senemyndm cim siz yazdıklarımı tam okumamışsınız....üst kısımı birdaha okumusun canım.... yorumunu o zaman bekliyorum... tamam..
Arkadaşım örtüsünü ne karıştırıyorsun ya..
Hem kapalıymış hem çirkefmiş..
DOğrudur çirkeftir,örtülü olması detayı niye..
Sizde bir garipsiniz ya
pardon canım ya okudum şimdi ne yapıcaksın ki işte pis insanlarla uğraşmak çok zor yuvanda bile rahat yok umarım akılları başlarına gelir :82:
Bizim apartmanda da mağara devrinden direk 2010 yılına geçiş yapmış insan olmayı henüz başaramamış bir çok yaratık var yaratık diyorum çünkü ne insan ne de hayvan böyle davranmaz. Bir an önce babamın emekli olmasını ve buradan taşınmayı bekliyoruz Allah'tan sabır dileyip.
annem yeni taşındıkları dönemde üst komşuları sizin koşularınıza yakındı bir tek çöplerini camdan atmıyorlardı onun dışında halı örtü ne bulursa silkeleme vardı. hatta elektrik süpürgesini elektrik çok gelir diye açmıyorlardı. (anneme demiş ben hergün sizin elk. süpürgesinin sesini duyuyorum hergün süpürgeyi mi açıyosunuz diye şaşırmış kadın açmıyormuş meğer) 1 uyardık 2 uyardık olmadı o dönem kaçak elk. kullanmaya başladılar şikayet ettik kavga çıkardı sonra güya bizi korkutacak susacaz yaptıklarına diye adam karısını elinde sopayla bizim kapıya yolluyor annem kapı çalınca açtığı gibi kadın sopayı annemin kafasına indirmeye kalkıyorki annem reflekle kapıyı kapatıyorki sopa kapının arasında kalıyor annem sopayı alıyor bitr güzel akdınıda içeri çekiyoruz dövüyorz (iyi birşey değil ama nefsi müdafa bizimki) polis çağırılıyor filan davalar açılıyor. kadın uslanmıyor annem yeni camlarını siler o sırada kadın koca bir halı çıkartır ama üzerinde ne arasanız var inanılmaz bir toz bulutu tabi annem sinirleniyor halı bizim cama kadar ulaştığından halıyı tutar ve atar
evet büyük rezillik ama ne yaparsan yap ne davalar açılırsa açılsın kimi insan anlayamıyor... bu olaydan sonra ne mi oldu şahaneler bir daha hiç bir problemleri olmadı hatta 7-8 ay önce annemin kapısını çalıp helallik bile aldılar hacı olcaklarmış :) Allah kabul etsin biz büyük uğraşlarla çözdük bu işi ama dediğiniz gibi polis belediye maalesef hiç birşey yapmıyor
haklısın. insanın en çok ağırına ne gidiyor biliyor musunuz?
bunca eziyete hakarete vb..maruz kalıp,resmi yollardan hiç bişey yapamamak. ülkemin kanunu beni korumuyor.. insan çıldırıyor. siz beni okuyup,dinliyorsunuz...ben bunu her an yaşıyorum... inanın çekmeyen asla ve asla anlamaz....
Allah böyle insanların şerrinden korusun.. Ben Allah a sığınıyorum. bunların cezası bu dünyada ne yazıkki değil.....
annemin müstakil evi var ama komşu hep garajın önüne park yaptığından çok sinirlenmiş kaç defa uyarmasına ve rica etmesine rağmen dinlememiş en son namazda bir dilek dilemiş o akşam şarhoş biri gelip arabaya vurmuş
canım malesef bu konuda kanun yok gibi bişey.aslında bişeyler çıkarabilirler.ben de araştırdım, çok az komik bi rakam ceza kesiyorlarmış.
bende de var apartmanda yaşamasını bilmeyen bi kıro.yemek çöpünü falan geçtim balkonuma en son kanlı pamuk atmışlar.pislik ötesi artık.
ben de anlatırdım neler yaptıklarını oooo çok uzun sürer.
bundan önceki üst uyuz komşum da açık penceremden içeri bir küllük dolusu sigara izmmariti boşaltmıştı.yangın çıkacak diye cam açamıyordum.zırdeliydi o da.
umarım öbür tarafta hesap sorma imkanımız olur.nitekim yeterince sabrettim, taş olsa çatlar.
hangi bi gün yapcan be güzelim... çirkefle çirkef olunmuyor.... Biz öyle insanlar değiliz.. en aından öyle aile terbiyesi almadık. Ama insanın dayaktan gebertesi geliyor... sinirler tavan yapıyor..... Tv ve gazetedeki komşusunu öldürdü... cinnet geçirdi haberlerine artık hiç şaşmıyorum.:)))) inan çekmeyen bilemez..ne sinir bozucu bir durum..
hiç bir hukuki yol bulunmazsa,terası varsa çık sende ona yap ..Allahım yaa ben olsam çıldırır yapardım :))
bişi silkelerken sende ona hortumla su sık :)) ay kafayı yedim :))
hangi bi gün yapcan be güzelim... çirkefle çirkef olunmuyor.... Biz öyle insanlar değiliz.. en aından öyle aile terbiyesi almadık. Ama insanın dayaktan gebertesi geliyor... sinirler tavan yapıyor..... Tv ve gazetedeki komşusunu öldürdü... cinnet geçirdi haberlerine artık hiç şaşmıyorum.:)))) inan çekmeyen bilemez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?