saygısızlık diz boyu

denizmisirli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
8
0
1
30
az önce bu siteden her kim ise bana utanmadan mesaj attı. siz bu şekilde burada benim numaramı paylaşamazsınız beni bu şekilde rahatsız asla edemezsin çocuk oyuncağı değil bu iş siz istersiniz ben falınıza bakarım veya bakmam benim ne buradan reklam yapmaya ne de sahip olduğumdan fazla müşteriye ihtiyacım var. bunu buradan benim başka bir arkadaşıma da yaptınız o da geldi açıklamasını yaptı. saygısızlığın lüzumu yok insanların sinirlerini bu saatte geremeye ise hiç hakkınız yok gelip bana bu şekilde mesajlar atmayın buradan benim numaramı paylaşan insanlar da bunu bir daha yaptıkları takdirde bunu cezasını ödeyecekler kimse kimsenin şahsi bilgilerini izinsiz paylaşamaz hukuk önünde de cezası var bunun hepiniz bi kendinize gelin işim gücüm yok oturup size reklam yapmakla uğraşacak değilim bir sürü müşterim var biri bile bu saygısızlığı yapmadı reklama ihtiyacım varsa girer kendim de yazarım.yeter bu saygısızlık kendini haddini bilmeyip de gelip bana gecenin bi yarısı saçma sapan suçlamalarla mesaj yatan bayan da bi kendine gelsin.buradan da isteyen bilen zaten gelir bana baktırır ulaşır adım belli sanım belli bilen var tanıyan var bir şeyden şüphelenip gelip de bana mesaj atmayanı da kınıyorum

numaranızımı paylasmıslar
nerden bılıyorlar numaranızı ?

numaranızımı paylasmıslar
nerden bılıyorlar numaranızı ?
evet bilmiyorum beni arayan çok oluyor arkadaşlarından alıyorlar genelde numaramı bende bakıyorum ama az önce bi mesaj geldi işte reklam yapıyosun utanmadan falan diye benim böyle işlerle işim olmaz benim yakın çevremde bilmez benim fal baktığımı ben her yerde paylaşmam herşeyi bundan dolayı yani ayıptır bu yapılan saygısızlıktır gecenin bir vakti bana bu şekilde mesajlar gelmesi rahatsız edicidir aynı zamanda yapılmasın rica ediyorum

rahatsız oldugunuz kısıyı kıbleyın
konuyu tam anlayamadım ama numaranızın ıznınız olmadan paylasılması kotu olmus
gerekenı yaparlar
bu sıteden sızın tanıdıgınız bırı var demekkı

rahatsız oldugunuz kısıyı kıbleyın
konuyu tam anlayamadım ama numaranızın ıznınız olmadan paylasılması kotu olmus
gerekenı yaparlar
o kişinin buradaki adını da bilmiyorum bilsem şikayet edicem edemiyorum bende üye oplup açıklama yaptım herkes ona göre davransın rica ederim

e burda kım oldugunu bılmeden burdan bırı olduguna nasıl emın oldunuz kı?
vallahı tam dallas beynım yandı
:)
belkı bu sıteye uye oldugunuzu bılen bı arkadasınız sıze saka yapmıstır
kadınlar kulubunden yazıyorum deyıp reklammı yapıyorsun dıyor
ısmını numaranı bılen kısı ?

hayır birisi bana mesaj atıyor şahsi numarama ve kadınlar klubünden reklam yaptığımı insanlara kendimi tavsiye ettiğimi söyleyerek beni suçluyor bende onun üzerine üye oldum açıklama yapmak adına ben evet fal bakıyorum çok uzun yıllardır da yapmıyorum bu işi arayan herkese de fal bakmam ayrıca arada hayır dediğim de olur bu işi yeterince fazla müşteri ile zaten yapıyorum benim hayatımda kadınlar klubü sitesine bugunden önce bir girmiişliğimde yok ayrıca yani yalan yanlış şeylere buradaki insanlar da inanmasınla gelip beni de suçlamasınlar

Iyi ki reklam yapmıyorsunuz, numaranızı dağıtan kişi bu, Yani nam-ı diğer falcı deniz
ben denizi tavsiye ederim dedikleri çıktı. ama daha zamanı var bazı şeylerin bekliyorum daha ama yakın tarihli verdikleri çıktı
Hadi gidin kendi kendinizi numaranızı dağıtıyor diye şikayet edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…