65 yaşında iki insan diyorsun. Saygısız ve terbiyesiz kategorisine konmak için fazla yaşlılar. Celallenmiş kendi kendine olabilir yaşlılık, yaşlılara hoşgörü ile yaklaşılması gerektiğini düşünüyorum her ne olursa olsun. Yerinde olsam boşver deyip duymamayı tercih ederdim.merhaba arkadaşlar,
malum hafta sonu AÖF sınavları vardı. 2. oturum olduğu için ve okul ters bir yerde olduğu için evden erken çıkıp otobüse bindim. malum İstanbul trafiğine bir de sınav trafiği eklenince 10 dk yolu 1 saatte alıyorsunuz. neyse sınav stresi bir yandan diğer taraftan okulu bulamama endişesiyle yola çıktım. otobüs tıklım tıklım. trafik kilit. arka taraftan 2 tane adam 65 yaşlarında yüksel sesle tartışmaya başladılar ama aman Allah'ım sesler yükseldikçe yükseliyor. kimse de sesini çıkarmıyor. dayanamadım en sonunda " susar mısınız lütfen ? " dedim. ama demek hak getire sesini daha da yükseltti. "sizi dinlemek zorunda mıyız biz. burası toplu taşıma lütfen sınava gidiyoruz" dedim. benimle birlikte bi kaç kişi daha susturmaya çalıştı ama adam daha da alevlendi."beni kimse susturamaz ülke satılıyor devlet elden gidiyor hırsızlar " demeye başladı. yani otobüste bi karmaşa oldu. sakin şekilde söylense da adam susmadan o yolu çektirdi bize ve ben o stresle sınava girdim. insanların insanlara iyice saygısı bitmiş anlayış kalmamış kimsede.
o kadar stresiniz varsa otobüs ya da toplu taşıma kullanmamalıydınız kullanıyorsanız da adı üstünde toplu taşıma her telden insan olacak yanimerhaba arkadaşlar,
malum hafta sonu AÖF sınavları vardı. 2. oturum olduğu için ve okul ters bir yerde olduğu için evden erken çıkıp otobüse bindim. malum İstanbul trafiğine bir de sınav trafiği eklenince 10 dk yolu 1 saatte alıyorsunuz. neyse sınav stresi bir yandan diğer taraftan okulu bulamama endişesiyle yola çıktım. otobüs tıklım tıklım. trafik kilit. arka taraftan 2 tane adam 65 yaşlarında yüksel sesle tartışmaya başladılar ama aman Allah'ım sesler yükseldikçe yükseliyor. kimse de sesini çıkarmıyor. dayanamadım en sonunda " susar mısınız lütfen ? " dedim. ama demek hak getire sesini daha da yükseltti. "sizi dinlemek zorunda mıyız biz. burası toplu taşıma lütfen sınava gidiyoruz" dedim. benimle birlikte bi kaç kişi daha susturmaya çalıştı ama adam daha da alevlendi."beni kimse susturamaz ülke satılıyor devlet elden gidiyor hırsızlar " demeye başladı. yani otobüste bi karmaşa oldu. sakin şekilde söylense da adam susmadan o yolu çektirdi bize ve ben o stresle sınava girdim. insanların insanlara iyice saygısı bitmiş anlayış kalmamış kimsede.
bana da öyle geldi .65 yaşlarında 2 dede tartışırken susar mısınız lütfen demem ben açıkçası. İstersem beynimle 10 ton yük taşıyayım. Yaşlılar çünkü gittikçe çocuklaşıyorlar, kendi söylediğini bile duymuyordur belki ona normal ses tonu bile geliyor olabilir. Bir de sen özellikle hırsızlar diyene takıntı yapmışta, sadece ona susar mısınız lütfen diye söylemişsin gibi geldi. Yani rahatsız olmaktan öte, ideolojine ters düştüğünü hissettim nedense. Çünkü ikisine de söyledim bir türlü susmadılar yerine, direkt birine yönelik söylemişsin de yaşlı amca daha çok tersleşmiş gibi geldi. Sırf bunun için celallendiysen çok ayıp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?