Saygisizlik

Kızım 6 oğlum 3 yaşında aldatma olayını açtığımda ben öyle bir insan değilim diyor kendini öyle bir savunuyor ki aslında o taraflarda da çok bezi olan bir insan değil ayrı yatıyoruz ama cinsellik yok hayatımızda beni o durumumu hatırlatıyormuş o yüzden cinsellik içinden gelmiyormus
İki tane çocuk yaparken aklına gelmemiş mi?

Of ya yazdıklarını okudum bu işin dönüşü olmamalı adam resmen manyak bir şekilde boşanmanız gerekiyor..

Yaptığım her işi artık düşünerek yapıyorum Bir mana çıkaracak bundan diye geçen yıl ayak bileğimi sinek ısırmıştı o kadar çok kaşıdım ki sonra yara bağladı ve orada koyu bir leke olarak kaldı hala var mesela geçmiyor geçen yaz onu gördü buranın ne oldu diye böyle şüpheci bakışlarla bakiyor yani orama burama dikkat ediyorum morarma falan olmasın yanlış anlar diye gerçekten psikopat oldum ben de ayak bileğimdeki morarmadan bir insan ne mana çıkarabilir ki yani kuzeninden bile kıskanıyor ona bile yakıştırmalar yapıyor bana ben biraz süsü pusude seviyorum sinirli olduğunda kendimi birilerine göstermek için süsleniyormuşum öyle düşünuyor her şeyime bir yorum her şeyime bir eleştiri mesela yanımızda birileri varken eşimle aynı ortamda sohbet etmek istemiyorum Yeter ki ufak bir açık bulsun eşim falan dinlemiyor o kadar kolay rencide edebiliyor ki beni
Artık kendiniz gibi davranıp boşayın bu adamı.

Ben çalışmadığım için biraz maddiyatida sıkıntı yapıyorum açıkçası kendi ailemin durumu da iyi değil çocuklara yetememek birilerine muhtaç olma korkusuda var ama bu zamana kadar gidelim bu değildi tabii ki bağımlı. mı oldum alışkanlık mı bilmiyorum bir türlü vazgeçemiyordum ama şu an gözüm hiçbir şey görmüyor o kadar yorgunum
Zamanla daha iyi oluyor insan asla pişman olmayın

Eşin ruh hastası bir pislik.
Neden ısrar kıyamet evlendin. Adam belli saklamamış. Göre göre neden böyle bir yaratıkla evleniyorsun ki?
kızınıza da yazık böyle bir babayla büyüyecek ona kimbilir ne duygusal başlı kuracak.
Göre göre nasıl böyle bir evliliğe razı gelirsiniz

Geçmişin değil; dürüstlüğün seni ve evliliğini yıktı.
Ay ne alakası var acaba?
Ben dahil çevremde herkes bakire olmadan evlendi. Hiç birinde böyle bir sorun yok. Gerçekten düzgün medeni akıllı kültürlü aklı başında tonla adam var.
Benim böyle bir ex vardı. Saçma sapan bekaret mevzusu yaptı bana anında kutladım. Yalvarıp zorla evlenseydim böyle bir şey yaşardım elbet.
Kadınlar kendilerini ezik görüp nolur evlenelim diye öldüğü için yaşıyor bunları

Soru sahibi yorumları tam okumadım, işin gücün mesleğin var mı okudun mu ailen arkanda olur mu?
Senin boşanmaktan kurtuluş yolun yok
Öğretmenim ama atanmadım ailem arkamda annemle babam tek bir tane emekli maaşıyla geçiniyor ama annem 1 Tabak daha fazla masaya tabak mi koymak zor geleck diyor nasıl istiyorsan kızım diyor sagolsn hanimlar babasının 40i yeni doldu bu aşamada kavga yaptık bn onu alttan almadım diye şimdide bunu unutmayacagim diyip duruyor bana acılı gününde yaninda olmamisim

Evliliğiniz ölü bir evlilik.

Eşiniz sizi er ya da geç aldatacak, belki de aldatıyor farkında değilsiniz. Bence telefonuna gizlice bakın.

Eşiniz; sizi sevmiyor, size değer vermiyor, size saygı duymuyor. İşin kötüsü çocuklarını da sevmiyor, istemiyor.

Sizden boşanmamasının nedeni; size nafaka verecek, belki evde siz oturacaksınız belki ütüsü, yemeği, yaşam standartı azalacak ondan boşanmıyor. Tek nedeni bu.

En kötüsü de size saygısını kaybetmiş. Saygı kaybedilen bir evlilikten hayır gelmez. Sizi kaybetmekten korkmuyor.

