- 23 Mart 2013
- 1.075
- 258
- 123
- 27
Konular bitmedi
çoğunu da unuttum tamam 0 değilim ama tekrar lazım mutlaka.Ve derine inmeden olmuyo işte yapıma ters ....
Her şey için çok teşekkürler bu arada.
Ya ben hep duydum 2 ay çalışanlar 410 falan almış.Ya diyorum eğer böyle bişey alacaksan hiç çalışma of ya of
Saol öncelikle ama silkenebilir miyim bilmiyorum.Yapım aşırı mükemmeliyetçi aslında notta başarısızlık yok ama stres işte bişey bilmiyorum falan deli oluyorum.Ama gerçekten saol yorumun için.
Kızıyorum kendime ben kim derslerde güvensizlik kim diye ne hale düştüm falan diye.Kendine inanmak da çalışmaya bağlı da ben eski taktiğimi yapamıyorum ya olmuyo okuduğumu anlamıyorum gibi geliyo.Bu motivasyon eksikliğinden mi kaynaklanıyor sence ?
Canım kelimelerinden,cümlelerinden endişe sıkıntı akıyor ya.. Bana bile geçti bu duygu..
Benim kardeşimde lise 3'e başlayacak. Sbs'ye o da girdi,468le güzel bir liseye yerleşti.
Her gün düzenli tekrar yapardı hala da öyle. Sınav günü oturupta sınava çalıştığını hiç görmedim kardeşimin.
Derste dersi dinliyor,geliyor 2-3 saat tekrar yapıyor ona yetiyor. Eğer zamanında sende tekrar yaptıysan hiç korkmana gerek yok.
Bu son 2 ayda da konuları bir gözden geçir. Bu kadar endişelenmene hiç gerek yok inan. Dünyanın sonu da değil.
Elinden geleni yap yeter. Bence eminim ki güzel bir puanlar istediğin liseye yerleşeceksin.. Ha bir de; bol bol dua etmeyi unutma
Bence önce kendini bu kadar beğenmekten vazgeç. Bana herkes hayrandı demişsin. Kimse sana derslerin iyi diye hayran olmaz. Onları senden uzaklaştıran bu tavrın olabilir. Eğer etrafımda senin gibi bir arkadaşım olsa bende uzaklaşırdım.
Ama bu zamana kadar çok başarıyla geldim.Şimdi kaybetmek üzüyor beni,kaybettim mi de bilmiyorum.
Ailemin hedefleri falan yüksek rahat x (ismini vermek istemiyorum)lisesine girersin diyorlar.
Ama ben hiçbir şey yapmıyorum yapamıycağımı neden düşünüyorum bilmiyorum hiç böyle düşünmezdim çünkü en iyi bendim.
Şimdi millet benden çok çalışmaya başlayınca koyuyor strese giriyorum çünkü çok mükemmeliyetçiyim ha benden yüksek alamıyolar o ayrı ama bilmiyorum 2 ayda potansiyelimi değerlendirebilir miyim.
2 ay kelimesi ağlatmaya yetiyo beni.
Ha bide hayran hayran peşimde dolanan kızlar şimdi beni rakip bile görmüyomuş gibi yapıyolar koyuyo yani sen kimsin diyorum yapımdan da kaynaklanıyor üzüyor beni yani.
Ha bu arada jamiryo,sert çıkmak istemezdim büyük de konuşmak istemiyorum ama okudun mu konuyu?Okul ,dersane birincisiyim diyorum.Aldığım puanları tahmin edebilirsin bence.
Büyükşehirde yaşamıyosan bilemem puanlar düşüyor çünkü şehirden şehire.
sen hiç de zeki değilsin, hatta bunu kendin de farketmişsin ve bu yüzden halin böyle. ülkemizin eğitim sisteminde zeki insanlardan ziyade senin gibi aşırı hırslı, çok çalışıp çalışmıyorum ayağına yatan, 2 gün olur da çalışmazsa 3. gün aynen senin gibi depresyona giren insanlar genelde başarılı (birinci, senin gözünle) oluyor. ha istisna olabilecek kadar zeki olsan zaten konun daha farklı olurdu.
aslında 2. cümlem sana moral olmalı, tamam zeki değilsindir ama zaten ona ihtiyacın da yok. otur çalış. ortaokul konuları yaşınıza göre dahi çok zor değil. 2 ayda düzenli çalışarak istediğin başarıyı gösterirsin (umarım). böylece hayran kitlen geri döner
Pardon da zeki değil miyim,hiçbir şeyden emin değilim sadece Allah'tan ve zeki olduğumdan eminim ben.Kendim demiyorum.
Ayrıca 5 yaşımdan beri bütün herkes yetkili yetkisiz bunu söyledi.Hala zeki değil miyim ?
Ne alakası var yapım depresif panik olamaz mı yani?
Hem nasıl çalışmadan bu kadar başarılı olduğumu açıkla o zaman.
Ayrıca hem zeka hem hırs varsa napıcaz ?
Geri dönersen sevinicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?