- 21 Kasım 2019
- 857
- 6.770
- 88
- 29
Olur canım intagramdan ekliyim kullanıcı adını ver ekliyim
Uykusuz Koala

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım aynı şe benim eşimdede oldu. Bu karışımı kullanıyor du. Doktor direk bırak bu kürler yapıyor dedi. İlknormaldideğerimiz sonra 6 milyon a düştü. Şimdi kürü bıraktık artık hiç bişey kullanmıyoruzUykusuz Koala birde 1 aydır kullandığımız bitkisel bisey var ondan bahsediyim aile dostumuz var doktor ona sonuçlarımı gönderdiğimde o bana bu tarifi verdi.
istersen denersin belki faydası olur canım.
Aşağıda yazdıklarımı kaliteli bir aktardan alıp toz haline getirtin
1-ÇAKŞIR = 60 gr
2- ÇOBAN ÇÖKERTEN = 60 gr toz haline getirtin.
3- KEÇİ BOYNUZU TOZ = 60 gr
4- Tarçın :40 gr
5- GİNSENG toz hali : 60 GR
Bunları karıştırarak özel karışım hazırlayın.
Bu karşımdan bir tatlı kaşığı karışım+ 2 kaşık Balile karıştırıp sabah - akşam kullanacak.
Tekrar denemeyi düşünüyormusunuz acaba? Bizde varikoselde yok ama diğer yazan arkadaşımızda belki olabilirUmutsuz olmayin
Spermlerde degişimler olabilir kac günde verdiniz?
Birde surekli rutin bi düşüs var ise varikosel olabilir.
Bu arada biz 23 milyonla % 87 hizla aşlama yaptik gene tutmadi. 1 kere yaptirmstim zaten
Ben surekli yapmak istemedim gecen sene nisanda yapmistim asilamayi.Tekrar denemeyi düşünüyormusunuz acaba? Bizde varikoselde yok ama diğer yazan arkadaşımızda belki olabilirben keşke bizde olsa operasyon basit zaten ne guzel sayımız yükselir diyordum..
Yaa çok üzüldüm inşallah 2. Son olur Allah birdaha yaşatmasın o duyguyuBen surekli yapmak istemedim gecen sene nisanda yapmistim asilamayi.
Biz bu sene agustosta tüp bebek tedavimizi olduk. 1 denemem oldu düsük oldu
2nciyi bekliyoruz kismetse
Ilk gebeliklerde dogalmis. Arastirmadik cunku istanbulds tedavi gördüm gorevden dolayi doģudayiz burda hastanede kurtaj yapcakardi istemedim hijyenden dolayi devlete guvenemedim kendiliginden dustü yeniydi zaten. 2ncide insallah yasamayiz diye umuduz.. detayli arastirmadik olabiliyor belki surekli olursa arastirmaya girerim cnku uzaktayim hersey ayri bi sknti burda.Yaa çok üzüldüm inşallah 2. Son olur Allah birdaha yaşatmasın o duyguyudoktorunuz düşüğün sebebini bulabildi mi acaba? Tekrar yaşanmaması adına? Nerede tedavi görüyorsunuz
Haklısın gerçekten mesafe çok büyük sıkıntı Allahım bunca uğraş sonrasında bize Anneliği yaşatsın inşallah.Ilk gebeliklerde dogalmis. Arastirmadik cunku istanbulds tedavi gördüm gorevden dolayi doģudayiz burda hastanede kurtaj yapcakardi istemedim hijyenden dolayi devlete guvenemedim kendiliginden dustü yeniydi zaten. 2ncide insallah yasamayiz diye umuduz.. detayli arastirmadik olabiliyor belki surekli olursa arastirmaya girerim cnku uzaktayim hersey ayri bi sknti burda.
Olmazmi. Suan istanbulds olsam bi sekilde ysptirirdim ama gidemiyorum su gibi para gidiyor herseye. Ocak ayini beklemeye mahkumum umarim beklediğime değer diye umud ediyorum oda olmassa uzulurum cnku.Haklısın gerçekten mesafe çok büyük sıkıntı Allahım bunca uğraş sonrasında bize Anneliği yaşatsın inşallah.
