Saygısız cahil eş ve 3 aylık hamileyim:(

AcikMavi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2020
58
32
3
34
Merhaba hanımlar. Ne yapacağım nasıl davranacağım nasıl dayanacagimi bilemiyorum. Bu akşam bir dizinin fragmanı çıktı (dizinin adını yazmıyorum) ben de gülerek ve TV ye bakarak bişi dedim . Eş olacak adam hemen fittirdi vay efendim niye böyle diyorsun da falan da filan da. Yok cahil falan dedi ,ben de; ama seninle bu konuda muhatap olmadım ki TV ile konuştum falan dedim ve cahil olmasan dizi yüzünden hamile halimle beni böyle uzmezdin, bana böyle şeyler demezsin dedim ve daha fazla sesini duymamak için balkona çıktım. Baktım peşimden gelmiş balkon iç kapısında duruyor ( farketmedim onu) sonra içeri girdiğim gibi baktım orda durmuş hala da konuşuyor üzerime geliyor. Tabi o konuştu ben konuştum tartışma büyüdü ve iki çocuk var evde , onların gözü önünde demedigini bırakmadı:( şimdi de defolup anasına gitti. Ben nasıl dayanacam böyle dengesiz cahil bir adamla.

Tamam da nasıl ‘bişi’ dediniz de adam sinirlendi o kadar? Konunuzu böyle eksik anlatırsanız yardımcı olamayız ki. Ben bir şey dedim o bir şey dedi... Evde iki çocuk daha olduğuna göre üçüncü yolda. Dengesiz ve cahil adama üç çocuk yaptığınıza göre bu zamana kadar iyi dayanmışsınız. Anlayamadınız mı bu zamana kadar nasıl bir insan olduğunu?

İnanmıyorum ya konu bi dizi fragmanından nasıl buralara geldi? Ona neymiş ki ne yorum yaptığından? Bu arada bu adamlar böyle bi günde evrim geçirip canavara dönüşmüyor hadi birinci ikinci çocuğu yaptın üçüncü niye böyle birinden? Çok merak ettiğim için soruyorum gerçekten.

Merhaba hanımlar. Ne yapacağım nasıl davranacağım nasıl dayanacagimi bilemiyorum. Bu akşam bir dizinin fragmanı çıktı (dizinin adını yazmıyorum) ben de gülerek ve TV ye bakarak bişi dedim . Eş olacak adam hemen fittirdi vay efendim niye böyle diyorsun da falan da filan da. Yok cahil falan dedi ,ben de; ama seninle bu konuda muhatap olmadım ki TV ile konuştum falan dedim ve cahil olmasan dizi yüzünden hamile halimle beni böyle uzmezdin, bana böyle şeyler demezsin dedim ve daha fazla sesini duymamak için balkona çıktım. Baktım peşimden gelmiş balkon iç kapısında duruyor ( farketmedim onu) sonra içeri girdiğim gibi baktım orda durmuş hala da konuşuyor üzerime geliyor. Tabi o konuştu ben konuştum tartışma büyüdü ve iki çocuk var evde , onların gözü önünde demedigini bırakmadı:( şimdi de defolup anasına gitti. Ben nasıl dayanacam böyle dengesiz cahil bir adamla.
Yarın da kontrolüm var onunla gitmek istemiyorum, ya yalnız gidecem diyeceğim ya da gelmiyorum seninle diyecem . Çünkü bebek onun umurunda olsaydı bu abuk sabuk şeylerden dolayı beni bu kadar üzmezdin.

Merhaba hanımlar. Ne yapacağım nasıl davranacağım nasıl dayanacagimi bilemiyorum. Bu akşam bir dizinin fragmanı çıktı (dizinin adını yazmıyorum) ben de gülerek ve TV ye bakarak bişi dedim . Eş olacak adam hemen fittirdi vay efendim niye böyle diyorsun da falan da filan da. Yok cahil falan dedi ,ben de; ama seninle bu konuda muhatap olmadım ki TV ile konuştum falan dedim ve cahil olmasan dizi yüzünden hamile halimle beni böyle uzmezdin, bana böyle şeyler demezsin dedim ve daha fazla sesini duymamak için balkona çıktım. Baktım peşimden gelmiş balkon iç kapısında duruyor ( farketmedim onu) sonra içeri girdiğim gibi baktım orda durmuş hala da konuşuyor üzerime geliyor. Tabi o konuştu ben konuştum tartışma büyüdü ve iki çocuk var evde , onların gözü önünde demedigini bırakmadı:KK43: şimdi de defolup anasına gitti. Ben nasıl dayanacam böyle dengesiz cahil bir adamla.
Ah be canım kız kardesim.
"Ben nasıl dayanacam boyle dengesiz cahil bir adamla" cumleni 3.cocuguna gebeyken degil de cok daha once düsüneydin.

Ne desek elde kalır artik.Ne diyelim ki..

Kavga sebebi nedir:tv ye ters laflar ettim

Galiba bir anlık akıllı adam bir anlık mutlulukla bu çocuklar dünya ya geliyor hoppp sonra bir dizi bir fragman ile aptal cahil adamlar çıkıyor
Hastaneye gitme sebebiniz bebek eşiniz ile olan probleminiz degil kime kızıp kimi cezalandırıyorsunuz

Back
X