Bir insanın kendine yaptığı kötülüğü hiç kimse yapamaz. Bakın ben çekişmeli boşanma aşamasındayım. Eski eşim ilk tanıştığımızda beni ilişkiye ikna etmek için çiçek gibi davranmasına rağmen boşanmaya yakın, sen beni evliliğe zorla ikna ettin, gibi bir imada bulundu. Düşünün ilişki başında benimle ilişkiye başlamak için her şeyi yapan erkek bile boşanmaya yakın güya onu zorla evlenmeye ikna etmişim gibi imada bulundu. Erkekler böyledir, sizden çıkarları bitince çirkinleşirler.

Bir erkeğe evlenmek için yalvarılmaz. Keşke ilişki başında eşinize evlenmek için yalvarmasaydınız. Bari bir daha size o...derse sınır koyun ve boşanmak istediğinizi söyleyin. Böyle yıllar geçmez. Kendinize saygınız giderse bir daha toparlayamazsınız. Hiçbir erkek için buna değmez. Siz onsuz da hayatta kalırsınız. Zaten evde siz oturursunuz, nafaka da verir, bir işe girip çalışırsınız. Hayatta ölümden başka herşeyin bir çaresi var, yeter ki kendinize saygınızı ve sevginizi kaybetmeyin.

Öğretmenim ama atanmadım ailem arkamda annemle babam tek bir tane emekli maaşıyla geçiniyor ama annem 1 Tabak daha fazla masaya tabak mi koymak zor geleck diyor nasıl istiyorsan kızım diyor sagolsn hanimlar babasının 40i yeni doldu bu aşamada kavga yaptık bn onu alttan almadım diye şimdide bunu unutmayacagim diyip duruyor bana acılı gününde yaninda olmamisim
Ne güzel mesleğin var, ailen arkandaymış. Bence ayrılmalısın.

Benim anlamadığım eşim niye benden boşanmadi sizce bana sinirlendiğinde de gerçekten ter içinde kalıyor yani gerçekten sinirleniyor beni sevmediğini söylüyor niye benimle hala evli anlamıyorum her kavgada boşanma lafı yapıyordu ama çokta icraata döktüğü söylenemez
e çünkü enerjisini emebileceği bir kurban var elinde, adam da narsist örüntülü gibi zaten, zevk aldığı şey işkence edebilmek. niye bıraksın?
kurban rolünü oynamayı bıraktığınız anda üzerinizdeki gücü biter.
sorun geçmişin değil, eşinin ruh hastalığı!

Benim anlamadığım eşim niye benden boşanmadi sizce bana sinirlendiğinde de gerçekten ter içinde kalıyor yani gerçekten sinirleniyor beni sevmediğini söylüyor niye benimle hala evli anlamıyorum her kavgada boşanma lafı yapıyordu ama çokta icraata döktüğü söylenemez
Sizi çok seviyoreee çokkğğk o yüzden boşanmıyor

Kızım 6 oğlum 3 yaşında aldatma olayını açtığımda ben öyle bir insan değilim diyor kendini öyle bir savunuyor ki aslında o taraflarda da çok bezi olan bir insan değil ayrı yatıyoruz ama cinsellik yok hayatımızda beni o durumumu hatırlatıyormuş o yüzden cinsellik içinden gelmiyormus
Şu mesajları okuyunca bunu bir öğretmenin yazmış olması çok daha şaşırtıyor insanı

Şu mesajları okuyunca bunu bir öğretmenin yazmış olması çok daha şaşırtıyor insanı
Kusura bakmayın gerçekten kendi hayatımı net görüp yorumlayamıyorum artık bu aradım eşim bunların çoğunu alkollü iken yapıyor kendimce aman alkolle soylediamansinirle söyledi dedim iyi yanlari daha mı ağır bastı bilmiyorum sinirli olmadığında gerçekten çok efendi ne desem yapar aslında sorun sinirli olduğunda hele bir de sinirlenip alkollü ise o zaman kıyametler kopuyor bizde ben de bilmiyorum ki gerçekten kendi hayatımı yorumlayamıyorum o yüzden sizlerden akıl almak istedim vedepsikolojikmen çokmuş durumdayım

Hayır öyle olur mu hiç çok seviyore çokkk o yüzden boşanmıyor
Bunu neden sordum çamaşır bulaşık olaylarına takılan bir insan değil parası da var parayla yaptırır zaten alkol aldığı için doğru düzgün yemek yediği de yok yani evde öyle aman aman yemek yemiyor Bir ara çocuklar küçük olduğu için onların tuttuğunu söylemişti ama sevmeyen bir insan hiçbir şeyi durdurmaz bence niye duruyor gerçekten anlamıyorum

Back
X