Sayılmamak

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Bu genel bir problemim aslında... Soyut bir konu olduğu için örnekler vermeye çalışacağım. Mesela okulda yakın olduğum bir arkadaşım var. Bu sene okula yeni bir kız geldi. O da bizim aramıza katıldı. Yeni gelmesine rağmen üç kişilik grupta dışarıda kalan yine ben oldum her zamanki gibi. Ne yazık ki. Mesela geçen gün üçümüz bir yerde oturuyorduk. ( Yeni gelen arkadaşın adı Tuğçe, diğerininki Nehir olsun) Nehir'in telefonu çaldı. Arayan sınıftan başka bir arkadaş idi. Karşı taraf neredesin diye sormuş olmalı ki, Nehir şu cevabı verdi : " Tuğçe ile oturuyoruz." Daha bunun gibi bir sürü örnek. O an bir şey de diyemiyorum. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Bunun gibi bir sürü örnek.Bana yardımcı olur musunuz?

Benim hemen hemen yaşadığımı yaşıyorsunuz. Bizim arkadaş ortamına da yeni bir kız geldi . Oturuyoruz ama sanki ruh gibisin aralarında baktım olmayacak artık konuşmamaya çalışıyorum onunla ve diğerleriyle . Şimdi çok rahatım .
Sadece yazık demekten başka bir yapılacak bir şey yok . Araya mesafe koy ve konuşmamaya çalış . Emin ol bazen yalnız kaldıklarında nasıl konuşuyorlar bir bilsen

belki arayan kişi sizi tanımıyodur, ondan söylememiştir.

onun dışında şaka yollu aaa ben de burdayım vs deyip tepkisini ölçebilirdiniz.

samimi arkadaşına bu durumu açıklayıp konuşamıyosanız zaten yakın değilsinizdir.ya nalta ya terket

Ya takmam bu kadar takicaksamda bulunmazdim yanlarinda ne bilim

Yok,arayan kişi beni tanıyor. Mesela bir örnek daha, geçen gün de üçümüz birlikte bir yere gittik. Ve döndüğümüzde ortak arkadaşlarımıza, Tuğçe ile şuraya gittik vs. dedi. İnsan böyle olunca üzülüyor, sanki görünmezmişsin gibi.

şaka yollu dile getirin.

Yok,arayan kişi beni tanıyor. Mesela bir örnek daha, geçen gün de üçümüz birlikte bir yere gittik. Ve döndüğümüzde ortak arkadaşlarımıza, Tuğçe ile şuraya gittik vs. dedi. İnsan böyle olunca üzülüyor, sanki görünmezmişsin gibi.

boşver onlarla aynı masada oturcağına kitap oku bulmaca çöz daha faydalı şeyler yap..
lise yüzünden arkadaş kavramından soğumuş bıkmış ve asla güvenmeyen biri oldum..

Son seneki benim durumum gibi. Hiiiç umrumda değildi, onlar sizi saymıyorsa siz de saymayın. Hatta birisi sizi aradığında onların yanında yalnızım, müsaitim deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…