saygısızlık değil mi bu?

çünkü çok fazla kızdım.o anda kötü birşey dememek ve sakinleşmek için kapattım.Evet görüşmemeyi düşünüyorum yaptığı hatanın farkına varsın bir daha bu kadar kolay bu cmleleri kurmasın.Ve sizinde görüşlerinizi merak ettiğim için burada paylaştım.Eğitim durumuma gelince.Öğretmen olmam benim her dakika mantıklı davranmam yada olaylara soğuk kanlı yaklaşık konuşmayı denemem anlamına gelmiyor.Bende bir insanım ve her insanın tıkandığı noktalar vardır.Salak kelimesini ondan beklemediğim için son derece şaşırdım ve kızdım tepkimde bu yönde oldu.teşekkr ederim yorumunuz için.

o zman karakter meselesi diyip geçicem.çünkü herkes bana göre konuşarak anlaşır.ben teli kapıyım görüşmiyim hatasını anlasın diyosunuz.belki o sizin neye kızdığınızı bile bilmiyo.konuşmak varken trip atmanın ne anlamı var uzadıkça uzar.neyse herkesin hayat tercihi.mutluluklar.

ya ezik deme olayı şöyle.Yalan dünya diye bir dizi var orda bir karakter ezik miyim ben ya vs. tarzında cümleler kuruyor.bizde kendi aramızda o şekilde şakalaşıyoruz.ki ben ona ezik demeden öncede o bna demişti sohbet ederken.Yanii benim ezik kelimeme tepki olarak salak dediğini düşünmüyorum.Öyle olsaydı zaten bu kadar kızmazdım.

ya ezik deme olayı şöyle.Yalan dünya diye bir dizi var orda bir karakter ezik miyim ben ya vs. tarzında cümleler kuruyor.bizde kendi aramızda o şekilde şakalaşıyoruz.ki ben ona ezik demeden öncede o bna demişti sohbet ederken.Yanii benim ezik kelimeme tepki olarak salak dediğini düşünmüyorum.Öyle olsaydı zaten bu kadar kızmazdım.

sen ona arkadaş ortamında mı ezik dedin?? normalde çok bilmiş midir?? kompleksli mi ??

sen ona arkadaş ortamında mı ezik dedin?? normalde çok bilmiş midir?? kompleksli mi ??

kendisi çok bilmiş bir insan.Herşeye bir cevap verir.Arkadaş ortamında değil msjlaşırken dedim.''ezik miyimm ben yaa '' diye bir replikte var dizide o şekilde de şakalaşıyorduk zaten.Ezik kelimesine takılmış olmasından dolayı demesi imkansız kızmamın nedenide bu zaten.ciddi ciddi ezik desem oda o karşılığı verir çok normal

Son düzenleme:
siz saka da yapsanız o'na ''ezık'' demıssınız .
o da sınırlenıp sıze hakarat etmıs.karsılıklı olmus yanı .
kimse;emın oldukları dogrularıyla dalga gecılmesınden
hıc hoslanmaz.muhtemelen sevgılının de tepkısı bu yuzden olmus .
sahsen ben de sınır olurdum .benım bıldıgım dogrunun kesın ve net dogru olduguna
emınsem ,karsı taraf bılıp bılmeden dalga gecıyorsa benım dogrumla ,ben de sınır olup
sert bır cevap verırım .

kac yasindasiniz merak ediyorum...

ben ona ezik dedim o bana salak dedi ayy hayatimda kimse diyemez pat kapadim teli...

sizce ezik demek salak demekten daha mi asagi birsey,

herkes herseyi dogru bilecek degil,ezik diye saka yapmisiniz ama bu ezikte güzel bir saka terimi degil..

adaminda demek ki gururuna dokunmus ezik kelimesi her ne kadar sakayla olsada..

senide uyarmis kendini salak yerine düsürme diye..

insan sinirle belki o an anlayamaz ama yazarkende anlamaz mi düsünüyor yazarken,ezik dedim kirildi..

siz ezik ya da buna benzer sakalarda bulunursaniz karsinizdakide o rahatlikta konsuur...

siz söylemeyin o söylerse saygisizlik olur herkesin bir alinma noktasi vardir..o da alinmis demese iyidi ama biri bana saka dahi olsa ezik dese

kabul edemem...sakasi mi olur ergen tipler gibi

kac yasindasiniz merak ediyorum...

ben ona ezik dedim o bana salak dedi ayy hayatimda kimse diyemez pat kapadim teli...

sizce ezik demek salak demekten daha mi asagi birsey,

herkes herseyi dogru bilecek degil,ezik diye saka yapmisiniz ama bu ezikte güzel bir saka terimi degil..

adaminda demek ki gururuna dokunmus ezik kelimesi her ne kadar sakayla olsada..

senide uyarmis kendini salak yerine düsürme diye..

insan sinirle belki o an anlayamaz ama yazarkende anlamaz mi düsünüyor yazarken,ezik dedim kirildi..

