Canım sen bırakıp gidemiyceksin o belli oldu :) tamam gitme zaten de çok yüz veriyorsun bu şekilde adam seni ciddiye almayacak gidicem deme bari net kararını verene kadar
haklısın...
ama napıyım kıyamıyorum işte bu evliliğe yuvama .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen bırakıp gidemiyceksin o belli oldu :) tamam gitme zaten de çok yüz veriyorsun bu şekilde adam seni ciddiye almayacak gidicem deme bari net kararını verene kadar
belkide dediğin gibi..
hatta dün sen böyle yaptıkça beni ordan çıkartamazsın dedi
bende zaten ordan çıkmadığın için bu haldeyim dedim.
fesat dedi bana .. ne kadar zoruna gidiyor oraya gitmem dedi .
kaldıramıyorum . yapamıyorum . direncek gücüm sanırım kalmadı
amiiin inaşallahhhhh . çok teşekkür ederim ilginize
Allah aşkına nesine kıyamıyorsunuz? Evli misiniz ki siz? O sizinle evli değil, ben diyeyim. Sevecek erkek mi kalmadı da bu adamı seviyorsunuz?haklısın...
ama napıyım kıyamıyorum işte bu evliliğe yuvama .
peki birde herkes bisekilde mutsuz napan kızım idare edicen yani otur oturdugunyerde kim bakicak sana demeye getiren annen olsaydideğil mi ?
inanın annemle konuştum bugün kızım etkilemek yorum yapmak istemiyıorum ama herkes ayrılmanı bekliyor dedi .
geleceğin günü dört gözle bekliyoruz dedi
orda geçirdiğin her gün biz mutsuzuz dedi
bir anne kızına böyle der mi?
varın siz düşünün bu evliliği
değil mi ?
inanın annemle konuştum bugün kızım etkilemek yorum yapmak istemiyıorum ama herkes ayrılmanı bekliyor dedi .
geleceğin günü dört gözle bekliyoruz dedi
orda geçirdiğin her gün biz mutsuzuz dedi
bir anne kızına böyle der mi?
varın siz düşünün bu evliliği
Ya siz mutsuz oluyorsunuz bosanma konusu geçince sanki..sanki istemiyorsunuz..bilemiyorum ama esinize soyle biraz farkli davransaniz, sasirtsaniz, harekete gecseniz..alevlense şu iliski..bi pasta yapip kaynananiza gitseniz,çözümü olur mu ki??
Ben olsam ben de delirirdim bu duruma..nasıl sinir oldugunuzu anlıyorum..demek ki bayağı yipratmislar sizikyananama gitmek mi ?
büyük konuşmayım ama anca cenazelerine giderim