Sayılı günler kaldı boşanmaya. .

Bakacak bal gibi..

Yoo hiç de mecbur değil bence..
Böyle bir adamdan nafaka almaya tenezzül edeceğime gider kendi ayaklarımın üzerinde dururum.
Çocuğunuz olsa neyse alın tabi ki iştirak nafakanızı..
Sizi istemeyen adamdan sırf intikam için nafaka almanız ve bunun için didinmeniz gururunuzu incitmiyor mu?
Çok mu muhtaçsınız nafakanıza..
Zarar verdiğini düşünüyorsunuz tazminat talep edin..

Yosun senin etrafında bir tane aklı selim insan yok mu? Sana bir kıssadan hisse anlatmıyorlar mı?

Elin ayağın tutuyor, ne işin var boşandığın adamın parası ile? Adam verse sen tenezzül etme.

Yarın öbür gün karşına gene seveceğin biri çıkarsa, çocuk yok bişi yok ama eski kocam bana bakıyor mu diyeceksin o adama? Utanmayacak mısın? Düzgün bir adam böyle davranan bir kadını ister mi sanıyorsun?

Ne diye kendini rezilliğe mahkum ediyorsun? Gencecik sağlıklı kadınsın. Azıcık dik dur. Hakkın olanı al mal paylaşımında ve kurtul şu adamdan.

Valla canm heralde diğer yorum yapanlar ikinci kadın oldukları için bu kadar panik oldular. .birincilere saygı duyuyorum. .helal olsun onlara. .iyi taslamislar baksana. .sana da tşk ederim...
Çok çirkinleşmişsin şu yorumunla..

Her zaman iyi niyetle seni kendine getirmeye çalışmıştım ama senin kalbin çok bozuk, senden bişi olmaz.

Allah sabır versin o adama..

Bakacak bal gibi..

Valla canm heralde diğer yorum yapanlar ikinci kadın oldukları için bu kadar panik oldular. .birincilere saygı duyuyorum. .helal olsun onlara. .iyi taslamislar baksana. .sana da tşk ederim...

Abi niye bakacak bal gibi anlamadım ben? O manevi zararın çoğunu da kendin kendine verdin. Ne şimdi birinci kadın ikinci kadın falan ayıp yahu şu söylediğin.

Kızlar konu sahibi nafaka yerine tazminat demek istiyor olabilir. İnsan bu durumlarda zihni yorgun olduğundan kelimeleri doğru seçemiyor. Bayanın konusunu bilmiyorum ama adam maddi ve manevi anlamda zarar verdiyse birde aldatma tarzı olaylar varsa tazminat alınabilir bence. Nafaka zaten çocuk olduğunda verilmiyor mu?

Kızlar konu sahibi nafaka yerine tazminat demek istiyor olabilir. İnsan bu durumlarda zihni yorgun olduğundan kelimeleri doğru seçemiyor. Bayanın konusunu bilmiyorum ama adam maddi ve manevi anlamda zarar verdiyse birde aldatma tarzı olaylar varsa tazminat alınabilir bence. Nafaka zaten çocuk olduğunda verilmiyor mu?
Bir ömür alacağımı diye bi cümle kurmuş ; nafakadan bahsediyor. Tazminat tek seferde alınır sonuçta ömür boyu ödenmez.

Konu sahibinin eşi dava açtıktan sonra sevgili yaptı. Buna istinaden aldatıldığını düşünüyor konu sahibi . hukuki anlamda ihanete uğramış sayılmıyor yani, bu bir sebep olamaz.

Hıc de çirkin bir yaklaşım değil. .Öncelikle verdiğiniz yanıtlarda arayın bu cevabı. .oldu bitti git evine der gibi. Bu nasıl bir rahatlik ya...insanların omurlerinden ömür gittiği o dönemleri bu kadar basite almak size yakisiyor mu. .neyin cirkinligi. . Empati her zamn iyidir. .ne incinir ne de incitirsin. ..agzinizdan çıkan sözleri güzel bir üslupla yazıya dökün. .Özellikle karşınızdaki bireyin hassasiyetleri yasanmisliklari varsa. .Kendinize gelin...Yorum yapmışsınız elestirmissiniz umrumda olmaz. .Okur geçerim. .Bu uyarımı dikkate almayip hala laf salatası yapabiliyorsaniz. .ne iyi ne kötü hiçbir sozunuzu kendime bir yol bir yöntem olarak almam. Ilgilenmem kısacası. .

Çok çirkinleşmişsin şu yorumunla..

Her zaman iyi niyetle seni kendine getirmeye çalışmıştım ama senin kalbin çok bozuk, senden bişi olmaz.

Allah sabır versin o adama..
Hayır şimdi bir şey yazacağım, zoruna gidecek konu sahibinin susuyorum o yüzden.
Kocalarına ağzılarını açamazlar, buradan millete sallarlar, biri o mesajı alıp bana hakaret etti diye savcılığa verse gelir gene burada ağlar ama.
Eğer kendisini terk eden adamın parasını almayı gururuna yediriyorsa, o adam da o parayı verip, al da düş yakamdan diyorsa, alsın o parayı ne diyeyim.
Ben olsam merdiven siler, o herifin parasını gırtlağımdan geçecek lokma yapmazdım.
Fıtrat meselesi işte.

Kiblediğimi söylemek isterim öncelikle, ikinci kadın ne demek yahu, ömrü billah nafaka almak ne ne hakla? Hakkım var diyosan açarsın bi tazminat davası alırsın ne alacakan elbette hakim hak görürse

İlk konu açtığında eşine saydirmıştım nasıl yaa demiştim nasıl tatile diye gonderip baba evinde bırakır karısını? Ama şimdi anlıyorum adamın başka seçeneği kalmamış, dövmüş sövmüş olmamış bu yolu bulmuş

Hayır şimdi bir şey yazacağım, zoruna gidecek konu sahibinin susuyorum o yüzden.
Kocalarına ağzılarını açamazlar, buradan millete sallarlar, biri o mesajı alıp bana hakaret etti diye savcılığa verse gelir gene burada ağlar ama.
Eğer kendisini terk eden adamın parasını almayı gururuna yediriyorsa, o adam da o parayı verip, al da düş yakamdan diyorsa, alsın o parayı ne diyeyim.
Ben olsam merdiven siler, o herifin parasını gırtlağımdan geçecek lokma yapmazdım.
Fıtrat meselesi işte.

Bu sitede bu kadının açtığı tüm konuları tüm yorumları okudum hakimim hayatına, cidden hasta, adama hak veriyorum ben, adam dövmüş sövmüş herseyi yapmış gitmemiş kendisi diyo zaten yorumlarda, şimdi de eşşek gibi bakacak diye davayı uzatıyo

Bu sitede bu kadının açtığı tüm konuları tüm yorumları okudum hakimim hayatına, cidden hasta, adama hak veriyorum ben, adam dövmüş sövmüş herseyi yapmış gitmemiş kendisi diyo zaten yorumlarda, şimdi de eşşek gibi bakacak diye davayı uzatıyo
Tamam eminim zor günler yaşamıştır ama olayların bu noktaya gelmesinin sebebi adam değil ki, kendisi. Adam pisliğin teki eyvallah da döven hakaret eden adamı boşamam diye direnmek ne.
Gerçekten sağlıklı bir ruh hali yok. Hiç normal davranmıyor.

Back
X