saygısızlık değil mi bu?

her öğretmenin uzmanlık dalı branşı vardır siz ne diyorsunuz yaa saçma saçma...

tarih bilgim iyi değildir.konuyu açarkende söyledim zaten.matematik öğretmeniyim arkdaşım.Öğretmenler herşeyi bilir diye bir kanun yok.branşım değildir bilgim azdır anlatbildim mi?konu bu değil üstelik.

öğretmenler belli başlı şeyleri bilmelidir ama,bilmek lazım çoğu şeyi.ikincisi de erkek arkadaşınızla konuşma şekliniz garipmiş,ezik bilemediiin falan. o da size salak demiş.ayıp etmiş.haklısınız sinirlenmekte buna.ama zaten erkekler küçümsenince daha bi sinirleniyorlar ya,siz onunla dalga geçince tutamamıştır kendini.bir daha dedirtmezsiniz.

Ben seni haklı gördüm.
Evet sen başlatmışsın, senin de ayıbın var işin içinde.
Kabul etmek de lazım ki salak, ezik'ten daha ağır bir kelime, en azından bana göre.
Sen bir laf ettin diye üzerine onun da laf etmesi gerekmiyordu. O mantıkla senin de şimdi ona küfür etmen falan gerek. Ne gerek var sonuçta...
Ortada yaşanan şey ebelemece değil, ilişki. Bir tarafın durması lazım. (Böyle durumlarda duran taraf olmadığım için durması gereken karşımdakidir diye düşünüyorum.-
Telefonunu falan kapatma, ararsa aç, mesaj atarsa cevap ver ama buzdolabı gibi ol. :ssz:

İlişkilerde "salak ,ezik, mal .. vs " gibi lafları anlamıyorum. Azcık kendinize saygı gösterin arkadaşım ya
Sen ilk ezik dediğin o da altta kalmamak için "salak" lafını kullanmış olabilir.
Gidin bence bir an önce barışın. Soğukluk olmasın.:ssz:

bence ezik kelimesini aranızda sakalasma amacyla kullanıyorsunuz oda bunu biliyorsa yaptıgı yanlıs valla acıkcası ben birseyi bilemesem karsımdaki gulerek ezik seni bilemedin dese gulerim sakaya vururum.. o oyle degil kendini salak gosterme falan filan deyip ciddiye vurmam isi bende dalga gecerek soylerim hani tartısma yaratıcak konu degilki cocuk gibi o ne oyle..

Son düzenleme:
Ezik denmeside şaka bile olsa bazı şeylerin yolunu açıyor işte dememek lazım bu tarz kelimeleri.Ama yok çok katı olun bu konu da ben normalde ılımlıyımdır .Evli olsaydınız eşinizin gönlünü almanız gerektiğini bile söylerdim ama bilirim ki ucuz etin yahnisi iyi olmaz .Şimdiden tavrınızı koydunuz koydunuz hoşlanmadığınızı gösterdiniz sonradan sittin sene uraşsanız o saygıyı kazanamazsınız.!

Daha şimdiden saygısızlık yapan ilerde neler söyler? Kim bilir,sanırım onun aşağlık komplexi var sevmeyi beceremiyor ilerde aranızdada güç savaşı başlayacak ,kendisini ben ham buldum

once sen baslatmissin guzelim ya. Saka yapmissin,belki hep yapiyorsun ama bu sefer alinacagi tutmus demek Ki..

çocuğun yerinde olsam seni aramam bile sen onunla biçimsiz konuş o seninle konuşurken dikkat etsin oldu güzelim başka isteğin

mrb. kızlaar dha geçenlerde erkek arkadaşımla ilgili bir konu açtım.Bugün bir yenisi eklenmiş bulundu.erkek arkadaşımla konuşuyorduk bir dizi başlamış tarihle ilgili onu izliyordu.Banada dediki bence bu dizinin konusu lale devri dönemleri falan.Bk bakaalım netten dedi.Baktım patrona halil İsyanı yla alakalıymış.Bende şaka yaptım ezik bilemedin diyee.oda dedi ptrona halil isyanı lale devrinin sonunu getirmiş.Blip bilmeden ezik deme.Kendinide salak konumuna düşürme dedi.

hayatımda ilk defa bir insan bana bu kelimeleri söylüyor o kadar çok sinir oldum kiii.Hiç bişey demedim telimi falanda kapattım.İnanamıyorum şuann dediklerinee.tarihimde iyi değildir.bilmiyordum yanii asıl sorun bilmemem değil zaten yanii bilmediğim için kendimi rahatsız hissetmedim herkes her konuyu bilecek diye birşey yok.Ama bu kadar saygısız konuşmasıı beni çok sinirlendirdi.Hatta bir kaç gün görüşmeyi düşünmüyorum.Salak dedi resmen yaa:47::47::47:

Ben normalde konuştuğum kelimelere çok dikkat ederimm.Asla kaba konuşmam.bana karşıda konuşulmasını istemem.hassas olduğumu bilir bu konuda şuan şok oldum.:47::47: :43::43:

sandiginiz kadar dikkat etmiyormussunuz demek.. saygi karsiliklidir.. kadinlar neden saygisizligi kendileri baslatip, sonrada karsisindakinden saygi beklerler anlamiyorum.. sirf kadin oldugunuz icin mi?
incitmeyin ki incinmeyesiniz..

Neden insan sevdiğine ezik der ki; ya da salak, ya da aptal vs vs..

İki taraf da hatalı..

