Saygısızlığın Bu Kadarı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
cunku kendileri istedi ve bu kadar ucuza hic kimse vermiyor bu devirde ev, daire cok kotu durumda degil soba kismi kotu evet sadece bunu bilerek kendileri istedi fiyatta da ılımlı yaklastilar

Peki dedinizmi kiraya verirken kışın soba yakmayacaksınız.........

Ki hiç sanmıyorum . Canım bence tamir olayı en iyisi zaten yasal yollaraysa başvursanız kusurlusunuz ne komşunuzu uzun nede siz uzulun .

Önce, apartman yıkılacak, dediniz. Şimdi yıkılmayacak diyorsunuz. :KK14:

Apartman hukukuna göre mesela en üst kattaki su problemlerinin tadilatından bütün apartman sorumludur. Kat malikleri ana sorumludur. Kiracılar da ödeme yapar ve kiradan düşerler sonra.
Siz bir ev kiralamışsınız, hukukçu değilim ama herhangi bir tadilat masrafından ev sahibi kimse o sorumludur bu mantığa göre.
Kontratınız varsa kafanıza göre "Evden çık" ya da "Şu kata taşın" diyemezsiniz. Kadın sizin direktiflerinize göre hareket edecek değil. Çok haklı olduğunuzu düşünüyorsanız yasal yollara başvurun.

Ayrıca 'acımak' ne çirkin bir kelimedir :olamaz:
Orda demek istediğim apartman yıkılacak yıkılması gerekiyor aile üyeleri de anlasmazlik icinde kimisi 2 sene daha bekleyelim diyor kimisi hemen yiktiralim saglam degil diyor her kafadan bir ses.

Kiracı ile bir sozlesme imzalanmadi kosullari bilerek kabul etmisti en basta bu sorun da birden patlak verdi.

acımak kelimesi de talihsiz olmuş evet kelimeleri özenli secerdim normalde ama sinirimden dusunememisim acımak haddime değil. Allah içimi biliyor o manaya getirmek istemem ve cekilmesini de istemem.

Peki dedinizmi kiraya verirken kışın soba yakmayacaksınız.........

Ki hiç sanmıyorum . Canım bence tamir olayı en iyisi zaten yasal yollaraysa başvursanız kusurlusunuz ne komşunuzu uzun nede siz uzulun .
Ama tamir yapılacak durumda değil işte :( binadan sızıyor duman baca tamir edilse illaki başka yerden yine patlak vericek

Daha önce ki mesajlarınız da kadın taşındığında sobayla ilgili bi sıkıntı yoktu.. soba tütmüyordu demiştiniz.. şimdiki mesajınız da ise soba kısmı kötüydü zaten kadın taşınırken belirtmiştik demişsiniz.. kendinizle çelişiyorsunuz???? madem sobayla ilgili sorun wardı, bile bile lades diyip kiracıyı kabul etmişsiniz.. bu kadar ucuza bu devirde kimse ev vermiyor demişsini, işte burası hassas nokta, kadında meraklı değildir herhalde bu kadar kötü evde oturmaya.. durumu onu gerektirmiştir.. ama siz baca kısmının sorunlu olduğunu bile bile evinize kiracı almanız çok ama çok yanlış olmuş... hele ki engelli çocuğu olan biri için taşınmak çok zorken...kadına çok üzüldüm bi kere daha:KK43: :KK43: :KK43:

Soba sorunu kiralık evde deyip kiraya vermişler; sorun kendi evlerinde cortlayınca şok olmuşlar :işsiz:

Acımak nedir yahu?
Hepimiz engelli adaylariyiz.
Engelli bir cocuk sahibi anneyi de anlamak lazim.
Sobayi yakma diyorsunuz ne yapacak , nasil isinacak?
Ust kata ciksa ucretini karsilayabilecek gucte mi
O cocugu oraya cikarip indirecek asansor var mi
Bekara kadin bosamak ne kolay hesabi olmus sizin ki

Sorun sizin evdeyse yaptırın evinizi o zaman. Sizin pintiliğiniz yüzünden mi kadın üst kata çıkacak? Kendinizi nasıl haklı görebiliyorsunuz?
Pintilik degil yorumlari bastan sona okuyun evimizdeki baca tamiri yapilicak durumda degil binanin baska yerlerinden de(duvarlardan) sızıntılar var maalesef eve

Ne diyosunuz siz ya? Sobada da baca da da sorun yoktu. Onların evinde de sorun yoktu. bizimkinde de yoktu. bu sene çıktı böyle bi sorun kafaniza gore yorum yapmayin rica ediyorum

