudur ?

belkide dediğin gibi..
hatta dün sen böyle yaptıkça beni ordan çıkartamazsın dedi
bende zaten ordan çıkmadığın için bu haldeyim dedim.

fesat dedi bana .. ne kadar zoruna gidiyor oraya gitmem dedi .
kaldıramıyorum . yapamıyorum . direncek gücüm sanırım kalmadı

Konunu hatırlıyorum üzgünüm bu adam iflah olmaz. Bu adamın kendi hayatına bile saygısı yok ki seninkine olsun. Kişiliği oturmamış hatta oluşmamış. Anasının eteğinin altından çıkamıyor o yüzden.
Nasıl hipnotik bir durumdur bu? Nasıl büyütülüyor bu çeşit erkekler acaba?

Annesi ölünce, kardeşi evlenip gidince bir başına kalınca ne düşünecek acaba? O zaman bile ah vah etmez bu tipler. Neyine fesatlanacakmışsın ki o ego bombası üçlünün? 2 konunu da okutsan hiç değişme olmaz herhalde?

Boşan kurtul çünkü belli ki çok mutsuzsun.

Saygının olmadığı yerde ne sevginin, ne aşkın, ne yılların ne de evliliğin esamesi okunur...
Bana karşı kibar ve saygılı olmayan bakkaldan bile ekmek almazken, bir hayatı yan yana sürdürmeyi düşünmek bile oldukça iç karartıcı olur.
Eminim, yüz insandan 96 sı da aynı şeyi söyler.
Diğer dört kişi de ömrünü mutsuzluk ve hüzünle heba eder.

Saygısı biten bütün ikili ilişkiler
Bugun degilse yarın biter.

tamam ya deminden beri düşünüp duruyorum bu kimin konusu diye. hatırladım. yaptığım yorumun aynısını yapayım. yaşadıklarını ailene anlat

haklısın...
ama napıyım kıyamıyorum işte bu evliliğe yuvama .
Allah aşkına nesine kıyamıyorsunuz? Evli misiniz ki siz? O sizinle evli değil, ben diyeyim. Sevecek erkek mi kalmadı da bu adamı seviyorsunuz?
Anasından ayrı tek bir düşüncesi bile var mı?
Adam size gidersen git, ben beni böyle kabul edenlerle mutluyum demiş, anasını bacısını kastederek, onları size tercih etmiş. İnsan olup, yetişkin olup iki ailesini dengede tutmayı başaramamış, siz de ama seviyorum diyorsunuz.
Çok merak ediyorum, kendinize ne zorunuz var?
Unutursunuz efendim, ne aşklar geliyor geçiyor. Bu forumda da herkesin kocası bir Ferhat herkes bir Şirin adeta. Ana kuzusu adam da unutulur nasılsa. Onun anasını düşündüğü kadar siz de kendinizi düşünün azcık.
Sizi de bir ana doğurdu.

değil mi ?
inanın annemle konuştum bugün kızım etkilemek yorum yapmak istemiyıorum ama herkes ayrılmanı bekliyor dedi .
geleceğin günü dört gözle bekliyoruz dedi
orda geçirdiğin her gün biz mutsuzuz dedi
bir anne kızına böyle der mi?
varın siz düşünün bu evliliği
peki birde herkes bisekilde mutsuz napan kızım idare edicen yani otur oturdugunyerde kim bakicak sana demeye getiren annen olsaydi

bitmişiz gidiyorum deyip seviyorum kıyamıyorum derseniz ciddiye de alınmazsınız saygı da bırakmazsınız.
ya kalacaksınız ya kıyacaksınız.

Böyle cümlelik şeylerle evlilik bitmez diyorum ben. Kendim sinirlenince olmadık laflar ederim karşımdakinin canını yakmak için ama yuva yıkma söz konusu ise bu cümlelere değil genele bakmak lazım. Ani karar vermektense ajanda tutup Mutlu mutsuz gün işaretlemesi yapabilirsin.bana burdan biri önermişti. Hiç değilse fevri karar vermemi engelliyor

değil mi ?
inanın annemle konuştum bugün kızım etkilemek yorum yapmak istemiyıorum ama herkes ayrılmanı bekliyor dedi .
geleceğin günü dört gözle bekliyoruz dedi
orda geçirdiğin her gün biz mutsuzuz dedi
bir anne kızına böyle der mi?
varın siz düşünün bu evliliği

kız anneleri doğrusunu bilir, hisseder, yüreği sıkışır, bırakmaz. ki size diyorsa yolunu dört gözle bekliyorum diye.. annenize güvenin, başka kimseye ihtiyacınız yok.

• Beğen
Reactions: mw-
Ya siz mutsuz oluyorsunuz bosanma konusu geçince sanki..sanki istemiyorsunuz..bilemiyorum ama esinize soyle biraz farkli davransaniz, sasirtsaniz, harekete gecseniz..alevlense şu iliski..bi pasta yapip kaynananiza gitseniz,çözümü olur mu ki??

Ya siz mutsuz oluyorsunuz bosanma konusu geçince sanki..sanki istemiyorsunuz..bilemiyorum ama esinize soyle biraz farkli davransaniz, sasirtsaniz, harekete gecseniz..alevlense şu iliski..bi pasta yapip kaynananiza gitseniz,çözümü olur mu ki??

kyananama gitmek mi ?
büyük konuşmayım ama anca cenazelerine giderim

saygi yoxdursa bir evlilik er yada gec biter.hakinizda hayirlisi

kyananama gitmek mi ?
büyük konuşmayım ama anca cenazelerine giderim
Ben olsam ben de delirirdim bu duruma..nasıl sinir oldugunuzu anlıyorum..demek ki bayağı yipratmislar sizi :((( ya zaten siz giderken arkanizdan gelmeyen adamla ömür boyu yapamazsiniz ki..ben olsam resti cekerdim sanirim..

Saygısı biten bir evlilik kesinlikle bitmeye mahkumdur, aksi olmuyorsa zorlamaktır.

Herkesin evliligi devam ettirme kistaslari farklidir. Benim icin saygi ilk siradadir. Sevgi, ask, vs. zamanla bitebilir de saygi olduktan sonra hersey yoluna girer. Saygi yoksa da hicbir sey yoktur.

Back
X