- 27 Aralık 2011
- 5.593
- 4.467
- 373
- Konu Sahibi prettywitch
her öğretmenin uzmanlık dalı branşı vardır siz ne diyorsunuz yaa saçma saçma...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tarih bilgim iyi değildir.konuyu açarkende söyledim zaten.matematik öğretmeniyim arkdaşım.Öğretmenler herşeyi bilir diye bir kanun yok.branşım değildir bilgim azdır anlatbildim mi?konu bu değil üstelik.
mrb. kızlaar dha geçenlerde erkek arkadaşımla ilgili bir konu açtım.Bugün bir yenisi eklenmiş bulundu.erkek arkadaşımla konuşuyorduk bir dizi başlamış tarihle ilgili onu izliyordu.Banada dediki bence bu dizinin konusu lale devri dönemleri falan.Bk bakaalım netten dedi.Baktım patrona halil İsyanı yla alakalıymış.Bende şaka yaptım ezik bilemedin diyee.oda dedi ptrona halil isyanı lale devrinin sonunu getirmiş.Blip bilmeden ezik deme.Kendinide salak konumuna düşürme dedi.
hayatımda ilk defa bir insan bana bu kelimeleri söylüyor o kadar çok sinir oldum kiii.Hiç bişey demedim telimi falanda kapattım.İnanamıyorum şuann dediklerinee.tarihimde iyi değildir.bilmiyordum yanii asıl sorun bilmemem değil zaten yanii bilmediğim için kendimi rahatsız hissetmedim herkes her konuyu bilecek diye birşey yok.Ama bu kadar saygısız konuşmasıı beni çok sinirlendirdi.Hatta bir kaç gün görüşmeyi düşünmüyorum.Salak dedi resmen yaa![]()
Ben normalde konuştuğum kelimelere çok dikkat ederimm.Asla kaba konuşmam.bana karşıda konuşulmasını istemem.hassas olduğumu bilir bu konuda şuan şok oldum.![]()
![]()
once sen baslatmissin guzelim ya. Saka yapmissin,belki hep yapiyorsun ama bu sefer alinacagi tutmus demek Ki..
bence ezik kelimesini aranızda sakalasma amacyla kullanıyorsunuz oda bunu biliyorsa yaptıgı yanlıs valla acıkcası ben birseyi bilemesem karsımdaki gulerek ezik seni bilemedin dese gulerim sakaya vururum.. o oyle degil kendini salak gosterme falan filan deyip ciddiye vurmam isi bende dalga gecerek soylerim hani tartısma yaratıcak konu degilki cocuk gibi o ne oyle..
siz bir birinizi gerçekten seviyormusuznuz ya!
aranızda sürekli bir rekabet,birbirini ezmeye çalışan iki insan..
lise ergenleri bile artık bu sebepleri büyütüp kafalarında yormuyolar hayır birde öyle büyük bi dert haline getirip buraya açıyosunuz...!
Daha şimdiden saygısızlık yapan ilerde neler söyler? Kim bilir,sanırım onun aşağlık komplexi var sevmeyi beceremiyor ilerde aranızdada güç savaşı başlayacak ,kendisini ben ham buldum
Bilmiyorum belki burçlardan da kaynaklanıyor olabilir.ikimizde aslan burcuyuz.bundan kaynnaklanıyor olabilir.Bugüne kadar hiçbir erkek arkadaşım bana salak demediği için ilginç geldi.olay bu.Buraya belirli konular paylaşılır diye birşey yok.Bu bnm içime dert olmuştur üzülmüşümdür açıp tarafsız fikirler ne yönde diye görmek istemişimdir.
mrb. kızlaar dha geçenlerde erkek arkadaşımla ilgili bir konu açtım.Bugün bir yenisi eklenmiş bulundu.erkek arkadaşımla konuşuyorduk bir dizi başlamış tarihle ilgili onu izliyordu.Banada dediki bence bu dizinin konusu lale devri dönemleri falan.Bk bakaalım netten dedi.Baktım patrona halil İsyanı yla alakalıymış.Bende şaka yaptım ezik bilemedin diyee.oda dedi ptrona halil isyanı lale devrinin sonunu getirmiş.Blip bilmeden ezik deme.Kendinide salak konumuna düşürme dedi.
hayatımda ilk defa bir insan bana bu kelimeleri söylüyor o kadar çok sinir oldum kiii.Hiç bişey demedim telimi falanda kapattım.İnanamıyorum şuann dediklerinee.tarihimde iyi değildir.bilmiyordum yanii asıl sorun bilmemem değil zaten yanii bilmediğim için kendimi rahatsız hissetmedim herkes her konuyu bilecek diye birşey yok.Ama bu kadar saygısız konuşmasıı beni çok sinirlendirdi.Hatta bir kaç gün görüşmeyi düşünmüyorum.Salak dedi resmen yaa![]()
Ben normalde konuştuğum kelimelere çok dikkat ederimm.Asla kaba konuşmam.bana karşıda konuşulmasını istemem.hassas olduğumu bilir bu konuda şuan şok oldum.![]()
![]()