- 16 Eylül 2017
- 7.441
- 13.762
- 248
Baştan söylüyorum olay maske, virüs değil. Çevreyi kirletme.Kızılayın en işlek caddesinde yürüyorum yanımdan ben yaslarda iki genç geçti. Birinin maskesinin ipi koptu yere düştü,arkasına baktı maskenin düştüğünü gördü. Basta maskesini alacak diye bekledim ama almadı. Maskesiz yürümeye devam etti. Cadde boyunca polis var hicbiri de kardeşim sen ne yapıyorsun yasak demedi. Ben arkasindan bagirdim bakar misin abicim diye bakmadi, tekrar tekrar bagirdim bu defa baktı. Maskenizi yerden alir misiniz dedim yavas yavas yüzüme baka baka geldi herhalde utanıp çekinip gözlerimi kaciricam diye bekledi. Dibime kadar geldi tekrar maskenizi alir misiniz deyince eğilip aldı. Bekliyorum ki kusura bakmayın ya da tesekkür ederim uyardiginiz icin diyecek. "Senin işin mi ?" dedi. Tartismaya girmemek icin tesekkür ederim dedim ve gittim,haklı benim işim değil ben simdi çevre kirliliginin sebeplerini anlatsam anlamayacak, uyarmak polisin işi fakat bunlar olurken polisler hicbir uyari da müdahale de bulunmadı.
Ve her yerde maskesi cenesinde insanlar görüyorum sohbet ede ede gidiyorlar polisin daha bir kere uyardigina sahit olmadım. Ben de cok dikkatli ve titiz biri değilim. Ama virüsün yayilmasina sebep olmayayım bir an önce gecsin diye üstüme düseni yapıyorum.
Ve her yerde maskesi cenesinde insanlar görüyorum sohbet ede ede gidiyorlar polisin daha bir kere uyardigina sahit olmadım. Ben de cok dikkatli ve titiz biri değilim. Ama virüsün yayilmasina sebep olmayayım bir an önce gecsin diye üstüme düseni yapıyorum.