- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.958
- 248
- Konu Sahibi melankolik_24
Sizi damdan dusen anlar. Ben de uc arkadasimla neredeyse muhabbeti kestim. Bir piknik ortaminda 6-7 saat boyunca bebek, kaka, dis konustular. O derece abarttilar. Ben onlarin bos insan oldugunu, onlarla baska telden muhabbet edilemeyecegini anladigim anda mesafe koydum. Yuzlerine de soyledim kibarca. Arkadasliklari beni mutlu etmedi cunku. Baska bir arkadasim iki cocuklu. Guzel muhabbeti var. cocuklari sen sorarsan anlatir. Universite mezunu degil. Ev hanimi bu da.. demek ki isteyen bebek disinda konusabiliyor. Size kalmis. Ben olsam musade ister yalansiz gruptan cikardim. Bana hitap etmiyor muhabbet derdim. Sessize alsam dahi telefonumda mesaj gormekten hoslanmam. Hic gelmemesini yeglerim.
Buradaki cogu arkadas yazdiklarinda hakli. Bebekli insanin tum hayati doluyordur. Ama kadina nasilsin diyorsun bebegi anlatiyor disi cikiyor da huysuz da.. hey aloo.. ben seni soruyorun bebegi degil. Demek ki burada bir sorun var.
Buradaki cogu arkadas yazdiklarinda hakli. Bebekli insanin tum hayati doluyordur. Ama kadina nasilsin diyorsun bebegi anlatiyor disi cikiyor da huysuz da.. hey aloo.. ben seni soruyorun bebegi degil. Demek ki burada bir sorun var.