- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrblar arkadaşlar..
eşim olmadık yerden sinirimi bozmayı başardı hemen konuya girip fikirlerinizi almak istiyorum sinirlerim zıpladı resmen
eşim geceye kadar mesaide kalıyo bütün gün yalnız basıma bekliyorum gelsinde güzel vakt gecirelim diye tabi oda aynı sekilde..uykulu uykulu bile olsa gerekrse sabaha kadar oturup brbrimize vakt ayırıyoruz ..
dün işten geldi pc basında kaçırdığımız dizimizi izliyoruz..dizide olay şu bir çocuğun sevgilisi var eski sevgilisi birden ortaya çıkıyo ve aynı evde yasamak durumunda kalıyolar.eski sevgili sabah 3 erkeğin içine üstnde erkeklerden birinin gömleğini giymiş vaziyette çıkıyor...tabi bu 3 erkek ayran budalası gbi bakıp kalıyolar kıza..
eşimle diyaloğumuz
eşim -abartmışlar baya
ben -aynen ama eski sevgiliyi abartmaları lazımki çocuğun aklı tekrar ona kaysın başka trlü nasıl bozulcak yeniyle arası
eşim -yani..bu eski sevgilide tam şey çıktı
ben -deme öle be dizi işte
eşim -ztn anca dizide olur gercekte böle 3 erkeğin içine bu halde çıkılırmı ?parçalarlar valla
bu lafın üstne ne tepki vereym ne söyliyim bilemedm böyle kaynar kaynar suları söktüler snaki tepemdennn.sinirim tavan yaptı resmen...
parçalarlar dediğide kız jartiyerle fln çıksa yabancı flm izlesek bi neviii diycem.yahu kzıın üstnde erkek gmleği var sadece bacakları görünüyo..türk yapımı bi dizi o kızı bile parçalıycaklarını düşünüo sevgili kocam...neresnden vurayım ne hissettiğimi nasıl anlatayım bilemedm...çok öfkeliyim ama asıl kızdığım şeyi eşimede burayada anlatamıyorum çünkü yok tarifi tarf edemediğim bi sebpten öfkem...bu yaptığı bana saygızılık değilmi ya...o benm eşim naısl böyle konusur nasıl yakıstırıyo kendine.
dünden beri buz gbiyim.boş bulundum söyledm özr dilerim niye bu kadar büyütüosun tm konusalım halledelm hadi dedi ama konusmak bile istemedm...çok bozuldu snrlerm çokk.haksızmıyım kızlar
Bence de abartmışsın doğruyu söylemek gerekirse.
Filmdeki bir sahne için eşinin ağzından kaçırdığı-hadi patavatsızca diyelim-bir cümle için bu kadar tepki göstermek yersiz.
Evliliklerde öyle anlar geliyor ki çok daha büyük patavatsızlıkları,kimi zaman büyük hataları bile tolore etmen gerekebiliyor.
Ne derseniz diyin evliliği sürdürmenin yolu budur.
Öyle dört dörtlük harikulade ilişkiler, mükemmmel diyologlar filan filmlerde olur ancak.
Sen şimdi bu patavatsızlık için de trip yapıyorsun eşine ,diğer konularındaki gibi çok ciddi sorunlar da yaşıyorsunuz bi yandan.
Sadece büyük ve önemli sorunlara odaklanıp ufak tefek sorunları büyütmeseniz nasıl olur.
Ayrıca; Amanede eşin de bir erkek sonuçta.Erkeklere çok çeşitli kılıktaki bayanlar çekici gelebilir buna şaşırmaman gerekir:))
ayy allah aşkına ne var bunda yaa![]()
benm yanımda otururken başkabi kadın çekici gelcek bide üstüne yorum yapcak utanmadan.tm abartılı olabilir tepkim ama bende buyum k.bakmasın yok öyle dünya...tolere etmeye çalıştığım çok konu var ztn ama işin içinde kadın oldumu küçükte olsa büyüyo sorun bnm için
ya cnm niye ne var bunda...aynı yorumu ben bir erkek için yapsam eşim normalmi karsılardı acaba parçalarlarmıs pehhh