- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
İşte evvelsi gün sanki öyleydi. Ya da ben saflığımdan öyle sandımFirdevs etkisi olurmu bilmem ama sen bu çocuktan pek birşey bekleme.. şayet ilgisi olsa sana çoktan belli ederdi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte evvelsi gün sanki öyleydi. Ya da ben saflığımdan öyle sandımFirdevs etkisi olurmu bilmem ama sen bu çocuktan pek birşey bekleme.. şayet ilgisi olsa sana çoktan belli ederdi.
insanin icinin kıpır kıpır olmasinin yasla ilgisi yok .35 te de olur 45 te de 70 te deİşin garibi ben sadece seviyorum aşık değilim bi de aşık olsam iyice kendimi rezil edeceğim. Yaşım 23 benim de yaşıtlarım nelerle uğraşıyor ben neler yapıyorum![]()
Biraz öyle. Ben galiba fazla içimden geldiği gibi davranıyorumÖnce ki konuları bilmiyorumfazla ilgi gösterince şımarangiller famialasından mı?
İçinden geldiği gibi davran ya aman boşver taktikle ilişki mi yaşayacaksın
Belki de ona samimiyet yaramıyor bilemiyorumİçinden geldiği gibi davran işte ne güzel daha samimi :)
Gittiği yere kadar o zaman, yorar bu türlüsüde insanı cokta BağlanmaBiraz öyle. Ben galiba fazla içimden geldiği gibi davranıyorum![]()
Şeker olan bişeyi ekşi yaptım boş konuşmalarımla![]()
Güzel güzel konusuyoduk yine sazanlık yaptım sassy. Bodoslama dalıyorum biliyosunyaa ne eksiyecek ahahhaa ben sana dedim yavas yavas isle diye bak oluyor
Gayet güzel ilerliyorken boş konuşmamla saçma hareketlerimle yine her şeyi mahvettim akıl istiyorum akıl
Hicbirsey mahvolmamis ki. Sanki biz sevgilimizle her gun atomu mu parcaliyoruz?Gayet güzel ilerliyorken boş konuşmamla saçma hareketlerimle yine her şeyi mahvettim akıl istiyorum akıl
En baştan beri sıcak samimi davranıyorum. Hiçbir şey olmadığını anlayınca da uzak kalmak istedim bi baktım gerçekten özlüyor. Demek taktik yapabilsem belki olacaktı bu iş. Belki de gerçekten cool kadinlardan hoşlanıyordur bilemedim. Yorumlarınızı çok mantıklı buluyorum ama katılmasam bile okuyunca rahatlattınız beni :)Hicbirsey mahvolmamis ki. Sanki biz sevgilimizle her gun atomu mu parcaliyoruz?
Ne guzel, yarin gel de demis. Git işte.
Ne yapsan guzel olacakti? Zaten 1 haftadir konuşmamissin,cagirinca da gitmese miydin? Neden ? "Uff istemiyroum iste seni" mesaji vermek icin mi?
Nedir bu taktik sevdasi, coolluk arzusu? Icinden geldigi gibi yasa iste. Zaten kalp kalbe karsi oluyor genelde. O da bunu seviyordur. Ben mesela soguk, havali duran, ilgisini belli etmeyen erkeklerle yapamam. Istemem de.
Yaa seninle konuşmayalı bayağı olmuştu nasılsın özelden yazBıkmamıştır bıkmamıştır
Sahi sen niye ısrarla unutmaya çalışıyorsun çocuğu lonely?
Güzel güzel konusuyoduk yine sazanlık yaptım sassy. Bodoslama dalıyorum biliyosun
O zaman sana yazıyorum özeldenyahu ne sazanligi asik olmak sazanlik mi
ben benimkiyle flort ederken “seni yarin evden aliyim mi, seni yarin suraya yemek yemeye goturuyim mi, bana cupcake alir misin” diye darliyordum. biksa o bikardi. insanda mantik diye bir sey kalmiyor ki
bence gayet olumlu gidiyor her sey. guzelce hazirlan git.
Buluşmaya gidemedim ailemle işimiz çıktı. Taa bana öğlen 2de yazıyor, napiyosun geldin mi yoksa diye. Kendi de başka yerdeymiş zaten. Bunu bekleyen insan sabahtan yoklar dimi. Geldiysen hemen yanına geleyim dedi. Yok dedim öyle konu kapandı.