- 23 Eylül 2017
- 789
- 781
- 53
- Konu Sahibi tolstoyevski
-
sizde o kömür kokusundan az kalsın zehirlenip 2 kardesimin hayata veda edecegini anlamiyorsunuz galiba.Her zaman siz mi olacaksınız ya acil bir şey olursa ?
O kadın her şeyi düşünmek zorunda bunu anlamiyorsunuz .
Yoksa doğalgaz varken neden soba derdi ceksin
gercekten DİKKATLI OKUMUYOSUNUZ BIZ OTURUYORUZ ŞU AN EVDE KIRAYA VERMEDIK HENUZ. KIRAYA VERIRSEK YINE AYNI SORUN OLUCAK DEMEYE CALISTIM SADECE. KIŞİN SOGUKTA TABIKI KADINA MUSAMAHA GOSTERDIK HATTA ZEHIRLENMEYI GOZE ALDIK NE CABUK YAFTALADINIZ YA !!20 yıllık bina diyorsunuz siz bilmiyor musunuz ısınma problemi olduğunu? iki kuruş için milleti rezil etmişsiniz resmen. ben alttan almadınız filan demiyorum ama hem evin böyle problemi varken o insanlara kiraya ver sonra da hadi yukarı çık de. oyun mu oynuyorsunuz? kadın büyük ihtimalle oğlu için zemin kattan ev tutmuştur. besle kargayı oysun gözünü filan hiç hoş değil.
Keşke o çocuğa siz bir hafta üst katta baksanız .sizde o kömür kokusundan az kalsın zehirlenip 2 kardesimin hayata veda edecegini anlamiyorsunuz galiba.
tasinsa idi taşinacaği katın balkonu bahceye cok yakındi bahceden bile rahatlikla cikarabilirdi disari sadece biraz zahmeti var ama tek care buydu kabul etmedi
gercekten DİKKATLI OKUMUYOSUNUZ BIZ OTURUYORUZ ŞU AN EVDE KIRAYA VERMEDIK HENUZ. KIRAYA VERIRSEK YINE AYNI SORUN OLUCAK DEMEYE CALISTIM SADECE. KIŞİN SOGUKTA TABIKI KADINA MUSAMAHA GOSTERDIK HATTA ZEHIRLENMEYI GOZE ALDIK NE CABUK YAFTALADINIZ YA !!
Cevap karisti alinti yaparken gercekten dikkatli okumayanlar var. Bu soba problemi maalesef bu sene cikti yani soba yakmasinda sorun yoktu bizim eve duman bu sene dolmaya basladine bağırıyorsunuz acaba? ben sizin komşunuz değilim hadi konuya son cevabım bu.
Cevap karisti alinti yaparken gercekten dikkatli okumayanlar var. Bu soba problemi maalesef bu sene cikti yani soba yakmasinda sorun yoktu bizim eve duman bu sene dolmaya basladi
Biz tasinmak yerine katlanmayi tercih ettik ses cikarmadik zaten ama bu sene o dairenin boşalması gerekiyor daha zaten soba yakamaz ki? Bunu dillendirmeye calisiyorum ama saygisizliktan dolayi evet sinirlendim ve uslubum hos olmamis olabilir ama tek tarafli degil iki tarafli empati yapalim lutfenİyi de o kadın başka ne yapsın gerçekten?
Kolay mı, şu katta ev boşaldı, oraya taşın demek? Ev taşımak kolay değil. Bir de bu kadının durumu yok, belki doğalgaz faturasına yetişemeyecek. Siz taşının boşalan daireye kolaysa, belki oraya duman dolmuyordur.
Kadın sobayla ısınma ihtiyacını karşılamak zorunda. Binada sorun varsa o ne yapsın? O kadar iyi niyetliyseniz kadının kapısına gidip soba söndürtmek yerine binaya tadilat yaptırın.
Siz de kadının halinden hiç anlamıyorsunuz ona bakarsanız. Uslübübuz da o kadınınkindan daha iyi değil.
