sayısal seçmen için daha çok çalışman lazım ben o kadar çalışmayı göze alamayıp EA yı seçtim şimdi 4 e geçtim memnunum bölümümden
evet sayısal okucuyacksan bırazcık dişini sıkcksın çok deilen azındn ben öyle yapıorum son sınıfa gçtm xD mükafatını göreceksın cnm sen yeterkı iste unutma sayısalda okumak ayrıcalıkıtr..! )
Ben burda söylediklerine katılmıyorum.Sırf sayısalda okumak iyidir.Sayısaldakiler zekidir anlayışıyla kimse gerçekten başarılı olduğu alanda tutunamıyor. Ben çok gördüm sayısalı seçip,havalarda olup sözelde eşit ağırlıkta okuyan öğrencileri aşağılayanları.. Sonuç mu ? Kuzu Kuzu bir sonraki sene EA seçtiler :) Herkes ilgi duyduğu,gerçekten arzuladığı bölümde okursa ayrıcalık odur! Sayısal ayrıcalık değildir.. Herkes doktor,mühendis,mimar olsaydı kim avukat,savcı,hakim olacaktı..? Ya da kim öğretmen,yönetici olacaktı..? Lütfen bu anlayışınızı gözden geçirin..! Bir EA öğrencisi olarak söylediklerinize yalnızca güldüm! :)
eşit ağırlık o kadar basitmiş gibi anlatılmışki gerçekten bu duruma üzüldüm :1no2:
yıllardır bir anne olarak bunun mücadelesini veriyorum
iki evladım var ve ikiside sosyal zekaya sahip çocuklr
önce oğlumdan başlıyayım
lisede tüm dersleri 5 olduğu halde tercihinde e a liği seçti
şuanda kolay kolay kazanılmıyacak bir okulu ankara ünüversitesi siyasal bilgiler fakültesinde diğer adıyla mülkiyede okuyor a.s
hedefi devlet idaresinde çalışmak
ve iki yıl bu bölüme girmek için afedersiniz eşşekler gibi çalıştı a.s
sıra geldi kızıma bu yıl öss öğrencisi ve hedefi hukuk
ilk amacı ankara hukuk tr de ilk 1000 den öğrenci alıyor a.s
sonra istanbul hukuk ve 9 eylül hukuğu düşünüyor umarım dilediği olur oda başladı hedefi için bu yaz tatilinde çalışmaya :çok üzgünüm:
e a lığa sanki haylaz insanların çalışmayı sevmeyenlerin bölümü gibi bakılmış bu yıllardır bu uğurda emek vermiş
çocuklarıyla ağlamış onlarla gülmüş beni kırdı sevgiler :a015:
güzelim sen nıe üstüne alınıosun ki..önemlı olan tabıkı istedgın bölümde okumak... kendın dıosun çok sayısl seçip ea ya gecenlerı... dmekkı zzoru yapamayıp kolaya geçmişşler..dedıgım gibi yaprsan zoru başarırsan buda senın frkın olur... bnde çok gldm senın bu lflarına .. neden ea ılar sayısallara krşı hep bı tvır içinde
yok siz yanlış anlamışsınız .. elbette ea da bi bölum .. elbet o bölmdende kazanan derece yapanlarda var... bnde zmnında ea ve sayısal arasnda kaldım . ama şuan sayısldyım ve ii ki seçmişim bunun olumlu yanıda çalışırsan eger ki zzoru başarıp çok guzl meslkeler edınebilirsin olay bu yanı. herkes çok abarttı... nedense.. şunuda sölım şahsen kendı adıma iyi ki sayısalı seçmışm yanı burda kü.mseme gibide bi tavrm yok ..herkes nasıl anlamak istıo sa öyle anlıo valla bişe dıemem orasına
:) ... Ben kendimi nedense seni gördükten sonra çok daha şanslı hissettim. Öncelikle ne mutlu bana ki türkçeyi elimden geldiğince düzgün kullanmaya gayret ediyorum.Senin gibi sesli harfleri yutmuyor,"niye" sözcüğünü "nıe" diye yazmıyorum.. Hem sözel hem de sayısal zekaya sahibim ki bu bölümdeyim ne mutlu bana.. Keşke fizik,biyoloji,kimya,matematik ve geometriye çalışırken ana dilimizide katletmesen..! Benim sözlerimde gülünecek bir yer göremedim ama anlaşılan sayısal senin espri anlayışınıda köreltmiş.Eşit Ağırlıkçılar hiçbir zaman sayısalcılara karşı tavır içinde değiller. Asıl sayısalcılar daha çok bir Albert Einstein havasındalar. Bu durumda onları gerçekten çok gülünç bir duruma sokuyor. Bilmem anlatabildim mi Kimberly ? Şimdi sen yine cümlelerimde kasıt arayacaksın ama olsun... Ben sıkılmam kötü bir niyetim olmadığını anlatana kadar anlatırım. Bir Eşit Ağırlıkçı olarak söylediklerini üzerime alınmam normal. Yok sayısalda okumak ayrıcalıktır falan bunlar boş laf.. Okuduğun bölümün daha sonrada kazanacağın mesleğin hakkını vermedikten sonra sayısal okusan ne yazar.. :)
"kolay" .. sende and. veya düz liseden kazan ki zoru başarkolaya kaçma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?