Kişi ne söylerse onu işitir..

once sen baslatmissin guzelim ya. Saka yapmissin,belki hep yapiyorsun ama bu sefer alinacagi tutmus demek Ki..

msj atmış küstün mü diye cvp vermedim aradı açmadım.vs. vs. sonra bende bozulduğumu söyledim ama bir özür bile dilemiyor..ezik olayının şaka olduğunu biliyor.Salak lafınıda bilmeden yorum yapıp ezmeye çalıştığın için dedim diyor.

Bende dedim ki bir özür bile dilemiyorsun.Oda özür dilenilecek birşey yok.gereksiz yere niye özür dileyeyim diyor.Bende bu kadar mı zor dedim.off falan diyor.Sonuç olarak özür dilemedi.Bende bir daha hakaret etme bana dedim.

bence ezik kelimesini aranızda sakalasma amacyla kullanıyorsunuz oda bunu biliyorsa yaptıgı yanlıs valla acıkcası ben birseyi bilemesem karsımdaki gulerek ezik seni bilemedin dese gulerim sakaya vururum.. o oyle degil kendini salak gosterme falan filan deyip ciddiye vurmam isi bende dalga gecerek soylerim hani tartısma yaratıcak konu degilki cocuk gibi o ne oyle..

aynen üstelik bu olay olmadan 2 dakika önce şaka yapıyordu.benimde şaka yollu söylediğimi bbiliyordu.Ben biraz üstüne gitsem küfür edecek demek ki.Halende kabul etmiyor hakaret etmedim ben diyor.:31:

siz bir birinizi gerçekten seviyormusuznuz ya!
aranızda sürekli bir rekabet,birbirini ezmeye çalışan iki insan..

lise ergenleri bile artık bu sebepleri büyütüp kafalarında yormuyolar hayır birde öyle büyük bi dert haline getirip buraya açıyosunuz...!

Son düzenleme:
siz bir birinizi gerçekten seviyormusuznuz ya!
aranızda sürekli bir rekabet,birbirini ezmeye çalışan iki insan..

lise ergenleri bile artık bu sebepleri büyütüp kafalarında yormuyolar hayır birde öyle büyük bi dert haline getirip buraya açıyosunuz...!

Bilmiyorum belki burçlardan da kaynaklanıyor olabilir.ikimizde aslan burcuyuz.bundan kaynnaklanıyor olabilir.Bugüne kadar hiçbir erkek arkadaşım bana salak demediği için ilginç geldi.olay bu.Buraya belirli konular paylaşılır diye birşey yok.Bu bnm içime dert olmuştur üzülmüşümdür açıp tarafsız fikirler ne yönde diye görmek istemişimdir.

ilişkilerde biribirinize saygılı konuşmak en önemli şeydir,özellikle bir erkeğe ezik falan demek onu çok kırar ve öfkelendirir,neden bu kadar birbirinizle yarış halindesiniz anlamadım,çok okuyan bilen araştıran bir arkadaşınız var,sanki o sürekli bilmişlik yapıyor ve siz de bundan hoşlanmıyorsunuz gibime geldi..belkide bay bilmiş sürekli pohpohlanmak istiyordur..

Daha şimdiden saygısızlık yapan ilerde neler söyler? Kim bilir,sanırım onun aşağlık komplexi var sevmeyi beceremiyor ilerde aranızdada güç savaşı başlayacak ,kendisini ben ham buldum

benim korktuğumda bu zaten..

Bilmiyorum belki burçlardan da kaynaklanıyor olabilir.ikimizde aslan burcuyuz.bundan kaynnaklanıyor olabilir.Bugüne kadar hiçbir erkek arkadaşım bana salak demediği için ilginç geldi.olay bu.Buraya belirli konular paylaşılır diye birşey yok.Bu bnm içime dert olmuştur üzülmüşümdür açıp tarafsız fikirler ne yönde diye görmek istemişimdir.

Hıımm burçlarınız aslan demek,şimdi anladım bu yarış halindeliğini...allah kolaylık versinde sen bir burç uyumuna bak benim bildiğim iki aslan birlikte olamaz diye biliyorum,olsada böyle üstünlük yarışına girebilirsiniz..

mrb. kızlaar dha geçenlerde erkek arkadaşımla ilgili bir konu açtım.Bugün bir yenisi eklenmiş bulundu.erkek arkadaşımla konuşuyorduk bir dizi başlamış tarihle ilgili onu izliyordu.Banada dediki bence bu dizinin konusu lale devri dönemleri falan.Bk bakaalım netten dedi.Baktım patrona halil İsyanı yla alakalıymış.Bende şaka yaptım ezik bilemedin diyee.oda dedi ptrona halil isyanı lale devrinin sonunu getirmiş.Blip bilmeden ezik deme.Kendinide salak konumuna düşürme dedi.

hayatımda ilk defa bir insan bana bu kelimeleri söylüyor o kadar çok sinir oldum kiii.Hiç bişey demedim telimi falanda kapattım.İnanamıyorum şuann dediklerinee.tarihimde iyi değildir.bilmiyordum yanii asıl sorun bilmemem değil zaten yanii bilmediğim için kendimi rahatsız hissetmedim herkes her konuyu bilecek diye birşey yok.Ama bu kadar saygısız konuşmasıı beni çok sinirlendirdi.Hatta bir kaç gün görüşmeyi düşünmüyorum.Salak dedi resmen yaa:47::47::47:

Ben normalde konuştuğum kelimelere çok dikkat ederimm.Asla kaba konuşmam.bana karşıda konuşulmasını istemem.hassas olduğumu bilir bu konuda şuan şok oldum.:47::47: :43::43:

sen şakacıktan demişsen oda sana şakacıktan demiş farzet. saygı gosterecekin ki saygı göresin

Back
X