Morfolojiniz kacti.canim. sagol yazdiğin icin zaten morfolojimiz 2 de olsa okudukca olanlari gordukce bende umut ediyorum..merhaba hepinize.
benim eşimdede sayı iyiydi ama ileri hareket ve morfoloji düşüktü. 3 kez klomenle büyütüp iğneyle çatlatıp doğal yoldan denendi. daha sonra 2 kez klomenle aşılama denendi yine negatif. sonuncuda gonal-f ve çatlatma iğnesiyle aşılama denendi ve pozitif allaha şükür.
ben hiç ümitli değildim 4 yıl bitti evliliğimizde ve bir kez bile hamile kalmamıştım. aşılamaya tamamen tüp bebeğe geçişteki basamak olarak bakıyordum. devlette araştırma hastanesine gittiğim için 2 iğneli aşılama mecburiydi. nasipte varsa oluyormus demekki. sperm sayısı düşüklüğü tabiki kısmen sorun ama ileri hareketlilik ve morfoloji de çok önemli. belki umut olurum size diye yazmak istedim. hepiniz hayırlı sonuçlar alın insallah![]()
Bence doğru kadar vermişsiniz çok istiyorsanız ve ne kadar bekleyeceginiz belli değilse bu tedavi süreci hızlandıracaktır hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBizim.morfolojimiz 2ydi diger herseyim normaldi. Dogaldan kalamadim genede beklemek istemedim 29 yasindayim yasim gencken yapalim dedik stresli bi surec ama yapcak birsey yok bende uzuldum cok icim gidiyor hala ama nabayim dogaldan da olsa umut etmeye calisiyorum
Inşallah değecek merak etmeyin herşey çok güzel olacak buna inanınOlmazmi. Suan istanbulds olsam bi sekilde ysptirirdim ama gidemiyorum su gibi para gidiyor herseye. Ocak ayini beklemeye mahkumum umarim beklediğime değer diye umud ediyorum oda olmassa uzulurum cnku.
Cok stresli ya gercekten
Insallah sizinde tez zamanda olurBence doğru kadar vermişsiniz çok istiyorsanız ve ne kadar bekleyeceginiz belli değilse bu tedavi süreci hızlandıracaktır hakkımızda hayırlısı olsun inşallah![]()
Senin adına çook sevindim canım Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallahmerhaba hepinize.
benim eşimdede sayı iyiydi ama ileri hareket ve morfoloji düşüktü. 3 kez klomenle büyütüp iğneyle çatlatıp doğal yoldan denendi. daha sonra 2 kez klomenle aşılama denendi yine negatif. sonuncuda gonal-f ve çatlatma iğnesiyle aşılama denendi ve pozitif allaha şükür.
ben hiç ümitli değildim 4 yıl bitti evliliğimizde ve bir kez bile hamile kalmamıştım. aşılamaya tamamen tüp bebeğe geçişteki basamak olarak bakıyordum. devlette araştırma hastanesine gittiğim için 2 iğneli aşılama mecburiydi. nasipte varsa oluyormus demekki. sperm sayısı düşüklüğü tabiki kısmen sorun ama ileri hareketlilik ve morfoloji de çok önemli. belki umut olurum size diye yazmak istedim. hepiniz hayırlı sonuçlar alın insallah![]()
Bizde doğal şeylerden yararlanıyor polen bal keçiboynuzu gibi aynı zamanda ikimizde vitamin takviyesinde bulunuyoruz günlük yemek rutinimizi birazdaha sağlıklı hale getirmeye çalışıyorum ve nohut sperm için çok faydalıymış dün ısladım mesela bugünde nohut var yemekte :))Insallah sizinde tez zamanda olur
Bizde cok seyler kullandik bu arada..
Aralikli olarak.
Testi 1 keremi yaptiniz?Senin adına çook sevindim canım Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallahBizde sperm 4 milyon ve morfoloji 0 bizim için aşılama şansı yok sperm çok az olduğundan. Bu yüzden direk tüp bebek denemek zorundayız
![]()
morfoloji 3tü canım. tüple de olsa normalde olsa evlat evlattır. hiç canınızı sıkmayın etrafa da kulak asmayın. bize de sürekli ayy gelinde var mı bişeyler diye haber gönderenler vardı ama bu tedavilerde en iyisi kafa rahatlığı :)Morfolojiniz kacti.canim. sagol yazdiğin icin zaten morfolojimiz 2 de olsa okudukca olanlari gordukce bende umut ediyorum..
Tüple olmasada doğal olsun diye :
4 senedir ugrasiyoruz bizde masallah size Rabbim cok sukur sizinkijlni yollamis insallah saglikla kucsgina da alirsin![]()
Elbette oylemorfoloji 3tü canım. tüple de olsa normalde olsa evlat evlattır. hiç canınızı sıkmayın etrafa da kulak asmayın. bize de sürekli ayy gelinde var mı bişeyler diye haber gönderenler vardı ama bu tedavilerde en iyisi kafa rahatlığı :)