Bacada sorun vardı ve bilerek kabul ettiler, diyorsunuz. Ben mi uyduruyorum bunu? Siz yazdınız aynen bu şekilde.
Öyle bir savunma psikolojisindesiniz ki bir dediğiniz diğerini tutmuyor zaten.

bacada sorun yoktu diyorum şu yorumlari okumayanlara cevap vermeyecegim artik bu nedir ya
cunku kendileri istedi ve bu kadar ucuza hic kimse vermiyor bu devirde ev, daire cok kotu durumda degil soba kismi kotu evet sadece bunu bilerek kendileri istedi fiyatta da ılımlı yaklastilar ................... BUNU siz yazdınız biraz önce??? Lütfen kendinizle çelişmeyin.. soba kısmı kötü, bunu bilerek kendileri istedi yazmıssınız??????

Bacada sorun vardı ve bilerek kabul ettiler, diyorsunuz. Ben mi uyduruyorum bunu? Siz yazdınız aynen bu şekilde.
Bacada sorun vardi demedim dogalgaz baglanamiyor sobali olmasini kabul ettiler. dogalgazin baglanamama sebebi bacayla ilgili degil

cunku kendileri istedi ve bu kadar ucuza hic kimse vermiyor bu devirde ev, daire cok kotu durumda degil soba kismi kotu evet sadece bunu bilerek kendileri istedi fiyatta da ılımlı yaklastilar ..... biraz önce konu sahibi bunu yazmadı mı çilek??

cunku kendileri istedi ve bu kadar ucuza hic kimse vermiyor bu devirde ev, daire cok kotu durumda degil soba kismi kotu evet sadece bunu bilerek kendileri istedi fiyatta da ılımlı yaklastilar ................... BUNU siz yazdınız biraz önce??? Lütfen kendinizle çelişmeyin.. soba kısmı kötü, bunu bilerek kendileri istedi yazmıssınız??????
Tamam da ben burda kimse soba yakmak istemez anlaminda dedim yani dogalgazli evde oturup sobali evde oturanin halinden anlamiyorsunuz dendigi icin

Kabul ettigi şey sadece sobali olmasi. Sobadan eve sızıntı olmasi flan degil . Hasbunallah

Sobada sorun vardı, bilerek kabul ettiler dediniz.
Acaba "Doğalgazda sorun var, o yüzden soba yakmak zorunda kalacaksınız" dediyseniz, bunu biz nasıl tahmin edebiliriz? O zaman açıklayıcı olun. Telepati yapacak değiliz.
Mesajları da okudum ayrıca. Yine de siz suçlusunuz :KK14:

cunku kendileri istedi ve bu kadar ucuza hic kimse vermiyor bu devirde ev, daire cok kotu durumda degil soba kismi kotu evet sadece bunu bilerek kendileri istedi fiyatta da ılımlı yaklastilar ..... biraz önce konu sahibi bunu yazmadı mı çilek??
Oku şunu :

Tamam da ben burda kimse soba yakmak istemez anlaminda dedim yani dogalgazli evde oturup sobali evde oturanin halinden anlamiyorsunuz dendigi icin

Bacada sorun vardi demedim dogalgaz baglanamiyor sobali olmasini kabul ettiler. dogalgazin baglanamama sebebi bacayla ilgili degil
cunku kendileri istedi ve bu kadar ucuza hic kimse vermiyor bu devirde ev, daire cok kotu durumda degil soba kismi kotu evet sadece bunu bilerek kendileri istedi fiyatta da ılımlı yaklastilar...... bunu siz yazmadınız mı?

Sobada sorun vardı, bilerek kabul ettiler dediniz.
Acaba "Doğalgazda sorun var, o yüzden soba yakmak zorunda kalacaksınız" dediyseniz, bunu biz nasıl tahmin edebiliriz? O zaman açıklayıcı olun. Telepati yapacak değiliz.
Mesajları da okudum ayrıca. Yine de siz suçlusunuz :KK14:
Hep birden üzerime geldiğiniz için kelimeleri secemiyorum artık hepinize ayrı izah .

Ben suclu oldugumuz yanlari kabul ediyorum
Ama siz ortadaki sorunu ve cozumun ne olmasi gerektigini söylemek yerine şurda suçlusun burda suçlusun demekte ve halâ anlamamakta israrcisiniz.

Objektif degil sadece saldıran yorumlar var

Evet bende okudum o kismi
Biz basta belirttik yazmis
Demek ki zor durumdaydi ki kabul etti kadin.
Hasarli veya tadilat ihtiyaci olan evi kiraya vermeleri sacma olan zaten
Ben evi vermedikten sonra kim zorla kiralayabilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X