Saygısız kuzen :\

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
Katılım
9 Ocak 2015
Mesajlar
19.942
Emoji Skoru
82.894
Puanlar
798
Bugün bu konu çok kafama takıldı benden yaşça küçük bir kuzenim var.Daha önce bazı problemlerimiz oldu ama ben onu kırıcak hiç birsey yapmadım.Değer verdim,ama o yüzüme bile bakmıyor.Çocukdur diyorum susuyorum.Dün watsaptan mesaj attım Adını ayşe diyelim 'Ayşecim' yazdım cevap 'Noldu' ben ablasıyım ve ona çok emeğim geçti ailede küçük,büyük demem herkese değer veririm bu çocuğa ne oldu böyle ya Cevap yazmadım yazacak cevap bulamadım :)
 
Kaç yaşında?
Neyin tribini atıyor acaba ben de merak ettim şimdi
 
Kucuk diyorsunuz. Sizi seviyor ve birseyinize icerleniyor olabilir. Hosuna gidecek seyler yapin duzelir hemen. Dertlenmenize gerek yok.
 
Kucuk diyorsunuz. Sizi seviyor ve birseyinize icerleniyor olabilir. Hosuna gidecek seyler yapin duzelir hemen. Dertlenmenize gerek yok.
Nasıl yani anlamadım yapıyorum genel anlamda sohbet muhabbet kuruyorum ama çok soguk buz
 
Amaannn minnakmis daha ya kiyamam :)
Düzelir zamanla ablası. Yakın davranışlara aynen devam. Ergenlik çağına girmiş belli ki. Güzelce konuşmakta yarar var.
Öylemi diyorsun ben ona kıyamam çok severim ama böyle birden buz kesmesi beni soke etti
 
Sen de onun ergenligiyle anlayacagi dilden cevap verseydin kedi oglan dogurdu diyecevap yazma zaten agzinin ustune bi tane carp gordugun yerde.
 
Sen de onun ergenligiyle anlayacagi dilden cevap verseydin kedi oglan dogurdu diyecevap yazma zaten agzinin ustune bi tane carp gordugun yerde.
bizde cocuk ergen olduk ama bu beni biraz sok etti noldu diye cevap mı olur ya
 
Öylemi diyorsun ben ona kıyamam çok severim ama böyle birden buz kesmesi beni soke etti
Aklında kim bilir neler vardır. Kırk tilki geziyodur. Hakkınızda biri bişey demiş ye kin arkadaşı aklını çekmiş, güvendiği biri sizinle ilgili birşey söylemiş kötü biri vs tarzında olabilir. Bu yaşlarda normal davranışlar. Sadece güzel güzel konuşup sorunun kaynağını bulmak lazım bence. Gerisi hallolur.
 
Ergenmis ya allah bilir neyin kafasını yaşıyor
Gül geç
 
Ayy 13 yasindaymis ya kucuk baya sen carpma agzina o fikri geri aldim :) ben de 18 falan dusundum
 
E çocuk diyorsunuz.küçük sanırım. Çocuklar bazen nasıl konusacaklarini bilmiyorlar ve soyledikleri cümlelerin normal olduğunu düşünüp gayet rahat cevap veriyorlar.ergenlige kadar böyle. Buda fazla kitap okumayan ve ailesi tarafından dikkat etmesi gerektiği uyarısı yapılmayan, ogretilmeyen çocuklarda daha çok oluyor. Bize kaba ve kırıcı gelen kelimeleri onlara gayet doğal gorunebiliyor. Eğer size özellikle yapmadıysa,doğal davranisiysa onu uyarın. İnsanlara bu şekilde karşılık vermesinin kırıcı olduğunu söyleyin. Birinin ogretmesi gerekli sonuçta.
 
Annesi falan öyle diceni sanmam ailede herkesle iyiyim peki bu sorunun kaynağını nasıl öğrene bilicem
 
bizde cocuk ergen olduk ama bu beni biraz sok etti noldu diye cevap mı olur ya
Yasina gore cok cesur ve saygisiz bi hareket ama baya kucuk yani naptiginin farkinda degil bence mutlaka uyar onu gordugun zaman tatli dille yoksa iyice simarir
 
Beni anlıcanı sanmam evet kendini gelistirmiyor kitap okumaz annesi gibi yani gelistirmiyor kendini
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…