siz ezik ya da buna benzer sakalarda bulunursaniz karsinizdakide o rahatlikta konsuur...

siz söylemeyin o söylerse saygisizlik olur herkesin bir alinma noktasi vardir..o da alinmis demese iyidi ama biri bana saka dahi olsa ezik dese

kabul edemem...sakasi mi olur ergen tipler gibi

ezik kelimesini yukarıda açıkladım.eleştiriye açığım.Fakat benim ona ezik dememin şaka yollu olduğunu biliyordu aramızda bir şakaydıı.Ben demeden dakikalar önce başka bir şekilde şakalaşırken kendiside kullandı zaten.Sizin dediğiniz gibi olsa zaten onun salak demesine tepki vermem.hak ettiğimi düşşünürüm.

vay be ne konuymuş ama bende herkes nerede diyordum.baştan aşağı iki tarafta yanlış diyemeyeceğim ezik le salak arsında fark var erkek her zaman kadına biraz daha nazik olmak zorunda.hemen cuk oturtmak zorunda değil cevabı eğer erkek argo seven biri olmasaydı cevabını argo olarak vermezdi.hayır hayır burada erkek kusurlu %80 erkek %20 kız kusurlu bu kadar.sonuç olarak oturup konuşmak en hayırlısı diye düşünüyorum ben....

Ezik kelimesi de iltifata girmiyor zaten, saygısız demişsin, şaka demişsin ama o senin erkek arkadaşın ne kadar süredir arkadaşsınız bilmiyorum ama erkeklerin böyle aşağılayıcı laflar şaka da olsahoşlarına gitmez.

Eski açtığın konulara bir göz attımda, erkek arkadaşın (hala aynı kişiyse eğer) böyleymiş zaten çabuk sinirlenen bi yapısı varmış.. Belki sevgilinin sinirli olduğu bi zamana denk gelmişsindir.Erkekler ciddi olduğu konularda şaka yapılmasından nefret ederler benimkinden de biliyorum :1: uzatma derim aç telefonunu muhakkak msj atacaktır.. Bende senın gibi çok alınganım gerçi baya törpüledim kendimi bu konuda. insan objektif bakınca ne kadar gereksiz alınganlıklar olduğunu farkediyo :31:

bazen şakasına da söylesiniz karşıdaki ciddi anlayabilir dimi...arkadaşlarla konuşurken neyse de sevgiliyle bu tarzda konuşmak garip geldi...ezik demen sinir etmiş demekki haksız değil yani

evet şuan görev yapmasamda öğretmenim..Fakat bunun konuyla ilgisi nedir? Salak demesini mazur mu görmeliydim?yukarıda da belirttiğim gibi ezik demem şakaydı oda bunu biliyordu.benim ki bir hakaret değildi.

öğretmensiniz ve patrona halil isyanı lale devri ilişkisini bilmiyomusunuz? a a a a diyorum sadece. hani öğretmen olmasanız amenna bilemeyebilirsiniz ama acayipmiş valla.

Şaka sözcükleriniz "ezik"le kalmayacak gibi...sevgilinizde bende şaka yaptım der çıkar işin içinden gibime geliyor..:12:

[ı]evet şuan görev yapmasamda öğretmenim..fakat bunun konuyla ilgisi nedir? Salak demesini mazur mu görmeliydim?yukarıda da belirttiğim gibi ezik demem şakaydı oda bunu biliyordu.benim ki bir hakaret değildi.[/ı]

kusura bakmayın da her öğretmen ve hatta lise mezunu herkes patrona halil isyanını bilir
benim karşıma çıksa böle biri salak demesem de bi durur düşünürüm
saygı kısmına girmiyorum bile o sizin meseleniz

öğretmensiniz ve patrona halil isyanı lale devri ilişkisini bilmiyomusunuz? a a a a diyorum sadece. hani öğretmen olmasanız amenna bilemeyebilirsiniz ama acayipmiş valla.

tarih bilgim iyi değildir.konuyu açarkende söyledim zaten.matematik öğretmeniyim arkdaşım.Öğretmenler herşeyi bilir diye bir kanun yok.branşım değildir bilgim azdır anlatbildim mi?konu bu değil üstelik.

kusura bakmayın da her öğretmen ve hatta lise mezunu herkes patrona halil isyanını bilir
benim karşıma çıksa böle biri salak demesem de bi durur düşünürüm
saygı kısmına girmiyorum bile o sizin meseleniz

yahu genelleme yapmayın bilmiyordum.Aklımdan çıkmış.Tarih bilgimde iyi değildir diyorum.Fakat konu içerisinde benim bilmememe takılmanız son derece garip.Bilmediğimi zaten söylüyorum vay efendim nasıl bilmezsin.Htırlamıyorum laledevriyle ilşkisini olamaz mı?

senin ona ezik diyerek rencide etmen şaka,onun sana salak demesi saygısızlık...

Back
X