- 1 Eylül 2018
- 1.192
- 858
- 123
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim insanimiz koyun.Buraya Hindistan polislerinden lazım diyorum sonra linç yiyorum![]()
Bu kadar zor bir sey değil cöpünü cöp kutusuna atmak. Zaten her yerde var. Su virüs basladigindan beri maskeleri cöpte değil ortalikta görüyorum. Sinavdan cikanlar hep maskelerini yerlere atiyor mesela.Maskeyle ilgili yorum yapmiycam. Malesef bizim insanimizda cevre, doga ve sürdürülebirlik bilinci yok denecek kadar az. Burda baska bir konuya ju yorumu yazdim aldigim cevap. Cevre mevre umrumda degil, zaten surda max 20-30 yil yasayacagim istedigimi yaparim benden sonra batsin kiyamet kopsun tufan. Bu arada kendisi burada doga severler kulubundenmis![]()
Virüs d9neminde kahveler yasakken 2 kere zabitayi arayip kahve acik diye sikayet ettik. Gelmediler.bana böyle olaylar hep şeyi düsünduruyor.
ekranlarda yasak aman ha ceza keseriz diyip el altindan yetkili birimlere kitlesel bagisiklik icin dokunmayin aman ya sallayin bosverin diyolarmis gibi geliyor.
bugun bende cankaya da lozan parkta otururken once 10 yaslarinda maskesiz dilenci bir kiz yanima sokuldu "para vermeyecegim dibimede girme" dedim kiza
5 dk gecmedi anasiyla baska kardesi geldi onlarda ayni maske falan yok bide insanin burnunum dibine giriyorlar.
zabitayi aradim ne gelen oldu ne giden
kimse kimseye bulaşmıyor ama hastalığı herkes bir birine böyle guzel guzel bulastiriyor.
valla şikayet ettiklerimi saysam hepsine gelseler ankara da korona vakalari yariya inerdiVirüs d9neminde kahveler yasakken 2 kere zabitayi arayip kahve acik diye sikayet ettik. Gelmediler.
ne çektin şu polislerden evde dert sokakta dertDövse de polisler izleyici olurdu herhalde. O kadar özgüvenli yürüyor ki hayret edersiniz. Gülümseyerek gözlerime dik dik bakarak yavas yavas yürüyor. Polis de elinde cay izliyor.
Baştan söylüyorum olay maske, virüs değil. Çevreyi kirletme.Kızılayın en işlek caddesinde yürüyorum yanımdan ben yaslarda iki genç geçti. Birinin maskesinin ipi koptu yere düştü,arkasına baktı maskenin düştüğünü gördü. Basta maskesini alacak diye bekledim ama almadı. Maskesiz yürümeye devam etti. Cadde boyunca polis var hicbiri de kardeşim sen ne yapıyorsun yasak demedi. Ben arkasindan bagirdim bakar misin abicim diye bakmadi, tekrar tekrar bagirdim bu defa baktı. Maskenizi yerden alir misiniz dedim yavas yavas yüzüme baka baka geldi herhalde utanıp çekinip gözlerimi kaciricam diye bekledi. Dibime kadar geldi tekrar maskenizi alir misiniz deyince eğilip aldı. Bekliyorum ki kusura bakmayın ya da tesekkür ederim uyardiginiz icin diyecek. "Senin işin mi ?" dedi. Tartismaya girmemek icin tesekkür ederim dedim ve gittim,haklı benim işim değil ben simdi çevre kirliliginin sebeplerini anlatsam anlamayacak, uyarmak polisin işi fakat bunlar olurken polisler hicbir uyari da müdahale de bulunmadı.
Ve her yerde maskesi cenesinde insanlar görüyorum sohbet ede ede gidiyorlar polisin daha bir kere uyardigina sahit olmadım. Ben de cok dikkatli ve titiz biri değilim. Ama virüsün yayilmasina sebep olmayayım bir an önce gecsin diye üstüme düseni yapıyorum.
Yere çöp atan insanları hiç anlamam ama maske atanları dövmek istiyorum resmen gerizekalılar.Baştan söylüyorum olay maske, virüs değil. Çevreyi kirletme.Kızılayın en işlek caddesinde yürüyorum yanımdan ben yaslarda iki genç geçti. Birinin maskesinin ipi koptu yere düştü,arkasına baktı maskenin düştüğünü gördü. Basta maskesini alacak diye bekledim ama almadı. Maskesiz yürümeye devam etti. Cadde boyunca polis var hicbiri de kardeşim sen ne yapıyorsun yasak demedi. Ben arkasindan bagirdim bakar misin abicim diye bakmadi, tekrar tekrar bagirdim bu defa baktı. Maskenizi yerden alir misiniz dedim yavas yavas yüzüme baka baka geldi herhalde utanıp çekinip gözlerimi kaciricam diye bekledi. Dibime kadar geldi tekrar maskenizi alir misiniz deyince eğilip aldı. Bekliyorum ki kusura bakmayın ya da tesekkür ederim uyardiginiz icin diyecek. "Senin işin mi ?" dedi. Tartismaya girmemek icin tesekkür ederim dedim ve gittim,haklı benim işim değil ben simdi çevre kirliliginin sebeplerini anlatsam anlamayacak, uyarmak polisin işi fakat bunlar olurken polisler hicbir uyari da müdahale de bulunmadı.
Ve her yerde maskesi cenesinde insanlar görüyorum sohbet ede ede gidiyorlar polisin daha bir kere uyardigina sahit olmadım. Ben de cok dikkatli ve titiz biri değilim. Ama virüsün yayilmasina sebep olmayayım bir an önce gecsin diye üstüme düseni yapıyorum.
Valla İzmir'de ben maskemk indirdim kokorec yicem ağzımı açtım zabita koşa koşa geldi maskeni tak diye yemegi neremle yeyim dedim![]()
Geçen Muğla'da sahildeyiz jandarmalar toplasti başımıza .herkesin maskesini kontrol ediyordu sahile girilebilecek yerlerde. İzmir ve Muğla böyle değil açıkçası bayağı duyar kasiyorlar buralarda
Ya ben de hemen her gün oralardayim ne uyarı alanı gördüm ne ceza yiyeni arada erkekleri cekip kimlik soruyorlar o kadar. Kadinlara pek sormuyorlarKızılayda o faruk ekin vs oralarda kızılay avm caddesinde polis hep geziyor sürekli kimlik soruyor alla alla banami denk geldi
Hatta önümde ikisi maskesizdi durdurdu yazdı cezayı o köprünün orda bi mağazanın onunda
Not ankaraliyim ankarayi bilmiyorum yeni tasindim![]()
![]()
![]()
Yok canim dikkatli izle çoğu ilde polis hanzolarla savaşta takmayanda kendi bilirYa ben de hemen her gün oralardayim ne uyarı alanı gördüm ne ceza yiyeni arada erkekleri cekip kimlik soruyorlar o kadar. Kadinlara pek sormuyorlaryaya gecidi değil de arabalarin ortasindan karsiya geçmeye calistim diye trafik polisi beni uyarmıştı ( haklı olarak) ama maskesizlere ne uyarı ne başna bir sey