Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En az 5 milyon olmalı diye biliyorum çünkü bizim 4 milyon ve doktor direk tüp bebeğe yönlendirdi bu rakamla aşılama olmaz dediAşılama için sperm sayısı en az kaç milyon olmalı ?
Bizde de aynı durum malesefMerhaba ne tür sorunlar yaşıyorsunuz acaba benimde eşimde ileri hareketlilik ve sayı düsük çıktıda
Üroloji doktorumuz eşime vitamin vermişti Promen K ve Omepa Q10 bunları kullanıyor 2 aydır ayrıca ben eşime keçi boynuzu kürü uyguladım ona fazla devam edemedik bir süre sonra eşim istemedi şimdi sadece soğuk sıkım özünü içiyor hergün. Yeme şeklimizi biraz değiştirdik elimizden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz abur cuburları mecburiyet harici alınan paket ürünleri evimize sokmamaya çalışıyoruz gazlı içecek tüketmiyoruz. Fındık ceviz bal polen bu tarz şeyler tüketiyoruz. Sigara bizde zaten yoktu ama olanlar kesinlikle bırakmalı. Aralıkta tüp bebek için ilk randevumuza gideceğizUykusuz Koala ilaç yada herhangi bitkisel birşey kullanıyormusunuz ?
Peki ilaçla doktor düzelecek diye bir vaatte bulundu mu mesela bize vitamin verdi ve işe yarayabilir ama yaramayadabilir etki edip etmeyeceği malesef belli olmuyor dedi ayrıca işe yarasa bile bir anda 4 milyondan 150 milyonlara ulaşamaz ne yazıkki dedi. Fakat yumurta var sperm var asla ümitsiz değilsiniz tüp bebek ile zorlanmadan çocuk sahibi olabileceğinizi düşünüyorum dedi.. İncir duymamıştım birde onu deneyeyim bende. Ayrıca sigarayı bırakması da çok iyi olmuşUykusuz Koala
Bizde üroloji doktoruna 3 defa gittik ilk gittiğimizde sayı normal ileri hareketliliği düşüktü. Diğer 2 gidişimizde sayı da düştü 1,5 aydır ilaç kullanıyoruz. Keçi boynuzu pekmezi içti bir süre daha sonra zeytinyağında bekletilmiş incir iyi dediler bir süre onu yedi. Bu arada sigara kullanıyordu onu bıraktık. Bi aile dostumuz var doktor onun önerdiği bitkisel bir kür e başladık 1 ay oldu her gün sabah akşam onu yiyor. Pazartesi günü randevumuz var başka bir doktora gidip yol izliycez.
Neden bu şekilde dengesiz olduğu hakkında birşey söylediler mi? Biz 2 defa spermiyogram verdik ikisinde de 4 milyon cıktıUykusuz Koala bu arada bizim ilk gittiğimizde 30 milyondu ikinci gittiğimizde 4 milyon üçüncü kez gittiğimizde 5 milyondu bize de direk tüp bebek dediler. Ama biz bir umut ilaçları denemeye karar verdik
Sanırım sperm sayısı veya harketinin tedavisi ilaçlarla net sonuca ulaşılamıyor çünkü bize de o şekilde yaklaşıldı inşallah etki eder ama buna inanalım.. Gerçekten testlerin değişik olması ilginç bence öncelikle bu sorun araştırılmalıHiç bisey söylenmedi bizde çok şaşırdık ilkinde normal olan test ikincisinde neden böyle diye inanamayıp üçüncüyü yaptırdık hatta
Yaa çok sağol valla bunu ben bir çarşıya gidince sorup soruşturayım aktara listeyi versek o hazırlar mı yoksa ben mi alıp evde karıştırayım senceUykusuz Koala birde 1 aydır kullandığımız bitkisel bisey var ondan bahsediyim aile dostumuz var doktor ona sonuçlarımı gönderdiğimde o bana bu tarifi verdi.
istersen denersin belki faydası olur canım.
Aşağıda yazdıklarımı kaliteli bir aktardan alıp toz haline getirtin
1-ÇAKŞIR = 60 gr
2- ÇOBAN ÇÖKERTEN = 60 gr toz haline getirtin.
3- KEÇİ BOYNUZU TOZ = 60 gr
4- Tarçın :40 gr
5- GİNSENG toz hali : 60 GR
Bunları karıştırarak özel karışım hazırlayın.
Bu karşımdan bir tatlı kaşığı karışım+ 2 kaşık Balile karıştırıp sabah - akşam kullanacak.
Gerçekten ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir eşime de çok yansıtmamaya çalışıyorum ama gerçekten çok kötü durumdayım ya olmazsa hissi beni bitiriyor. Siz ne zamandır çocuk istiyorsunuz ve ne kadar kullanacak esiniz ilaçları?ilaçla pek tedavisi olacağına inanmıyorum aslında ama inanmak için çabalıyorum bişeyler yapmaya çalışıyorum insallah faydası oluyordur. Zor bir süreçmiş yıpratıcı
Bende öyle yapayım o halde inşallah faydasını görürsünüz. Merakla bekliyorum canım test sonucunuzu insallah ilerleme kat etmişsinizdir. Allah'tan ümit kesilmez bazen karamsarlığa düşüyorum ama kendimizi bırakmamamız lazım bizde 2 buçuk yıllık evliyiz ve 1 buçuk yıldır istiyoruz..Uykusuz Koala Aktara söyle o karıştırsın canım sen gramlarını söyle ben öyle yapmıştım. Sabah akşam yediriyorum 1 ay oldu pazartesi bi profesör bulduk ona randevumuz var test ister büyük ihtimalle faydası olmustur insallah olduysa yazarım burdan sana. Birde bu söylediğim bitkisel şeyleri internetten araştırabilirmisin tek tek araştırmıştım ben ilk bana söylendiğinde..