Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu tip insanlarla ugrasirken sizde onlara benzeyebilirsiniz....sabrinizi zorlamayin bulasmayin byle arsiz insanciklara!!!Tsinin gidin gerci her tarafta böyle insanlar var ama yazik sizedebunlar özet... ayrıntıları bilseniz .... ağızları bozuk, küfürbaz,kavgacı tipler....
evet sabir cennet anahtari...bu durumu benim annemde cok yasardi usttekiyle sonra balkonu kapattirdi kurtuldu size tavsiyem pakpenledin balkonunuzu ne halt yiyorsa yesin edepsizler...yazmadığım huku sitesi kalmadı...sonuç hüsran...
dini açıdan değerlendirmek istedim... Hüküm şu:"Komşunun eziyetine karşı sabır gösterin"
benim de bir komşum var üst katımda sağolsun öyle bir balkon yıkıyor ki bütün sular benim otıurma odasının camında hatta bir kere yardımcım camı silmişti tam camı kaparken yıkamaya başlamış balkonu şakır şakır garibim geri silmişti üstelik çok da iyi bir kadın sesleri sedaları da yok üstelik de hem taşınırken hem de arada yemek getirir ilgilenir aynı apartmandaki kayınvalidemdne daha iyi o nednele birşey de diyemiyorum ama çıldırıyorum balkonu yıkadığını duydukça
ben zaten bir bu şakır şakır balkon yıkamayı bir de halı vs. silkelemeyi anlamıyorum tamam senin evin temizleniyor da aşağıdakinin evine balkonuna camlarına günah değil mi onları neden kirletiyorsun hep derim zaten gerçek temiz insan adam gibi yıkar balkonunu halı falan da silkmez çünkü o temizlediği halının en iyi ihtimalle apartmanın bahçesini yani çevresini kirlettiğini bilir zaten elektrik süpürgesi varken o ağır şeyleri nasıl silkelerler bilmiyorum
karşı apartmanımda bir kadın var Allahtan arada geniş bir bahçe falan var da uzağım kadından tüm evi silkeliyor yaa koca koca halıları yollukları ben yapmaya kalksam balkondan düşerim onların ağırlığıyla bir de en üst katta ve tüm katları kirletiyor resmen Allah komşularına sabır versin bir de muhtemelen çalıştığından pazar günleri yapıyor temizliği sabah 10 da 11 de halı sesi duyuyorum