Sorma coook :)Sizi çok seviyor belli ki
Yaş 13 tü galiba orta sona gidiyorYaş kaç kuzenin? Kucukse ergenlik olabilir. Değilse oturup adam gibi konuşmakta çayla var.
Bende merak ediyorum neyin tribiKaç yaşında?
Neyin tribini atıyor acaba ben de merak ettim şimdi
Amaannn minnakmis daha ya kiyamam :)Sorma coook :)
Yaş 13 tü galiba orta sona gidiyor
Bende merak ediyorum neyin tribi
Nasıl yani anlamadım yapıyorum genel anlamda sohbet muhabbet kuruyorum ama çok soguk buzKucuk diyorsunuz. Sizi seviyor ve birseyinize icerleniyor olabilir. Hosuna gidecek seyler yapin duzelir hemen. Dertlenmenize gerek yok.
Öylemi diyorsun ben ona kıyamam çok severim ama böyle birden buz kesmesi beni soke ettiAmaannn minnakmis daha ya kiyamam :)
Düzelir zamanla ablası. Yakın davranışlara aynen devam. Ergenlik çağına girmiş belli ki. Güzelce konuşmakta yarar var.
Sen de onun ergenligiyle anlayacagi dilden cevap verseydin kedi oglan dogurdu diyecevap yazma zaten agzinin ustune bi tane carp gordugun yerde.
Aklında kim bilir neler vardır. Kırk tilki geziyodur. Hakkınızda biri bişey demiş ye kin arkadaşı aklını çekmiş, güvendiği biri sizinle ilgili birşey söylemiş kötü biri vs tarzında olabilir. Bu yaşlarda normal davranışlar. Sadece güzel güzel konuşup sorunun kaynağını bulmak lazım bence. Gerisi hallolur.Öylemi diyorsun ben ona kıyamam çok severim ama böyle birden buz kesmesi beni soke etti
Annesi falan öyle diceni sanmam ailede herkesle iyiyim peki bu sorunun kaynağını nasıl öğrene bilicemAklında kim bilir neler vardır. Kırk tilki geziyodur. Hakkınızda biri bişey demiş ye kin arkadaşı aklını çekmiş, güvendiği biri sizinle ilgili birşey söylemiş kötü biri vs tarzında olabilir. Bu yaşlarda normal davranışlar. Sadece güzel güzel konuşup sorunun kaynağını bulmak lazım bence. Gerisi hallolur.
Yasina gore cok cesur ve saygisiz bi hareket ama baya kucuk yani naptiginin farkinda degil bence mutlaka uyar onu gordugun zaman tatli dille yoksa iyice simarirbizde cocuk ergen olduk ama bu beni biraz sok etti noldu diye cevap mı olur ya
14 hesapladım :) ya tuhafıma giden çok soğuk meslea asla yüzüme bakmaz dikkatimi cekiyorbu haliAyy 13 yasindaymis ya kucuk baya sen carpma agzina o fikri geri aldim :) ben de 18 falan dusundum
Beni anlıcanı sanmam evet kendini gelistirmiyor kitap okumaz annesi gibi yani gelistirmiyor kendiniE çocuk diyorsunuz.küçük sanırım. Çocuklar bazen nasıl konusacaklarini bilmiyorlar ve soyledikleri cümlelerin normal olduğunu düşünüp gayet rahat cevap veriyorlar.ergenlige kadar böyle. Buda fazla kitap okumayan ve ailesi tarafından dikkat etmesi gerektiği uyarısı yapılmayan, ogretilmeyen çocuklarda daha çok oluyor. Bize kaba ve kırıcı gelen kelimeleri onlara gayet doğal gorunebiliyor. Eğer size özellikle yapmadıysa,doğal davranisiysa onu uyarın. İnsanlara bu şekilde karşılık vermesinin kırıcı olduğunu söyleyin. Birinin ogretmesi gerekli sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?