20 yıllık bina flan hepsi bahane. Babamın yaptığı ev benimle yaşıt 33 yıllık. Soba yakmakla falan hiçbi sorun olmuyor. Çatısı akıtmıyor. Alt katta su taşma derdi yok çok şükür. İnsanı da binayı da ayakta tutan bakımdır. Ne eski binalar var rutubeti kabarması bile yok. Bi baca için tadilat yaptırabilirlerdi. Sevap yahu.. Kadına evi kiraya verirken iyiydi de şimdi mi kötü oldu sanki..20 yıllık bina diyorsunuz siz bilmiyor musunuz ısınma problemi olduğunu? iki kuruş için milleti rezil etmişsiniz resmen. ben alttan almadınız filan demiyorum ama hem evin böyle problemi varken o insanlara kiraya ver sonra da hadi yukarı çık de. oyun mu oynuyorsunuz? kadın büyük ihtimalle oğlu için zemin kattan ev tutmuştur. besle kargayı oysun gözünü filan hiç hoş değil.
Bahce kapisi var yüksekte degil sizde beni anlamiyosunuz neyse selametlebak son cevabım diyorum yazmadan edemiyorum. balkonu bahçeye çok yakın ordan çıkarsın nedir ya? siz evinize 2 gün bahçeden bir torba çıkarın bakalım balkona da göreyim bakın insan değil torba diyorum. oldu olacak survivor parkuru kurun da öyle taşısın komşu çocuğu. neyse cidden diyecek bir şey bulamıyorum bir de buraya haklı olduğunuzu düşünüp hakaret dolu konu açıyorsunuz.
Cevap karisti alinti yaparken gercekten dikkatli okumayanlar var. Bu soba problemi maalesef bu sene cikti yani soba yakmasinda sorun yoktu bizim eve duman bu sene dolmaya basladi
bu problem bu sene cikti zaten onceden boyle bir problem yoktu20 yıllık bina flan hepsi bahane. Babamın yaptığı ev benimle yaşıt 33 yıllık. Soba yakmakla falan hiçbi sorun olmuyor. Çatısı akıtmıyor. Alt katta su taşma derdi yok çok şükür. İnsanı da binayı da ayakta tutan bakımdır. Ne eski binalar var rutubeti kavarması bile yok. Bi baca için tadilat yaptırabilirlerdi. Sevap yahu.. Kadına evi kiraya verirken iyiydi de şimdi mi kötü oldu sanki..
Başka çözümü merdivenden çıkamayan çocuğu balkondan atlatmak.Demek ki kadin o sobayi gercekten yakmak zorunda.
Baska careler bulsaniz...
O kadin cektigi cileden belki tahammul sinirindadir. Engelli cocugu olan anneler ayri bir cennetliktir.Onlarin hayatlarini kolaylastirmak sevaptir.
bakin anlamiyosunuz galiba, bina yıkılmali öyle baca tamiriyle duzeltilicek bir problem degil artik ama kadin cikmiyor hâlâ ve ustune saygisizlik ediyorSiz de çözüm olarak insanların kapısına gidip ya sobanı kapat, ya üstteki daireye taşın, ya da "çık git başka daire bul" demeyi buldunuz yani. Ne mantık ama... Siz her bina sorununda başka eve mi taşınırsınız, yani bunun çözümü bu mu? Binanın sahipleri olarak o binada duman sorunu varsa tamirini yaptıracaksınız paşa paşa. Bu kadar basit. Sizin eve duman dolması o kadının suçu, sorunu değil. Parasıyla oturan insanın kapısına gidip dayılık yapamazsınız öyle. Çirkefliği o kadın değil, siz yapmışsınız.
Tamam benimde içim sızlıyor bende çok üzülüyorum ama zaten biz idare ettik hatta dedigim gibi zehirlenmeyi goze aldik ama bu sene ya cikmali ya da binayi yiktiracagiz.. Cnku baca problemi öyle tamir ettirmekle duzelicek boyutta degil maalesef kiEngelli cocugu var evde doğalgaz yok maddi durumu yok ve soba yakmaya mecbur bir ANNE. Nasıl sizin anneniz sizin zehirlenmenizi istemiyorsa o anne de çocuklarının usumesini istemez. Sizi biraz empatiye davet ediyorum. Ayrıca şunu da unutmayın HEPİMİZ BİR ENGELLİ ADAYIYIZ ONA GÖRE DAVRANIN.
o zaman bi usta çağırıp tadilat yaptırcaktınız. En makulu bu. O kadın her an gelip kapınızı çalamaz, yardım isteyemez. Siz de bi yerde yeter moduna girersiniz zaten. O kadının yerine koyun kendinizi, ama tam manasıyla.. O zaman daha farklı çıkış yolları varmış ben nasıl böyle art niyetli düşündüm diye pişman olcaksınız.bu problem bu sene cikti zaten onceden boyle bir problem yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?